Superbet

Nume

Superbet

Rating

-

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

-

Avantaje

  • Bonusuri la înregistrare

Dezavantaje

  • Ofertă limitată de sloturi;
  • Noutatea cazinoului în online;
  • Grafică simplistă.

Început timid pentru cazinoul Superbet online

Superbet este una dintre casele de pariuri nou intrate pe piaţa din România. Trecerea pe Superbet online a avut loc relativ recent, site-ul venind în întâmpinarea jucătorilor săi cu o ofertă relativ limitată în ceea ce priveşte jocurile de tip cazinou. La momentul de faţă acesta se doreşte a fi un jucător cunoscut pe piaţa caselor de pariuri şi a cazinourilor virtuale din România, chiar dacă mai are mult de lucru, pe o piaţă caracterizată de o continuă expansiune.

Interfaţă prietenoasă, dar simplă

Site-ul se prezintă cu o interfaţă prietenoasă şi aerisită, în care ferestrele mari reprezintă practic accesul tău direct către principalele secţiuni şi promoţii de pe site. Culoarea roşie specifică Superbet online o regăsim ca temă principală pe site, unde secţiuni sunt uşor de identificat.

În schimb, site-ul pare puţin cam prea simplu, pentru un cazinou cu pretenţii. Grafica nu este una extraordinară, dar probabil că site-ul mizează pe meniul cât se poate de simplu şi de banal, scris cu litere de-o şchioapă de culoare albă, pe fundal roşu. Prin urmare, dacă este să urmărim contrastul de culori, putem spune că a reuşit acest lucru. Tot pe pagina de cazinou de pe Superbet online vom găsi în partea din stânga sus afişat în permanenţă un ceas, care indică ora locală, iar în partea din dreapta avem opţiunile pentru variantele de mobil şi acces la chat live cu operatorii Superbet online. Acest lucru este util, în cazul în care ai dubii în ceea ce priveşte debitarea sumelor din contul tău.

Indiferent ce problemă întâmpini, poţi intra în legătură directă cu unul dintre operatorii Superbet online, care îţi va indica în timp real paşii pe care îi ai de urmat. De asemenea, funcţia chat poate fi folosită inclusiv la pariurile live la ruletă sau Black Jack, unde poţi cere informaţii despre jocuri, turnee sau mize acceptate.

Ofertă limitată

Superbet online este capabilă să satisfacă unele cerinţe de bază ale pariorilor la cazinou. Superbet online vine cu o selecţie proprie a unora dintre cele mai populare jocuri de tip slot, care se alătură jocurilor clasice de ruletă sau Black Jack. Şi aici, avem posibilitatea de a juca live, în compania unor dealeri adevăraţi, de la cazinouri în fizic din Capitală. De asemenea, pe Superbet online vei beneficia de promoţii şi bonusuri, începând de la cele de înregistrare sau la prima depunere, până la premii de fidelizare şi jackpoturi. Totuşi, site-ul mai are de lucru la capitolul jocuri de tip slot, unde oferta este limitată la doar câteva jocuri. Au fost alese câteva titluri de impact, precum 40 Super Hot, însă lipsesc din schemă jocuri cu jackpot progresiv, aşa cum vom întâlni pe alte site-uri.

O variantă de luat în calcul

Concluzionând, putem spune că Superbet încearcă să devină unul dintre jucătorii cunoscuţi pe piaţa caselor de pariuri virtuale. Chiar dacă mai poate necesita unele îmbunătăţiri, accesul facil la secţiunile de interes şi navigarea uşoară fac din acest site o variantă de luat în calcul atunci când căutăm câştig şi distracţie.

An înființare: -
Licenta ONJN: -