Betano

Bonus Depozit: 100% Bonus Pâna la 500 RON
Bonus Joc: 100% Bonus Pâna la 500 RON

Betano

Rating: 9.9

  • Interfață prietenoasă.

An înființare: -
Licenta ONJN: -

Betano online, un site aflat la început de drum

Pentru jucătorii cu experienţă, Betano online poate reprezenta imaginea unui site aflat la început de drum în ceea ce priveşte partea de cazinou. Cazinoul vine totuşi în întâmpinarea utilizatorilor cu un site în care se pune accentul pe informaţie succintă, mai degrabă decât pe grafică. Aparent limitate, opţiunile de pariere la secţiunea de cazinou încearcă să acopere o plajă cât mai largă de gusturi, chiar dacă oferta pusă la dispoziţia jucătorilor mai poate fi completată pe viitor. Din acest punct de vedere, cazinoul te întâmpină cu ofertă limitată, caracteristică site-urilor nou înfiinţate, care încearcă totuşi să ţină pasul cu branduri consacrate în domeniu.

Interfaţă simplă şi directă

Fără prea multe ocolişuri, site-ul nu abundă de bannere sclipitoare, nici de mari bonusuri puse la bătaie, care de obicei ocupă primele pagini pe site-urile de profil. Dacă e să ne referim la pagina dedicată cazinoului pe Betano online, aceasta este una simplă şi directă, chiar dacă oferta este cam săracă. Astfel, dacă pe alte site-uri vei fi invadat încă de pe prima pagină de bannere mari, care îţi anunţă câştiguri fabuloase, pe Betano online nu prea vei găsi aceste bonusuri nici măcar în interiorul secţiunilor, pentru că acestea, cel puţin pe partea de cazinou, lipsesc.

Betano online nu este un site obositor, lipsa altor elemente care să-ţi distragă atenţia făcându-l aerisit, chiar cu riscul de a părea oarecum prea static. Grafica nu este una senzaţională, optându-e pe o combinaţie de culori (alb-roşu) destul de banală, pe care am mai întâlnit-o şi pe alte site-uri.

Posibilităţi limitate de distracţie la cazinou

În momentul în care vei accesa pagina de cazinou, vei avea afişată o singură pagină, cu câteva jocuri afişate în sistem grilă. Din acest punct de vedere, cazinoul Betano online nu îţi va oferi o plajă atât de mare de opţiuni, cele câteva jocuri alese reprezentând o selecţie a celor mai populare titluri de pe piaţă. Astfel, pe cazinoul Betano online vei putea simţi suspansul şi teroarea inspirată de contele Dracula, dar şi adrenalina din Drive Multiplier Mayhem, acestea fiind printre puţinele jocuri ceva mai cunoscute de pe site. În rest, ai un număr total de până în 15 titluri, care în nici un cay nu pot face concurenţă unor site-uri pe care găseşti zeci de jocuri pe  singură secţiune.

De asemenea, nici jucătorii care simt nevoia să se implice mai mult în atmosfera de cazinou nu prea au alternative, câtă vreme pe site nu vom găsi o secţiune dedicată cazinoului live, spe exemplu. Astfel, dacă pe alte site-uri ai posibilitatea de a paria în compania unor crupieri reali de la cazinourile din ţară, prin streaming live, pe Betano online nu ai posibilitatea să faci acest lucru.

În concluzie putem spune că Betano online reprezintă un site aerisit, de luat în calcul atunci când doreşti simplitate şi să experimentezi ceva nou. Însă, oferta limitată şi lipsa unor promoţii şi premii ceva mai consistente îl plasează cu mult în urma altor site-uri de profil.