Unibet

Nume

Unibet

Rating

9.9

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

500 RON

Avantaje

  • Fidelizare proactivă;
  • Varietate de jocuri;
  • Interfață prietenoasă.

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat!

Profită acum de ofertele de pe Unibet online

Pachete atractive de bun venit, invitaţii la turnee de pariere şi premii consistente în valută puse la bătaie pe sesiunile de parieri live, sunt doar câteva dintre ofertele carete întâmpină încă de la primul click pe care îl dai pe pagina Unibet online. Practic, pe Unibet poţi spune că din galaxia campionilor ai aterizat în galaxia premiilor şi a bonusurilor, unde aproape la fiecare secţiune ai câte ceva de câştigat. Pe cât de simplu, pe atât de bine structurat, Unibet online oferă amatorilor de pariuri tot ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a-şi demonstra abilităţile de pariori fără nici un fel de deplasări şi drumuri la bancomat sau la ghişeu.

Verdele gazonului s-a mutat pe Unibet online

Unibet online vine cu o interfaţă care te duce din start cu gândul la sportul rege. Începând de la marile glorii ale generaţiei de aur ale fotbalului românesc, care şi-au împrumutat imaginea pentru site, până la verdele specific terenului de joc, toate inspiră dinamismul şi adrenalina specifice sportului cu balonul rotund. Practic, prima pagină te invită să descoperi o sumedenie de promoţii şi de premii, cu trimitere la aproape toate secţiunile de pe site. Ai parte de bonusuri consistente în bani de la înregistrare şi de la prima depunere, după care eşti invitat să pariezi la jocurile de tip sloturi sau la ruletă. Nu în ultimul rând, te poţi relaxa la o rundă de Bingo sau la o partidă de video-poker.

Pariuri cât vezi cu ochii

Odată ce ai accesat secţiunea de pariuri de pe Unibet online, noi perspective de câştig ţi se aştern la picioare. Fotbalul este principalul sport prezentat, cu cea mai bună selecţie de meciuri şi de cote din ziua respectivă. De asemenea, oferă jucătorilor săi informaţii detaliate despre partidele alese pentru pariere, alături de acestea fiind anunţate şi principalele evenimente ale zilei pe care să le urmăreşti în orele următoare – meciuri din tenis, baschet sau din liga nord-americană de hochei. Pentru amatorii de pariuri live, nu trebuie să accesezi neapărat secţiunea specială Unibet online, întrucât ai trimitere chiar pe pagina de pariuri normale. Astfel, în capul paginii îţi este afişat meciul aflat în desfăşurare în momentul navigării pe site, tot ce trebuie să faci fiind apăsarea butonului activ corespunzător acestuia. Nu în ultimul rând, dincolo de informaţii avizate oferite de consultanţii Unibet Romania, care îţi sunt deja tipărite pe secţiuni şi pe meciuri, ai parte de comentarii din partea unor fotbalişti de marcă, foşti internaţionali de renume ai României.

Un cazinou online bine pus la punct

Unibet online nu este însă dedicat numai amatorilor de sport. Aici vei găsi un cazinou online ce funcţionează după toate standardele actuale, cu turnee incitante pentru jocurile tale preferate. Astfel, pe vei găsi o gamă completă de jocuri de cazinou, începând de la clasicele ruletă sau poker, până la jocuri de tip păcănele.

Într-un cuvânt, un site complet din toate punctele de vedere.

An înființare: 1997
Licenta ONJN: L1160657W000330