Cele mai captivante jocuri le găseşti pe Winmasters

Spre deosebire de cazinourile de tip clasic, unde principalul scop al vizitatorilor este dat de goana după câştig, la cazinourile online distracţia se îmbină cu adrenalina, prin oferirea unei game mai diversificate de jocuri. Astfel, la un cazinou online nu ai parte doar de jocuri de ruletă, zaruri sau Black Jack, ci şi de o varietate largă de sloturi online. Un exemplu în acest sens îl reprezintă cazinoul online de pe Winmasters, considerat unul dintre cele mai vizitate site-uri de pariuri şi jocuri de cazinou din România.

Cu o grafică simplificată şi dinamică, totodată, care să vină în sprijinul jucătorilor, Winmasters Cazino vine în întâmpinarea ta cu cele mai noi sloturi online, care vin să completeze deja clasica ruletă sau jocul de video poker. Acestea din urmă nu au fost uitate, aici având grupate foarte bine pe categorii toate genurile de jocuri, începând de la cele clasice, până la cele mai moderne, cu grafică şi personaje lucrate de cei mai iscusiţi specialişti în animaţie.

Jocurile tale preferate sunt aici

Astfel avem secţiunea de jocuri preferate, care constituie propria selecţie făcută de operatorul online, în care vei putea alerga după comorile spectaculoase ascunse sub piramidele vechilor egipteni, în jocul Riches of Ra, pe care îl puteți găsi și în alte cazinouri, de exemplu pe Stanleybet ro. Pe Winmasters bogăţiile vechiului Zeu al Soarelui te vor întâmpina la tot pasul sub formă de simboluri strălucitoare, aducătoare de bonusuri şi runde gratuite. Un alt joc trecut în categoria celor preferate pe Winmasters este cunoscutul Black Sheep, în care oiţa năzdrăvană îţi poate aduce puncte bonus pe toate liniile sale de plată. Mai mult, oaia neagră are capacitatea de a înlocui orice simbol de pe ecran, mărind şansele de combinaţii câştigătoare pe cele cinci role ale jocului.

Cele mai noi personaje

Din gama jocurilor noi, cazinoul Winmasters vine în întâmpinarea ta cu Bikini Party, unde distracţia pe plajă face casă bună cu jetoanele valorice. Astfel, voleiul jucat pe nisip se transformă automat în simboluri aducătoare de premii pe liniile de plată, în vreme ce mingile de la acest sport constituie simboluri de tip Scatter, care vă pot aduce runde gratuite. Tot la această secţiune vom rămâne în zona peisajelor arse de soare, însă nu pe plajele Californiei, ci în deşertul mexican. Este vorba despre jocul Grim Muerto, unde spiritul morţii ia o formă hazlie, iar personajele sale macabre sunt acompaniate de ritmurile vechilor Marriachi.

În fine, Winmasters are dedicată o secţiune celor care doresc mize mari, unde puteţi paria ca nişte adevărate VIP-uri și o secțiune pentru Winmasters Live Casino.