Fortuna

Nume

Fortuna

Rating

9.6

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

2000 RON

Avantaje

  • Jocuri multe și atractive;
  • Numeroase posibilități ale tranzacțiilor;
  • Securizarea plăților.

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat!

Zeiţa norocului te întâmpină pe Fortuna online

Cu siguranţă, atunci când ne gândim la noroc şi la entităţi spre care să ne îndreptăm rugile, prima care ne vine în minte este zeiţa Fortuna. Astăzi, se poate spune că aceasta şi-a găsit un corespondent în casa de pariuri Fortuna, unul dintre cele mai cunoscute branduri în materie de jocuri de noroc şi sisteme de pariere din România. Dincolo de prezenţa sălilor în fizic, Fortuna online vine în întâmpinarea ta cu o ofertă mult mai bogată, prin care ai acces la mii de evenimente zilnic pe care să îţi încerci norocul. Poţi alege să pariezi pe cele mai importante derby-uri din fotbal, după cum poţi încerca o rundă norocoasă la sloturi, în aşteptarea marelui Jackpot. Un site în care ajungi să te îndrăgosteşti de premii, fără să faci nici un efort pentru asta. Adică fără deplasări, depuneri la ghişeu sau retrageri de la bancomat. Totul se desfăşoară în timp real, din faţa calculatorului, telefonului sau tabletei.

Magia câştigurilor, în galben şi negru

Fortuna online te întâmpină cu o interfaţă prietenoasă şi atractivă încă de pe prima pagină, în care combinaţia cromatică e bazată în special pe culorile galben şi negru. Imediat sub meniul principal, pe care vom regăsi secţiunile principale, precum Pariază online, Pariază Live sau Cazinou, pe Fortuna online vei găsi secţiuni către diverse premii şi promoţii, printre care se numără excursii în străinătate, gadgeturi ale momentului, precum şi multe alte surprize, actualizate zilnic sau săptămânal. Intrând pe secţiunea de pariuri sportive, pe Fortuna online eşti întâmpinat de o selecţie riguroasă a evenimentelor zilei, dat fiind că ai la dispoziţie peste 20 de sporturi din care să alegi, fiecare la rândul său cu partide, competiţii intercluburi şi campionate de pe întreg mapamondul.

Astfel, de la fotbal la tenis de masă şi de la box la hochei sau fotbal american, în cazinou ai în orice secundă zeci sau sute de evenimente pe care să pariezi, cu afişarea principalilor parametri, precum oră de joc, cote şi comentarii avizate pe acest subiect. De asemenea, ai explicate pe larg, pe fiecare secţiune, ghidurile de pariere, modalităţile de plată şi de intrare în posesia premiilor câştigate.

Cazinou Fortuna online te aşteaptă de cum se încarcă pagina principală cu jocuri dintre cele mai atractive, primul care îţi atrage atenţia fiind Gladiator, unde vezi crescând sub ochii tăi un jackpot cu multe zerouri în coadă. Alte jocuri cu jackpot progresiv pe carele găseşti pe Fortuna online sunt cele din seria Age of Gods, unde vârsta zeilor se transformă în bani şi premii pentru tine. Tot aici vei găsi şi jocuri din gama celor clasice, precum Premium Roulette, dar şi dintre cele cu iz de telenovelă romantică sau de suspans, precum Esmeralda sau Misterele lui Sherlock Holmes. Nu în ultimul rând, pe Fortuna online ai posibilitatea de a descărca jocurile tale favorite, pentru a le încerca pe gratis, în variante demonstrative.

În general, pe Fortuna online poţi paria pe aproape orice. De la meciuri de fotbal la unul din numerele tale favorite la ruletă, toate îţi sunt accesibile stând comod în faţa calculatorului sau la un simplu slide pe smartphone.

An înființare: 2015
Licenta ONJN: L1160665W000326