Winmasters

Nume

Winmasters

Rating

9.8

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

1500 RON

Avantaje

  • Bonusuri uriașe life-time;
  • Varietate mare de jocuri;
  • Securizare prin tehnologii de ultimă oră;

Dezavantaje

  • Fundal negru în secțiunea sportivă

Winmasters online îţi aduce câştiguri în cascadă

Dacă eşti în căutarea de bonusuri surpriză în bani şi runde gratuite la cazinoul online, atunci Winmasters online poate reprezenta opţiunea potrivită pentru tine. Considerat un jucător de referinţă pe piaţa jocurilor de noroc din România, casa de pariuri Winmasters pune la dispoziţia jucătorilor un site atrăgător şi bine pus la punct, din toate punctele de vedere. Astfel, Winmasters online îţi dă posibilitatea de paria pe o plajă largă de meciuri din fotbal sau alte sporturi de interes, punând totodată la dispoziţie şi pariuri mai puţin convenţionale, cum ar fi câştigătorii premiilor Oscar, spre exemplu. Astfel, cazinoul aduce în România spiritul caselor de pariuri autentice din afară, unde poţi paria pe absolut orice, începând de la clasicele curse de ogari, până la câştigătorii alegerilor prezidenţiale dintr-un stat sau altul. Prin urmare, Winmasters online putem spune că este sinonim cu distracţia şi cu câştigul, orice eveniment important din viaţa publică putând fi transformat în obiect de pariere.

Roşu şi negru, o combinaţie câştigătoare

Bazat pe o combinaţie de culori axată în general pe roşu şi negru, cazinoul îţi aduce mai aproape atmosfera sălilor autentice de cazinou. Site-ul este adaptat condiţiilor grafice moderne, cu fotografii mari ce rulează pe un slider, la care vei avea anunţate principalele evenimente de pariere şi bonusurile puse în joc. De asemenea, pe Winmasters online vei găsi afişat bonusul la înregistrare, bonusul de bun venit la cazinou sau varianta de pariu acumulator pe evenimente combinate, din mai multe sporturi pe acelaşi bilet. Meniul principal este alcătuit din secţiunile clasice, precum pariuri sau pariuri live, cazinou, dar şi prin includerea unei secţiuni speciale 777. Acest lucru nu este deloc întâmplător, câtă vreme jocurile de tip 777 sunt printre cele mai populare şi mai răspândite în sălile de cazinouri din întreaga lume. Totodată, acestea sunt şi printre cele mai vechi, identificându-se practic cu istoria de peste un secol a jocurilor de tip slot.

Cromatica atrăgătoare de pe Winmasters Romania o vom regăsi şi în secţiunea dedicată sporturilor, unde, în ciuda fundalului negru, absolut toate evenimentele afişate sunt suficient de vizibile, marcate în culori care să diferenţieze elementele principale de interes, precum ora de joc sau cotele oferite de casa de pariuri.

Premii gigant la Cazinoul online

La secţiunea Cazinou, vom avea parte de distracţie cât cuprinde, întrucât Winmasters online a pregătit o selecţie atentă a celor mai populare jocuri de tip slot de pe piaţă. Nu lipsesc însă jocurile clasice de tip ruletă sau Black Jack, pe care vei avea posibilitatea să le joci şi live, în compania unor dealeri reali de la cazinourile bucureştene. Dar, poate cel mai important este faptul că pe Winmasters online vei găsi unele dintre cele mai consistente bonusuri de pe piaţa caselor de pariuri virtuale, constând în bani cash şi zeci de runde gratuite.

Opinia jucătorilor este una singură: prin designul atrăgător şi premiile oferite, Winmasters online rămâne unul dintre cele mai ofertante site-uri în materie de pariuri sportive şi jocuri de cazinou din România.

An înființare: 2014
Licenta ONJN: L1160650W000194