Casa pariurilor

Nume

Casa pariurilor

Rating

-

Bonus Depozit

-

Bonus Joc

-

Avantaje

  • Jocuri noi de sloturi;

Dezavantaje

  • Lipsa premiilor;
  • Puține informații.

Casa Pariurilor online – un cazinou care merită încercat

După cum îi spune şi numele, Casa Pariurilor online se adresează cu precădere iubitorilor de pariuri şi de jocuri de cazinou. Casa Pariurilor online nu te întâmpină cu premii de pe pagina principală, aşa cum vei întâlni pe alte site-uri, mizând în schimb pe informaţie structurată pentru evenimentele şi secţiunile sale.

Totodată, vine în întâmpinarea jucătorilor cu informaţii despre principalele jocuri prezentate pe site, cu ghiduri şi regulamente în care explicaţiile sunt oferite pe larg. Pe Casa Pariurilor online, amatorii jocurilor de cazinou pot petrece totuşi timpul în mod plăcut, chiar dacă oferta este puţin cam subţire.

Mai are de lucrat la capitolul informaţie

Deşi se prezintă ca un site complet dedicat amatorilor de pariuri, Casa Pariurilor online mai are mult de lucru la capitolul facilităţi şi jocuri oferite. Astfel, pe pagina dedicată cazinoului online,  vom găsi secţiuni precum jocuri populare, jocuri de masă ori sloturi, deşi prima şi ultima secţiune fac referire cam la aceleaşi lucru. Din acest punct de vedere, putem spune chiar că oferta de pe Casa Pariurilor online este puţin cam sărăcăcioasă, întrucât aceasta este compusă din doar câteva jocuri de tip păcănele la secţiunea Popular, completată puţin la secţiunea dedicată sloturilor.

Dacă este să ne oprim puţin asupra fiecărei secţiuni în parte, printre cele mai populare jocuri vom regăsi titluri precum Medusa, Ramssese Riches (Bogăţiile lui Ramses) sau James Dean. Alăturarea acestor titluri este puţin nefericită, în condiţiile în care James Dean a fost totuşi icoana tinerilor americani ai anilor `50, ca să nu mai spunem că jocurile oferite nu pot fi considerate nici pe departe printre cele mai populare de pe site-urile dedicate cazinourilor online.

Jocuri mai multe la secţiunea dedicată sloturilor

Rămânând în zona jocurilor de cazinou, atunci când trecem la secţiunea sloturi, lucrurile stau ceva mai bine, întrucât există mai multe titluri de luat în calcul, chiar dacă multe dintre ele sunt oarecum necunoscute.  Astfel, vom găsi aici multe jocuri inspirate din file, precum Batman, King Kong sau James Dean, de care am pomenit şi puţin mai sus, alături de titluri precum Mad Mad Monkey (O maimuţă nebună, nebună), Dagon Drop sau Vulcanul.  Din păcate, pagina de Cazinou de pe Casa Pariurilor online este puţin cam statică, în sensul că lipsesc ofertele speciale, fără să ai parte de vreo trimitere către vreun bonus sau Jackpot pus la bătaie. De asemenea, nici jocurile nu abundă în jakpoturi progresive, ca pe alte site-uri. Sau, dacă ele sunt, nu sunt vizibile până la accesarea jocului. Un plus pentru Casa Pariurilor online putem considera totuşi varianta Demo a jocurilor. Prin urmare, dacă nu ai bani de pierdut, măcar îţi poţi omorî timpul la jocuri de tip păcănele. Mai avem apoi secţiunea jocurilor de masă, unde eşti întâmpinat de doar două jocuri, respectiv Black Jack şi ruletă. Ori, de la un site cu pretenţii parcă ne-am fi aşteptat la ceva mai mult.

Mai bine încearcă la loto!

Casa Pariurilor online vine în întâmpinarea jucătorilor săi cu oferte şi în ce priveşte jocurile de tip loto. Principalele loterii ale lumii îţi sunt disponibile într-o secţiune special dedicată. Această secţiune vine să suplinească oarecum lipsa de oferte de e secţiunea dedicată cazinoului online.

An înființare: -
Licenta ONJN: -