EFortuna

Nume

Fortuna

Rating

9.6

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

2000 RON

Avantaje

  • promoții exclusive;
  • gamă largă de jocuri;
  • tranzacții sigure

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat!

Efortuna online reprezintă interfaţa virtuală cu jucători a cunoscutei case de pariuri Fortuna. Aceasta se prezintă în faţa utilizatorilor cu un site detaliat şi bine structurat, pe care îşi vor găsi locul atât amatorii de pariuri sportive, cât şi iubitorii jocurilor de cazinou. Nu în ultimul rând, vei avea parte de premii substanţiale, oferite pentru toate secţiunile sale, indiferent că eşti jucător cu experienţă pe site sau abia te-ai înregistrat. Aici ai garanţia legalităţii siguranţei tranzacţiilor tale, cu implementarea celor mai noi tehnologii în materie de protecţie a datelor bancare.

Despre site

Efortuna online se prezintă în faţa jucătorilor din România cu o interfaţă simplă şi prietenoasă, în care vei avea întotdeauna la îndemână calea cea mai simplă de a ajunge la secţiunile dorite. Meniul este unul extrem de simplu, având afişate în partea de sus opţiunile de pariere online. Totodată, cazinoul oferă utilizatorilor săi o secţiune separată pentru cazinoul online, unde amatorii jocurilor de tip slot sau de masă vor avea parte de experienţa adecvată marilor cazinouri ale lumii. Nuanţele de galben strălucitor te duc cu gândul la marile câştiguri oferite la cazinourile adevărate, dar şi la simbolurile strălucitoare care îţi apar pe ecran în timp ce accesezi un bonus sau un premiu special. Nu în ultimul rând, trebuie spus că Efortuna online oferă premii substanţiale pentru jucătorii săi fideli, acestea depăşind deja graniţa clasicelor bonusuri de înregistrare sau de depunere în bani cash. Astfel, pe Efortuna online poţi câştiga inclusiv premii constând în telefoane de ultimă generaţie sau excursii în străinătate, ca o recompensă pentru jucătorii fideli. Mai trebuie menţionat faptul că Efortuna online este disponibil atât în versiunile obişnuite pentru desktop, fiind optimizat în permanenţă pentru versiunile de telecomunicaţii mobile. În acest mod, poţi dispune de modalităţi diferite de pariere la purtător, oriunde, 24 de ore din 24.

Cazinoul gladiatorilor

Efortuna online oferă jucătorilor săi un cazinou bine structurat, unde ai garanţia marilor câştiguri. Acesta te întâmpină încă de la primul click cu jocuri la care beneficiezi de jackpot prograsiv, dar şi jackpot-uri flat-top, sloturi cu multiplicatori prietenoși sau jokeri pregătiți să te ajute să câștigi mai mult. Astfel, poţi alege dintr-o gamă variată de jocuri slot de ultimă generaţie, în care grafica şi efectele speciale se îmbină cu o coloană sonoră demnă de filmele de acţiune.

Pariază responsabil pe Efortuna Online

Pe Efortuna online nu ai parte însă doar de jocuri slot sau jocuri de masă. Aici ai la dispoziţie una dintre cele mai complete secţiuni destinate pariurilor sportive, cu informaţii la zi şi o selecţie atentă a celor mai importante evenimente ale zilei. Ai la dispoziţie peste 30 de sporturi din care să alegi, cu meciuri şi competiţii de pe toate continentele Globului. Cumulat, vei constata că sunt mii de evenimente zilnic, astfel încât tu să poţi paria la orice oră din zi şi din noapte.
Ca verdict, putem spune că Efortuna Romania se prezintă ca unul dintre cele mai complete site-uri destinate iubitorilor de pariuri sportive şi jocurilor de cazinou, în care distracţia şi adrenalina sunt recompensate din plin cu premii surpriză.

An înființare: 2015
Licenta ONJN: L1160665W000326