Netbet

Nume

Netbet

Rating

9.5

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

1000 RON

Avantaje

  • Fidelizare proactivă a utilizatorilor;
  • Gamă variată de jocuri;
  • Securizarea plăților. 

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat;

Netbet online, simplitate la orice sistem de pariere

Netbet, una dintre cele mai populare case de pariuri din România, vine în întâmpinarea jucătorilor cu o ofertă de invidiat în materie de pariuri sportive şi jocuri de cazinou, oferind o experienţă unică pentru cei care aleg să îşi urmeze pasiunile prin intermediul internetului. Netbet online reprezintă interfaţa virtuală a casei de pariuri cu jucătorii, care conferă avantaje multiple faţă de sistemul clasic de pariere, la ghişeu. Astfel, pe Netbet online ai mii de evenimente pe care să pariezi în fiecare zi, dintr-o gamă de peste 30 de sporturi şi competiţii de pe întreg mapamondul. Tot aici ai parte de o secţiune dedicată în exclusivitate jocurilor de cazinou, unde te vei bucura de plăcerea jocurilor de masă sau la aparate de tip sloturi direct din faţa calculatorului sau a tabletei.

Interfață simplă și prietenoasă

Netbet online surprinde prin simplitatea paginii sale principale, unde avem practic două secţiuni mari şi late care îşi împart suprafaţa ecranului: pariuri sportive şi cazinou. Interfaţa dinamică şi simplă oferă astfel avantajul unei navigări rapide pe site, cu acces la principalele secţiuni. Intrând pe secţiunea de pariuri sportive, avem afişate atât cele mai populare sporturi, precum fotbal, tueneele Grand Slem la tenis sau liga de baschet NBA, alături de o gamă de peste 30 de ramuri sportive, fiecare cu campionatele şi competiţiile proprii. Practic, în orice moment al zilei, ai la dispoziţie peste zece mii de evenimente disponibile, din aproape toate sporturile posibile. Totodată, vei găsi cotele actualizate la secundă pe fiecare eveniment în parte, pentru care te poţi informa de pe celelalte secţiuni din meniul principal. Astfel, aici vei găsi de la statistici, rezultate şi clasamente, până la bloguri şi comentarii avizate, ce pot constitui adevărate ponturi ale zilei. Amatorii de adrenalină pot opta pentru sistemul de pariuri live, prin care poţi miza în orice moment al meciului pe echipa ta favorită.

Acces facil la cazinou

Indiferent că te afli la secţiunea sport sau pariuri live, pe Netbet online vei avea oricând afişate trimiteri şi promoţii către jocurile de cazinou. Astfel, poţi alege să te distrezi la jocuri ca la aparate sau poţi intra direct în clubul jucătorilor la cazinou, cu premii substanţiale garantate. Toate acestea le vei găsi detaliate odată ce vei intra pe secţiunea Cazino. Promoţiile şi premiile substanţiale te întâmpină şi aici, cu bonusuri în bani la înregistrare sau de la prima depunere, precum şi cu jackpoturi uriaşe. De asemenea, la cazinoul de pe Netbet online ai parte de o selecţie bine structurată a celor mai populare jocuri de tip slot, de la cele clasice, la cele inspirate din seriale şi filme care au făcut furori la Hollywood. Cazinoul Netbet Romania îţi oferă şi aici de a te simţi ca un jucător adevărat, prin posibilitatea de a miza live la ruletă sa Black Jack, în compania unor dealeri adevăraţi.

Concluzionând, putem spune că Netbet online acoperă întreaga gamă de jocuri pe care poţi paria, reprezentând legătura ta directă cu lumea sportului şi a cazinourilor adevărate.

An înființare: 2001
Licenta ONJN: L1160651W000195