Stanleybet

Nume

Stanleybet

Rating

-

Bonus Depozit

-

Bonus Joc

-

Avantaje
  • Multe titluri de joc
Dezavantaje

  • Pagini statice
  • Ofertă slabă de jocuri de masă

Operatorul Stanleybet online oferă viziune proprie asupra jocurilor de noroc, pe care încearcă să le aducă mai aproape de utilizator, printr-o interfaţă mai dinamică. Premiile afişate încă de pe prima pagină şi opţiunile de pariere te invită să le accesezi prin icoane mari, Stanleybet online venind în întâmpinarea ta cu o serie de bonusuri şi sisteme de premiere ce par atractive, la prima vedere.
În schimb, dacă este să analizăm oferta jocurilor de cazinou, cazinoul vine cu o relativ multe titluri, însă nu dintre cele mai cunoscute. Este o selecţie proprie asumată de Stanleybet online, în care se pune accentul mai degrabă pe cantitate, decât pe calitate. Chiar şi aşa însă, site-ul te invită să aspiri la statutul de milionar, prin accesarea secţiunii de cazinou online.

Contraste în privinţa imaginilor

Dacă deschizi pagină de cazinou, vei avea surpriza să constaţi că aceasta este puţin statică, intrând oarecum în contradicţie cu imaginile dinamice de pe pagina de start a site-ului. Cazinoul păstrează culorile alb şi roşu închis specifice brandului, iar în deschiderea paginii te întâmpină cu un mini sau mega jackpot, însă fără vreo trimitere la un joc anume. Acest lucru poate spori confuzia în rândul jucătorilor, care, mai ales pe un site în care se pariază sume consistente, doresc să ştie pe ce anume mizează banii. În schimb, pe Stanleybet online ai opţiuni foarte clar delimitate şi explicate în ceea ce priveşte depunerile şi retragerile din cont, fiind invitat totodată să încerci jocurile de tip slot puse la dispoziţie pe pagina de cazinou.

Jocuri noi, care nu spun mare lucru

Accesând secţiunea de cazinou de pe Stanleybet online, vei găsi o serie de jocuri noi, mai puţin însă din cele clasice, de tip ruletă sau poker online. Astfel, eşti invitat să descoperi comorile aztecilor, descoperirile lui Columb sau misterele lui Leonardo da Vinci, sub forma unor jocuri de tip slot menite să îţi stârnească imaginaţia şi pofta de joc. Deşi oferta Stanleybet ro este una bogată la prima vedere, jucătorii având de ales dintre câteva zeci de titluri, acestea nu îţi spun însă mare lucru până nu le încerci. Astfel, deşi ai parte de o sumedenie de jocuri, nimic nu îţi sare în ochi, câtă vreme titlurile importante, pe carele găseşti din plin pe alte site-uri, lipsesc cu desăvârşire. De asemenea, lipsesc jocurile cu jackpot progresiv, o altă modalitate are ar putea determina jucătorii să intre pe cazinoul Stanleybet online.

Ofertă slabă la jocuri de masă

Cazinoul Stanleybet online are o secţiune special dedicată jocurilor de masă live, însă ar fi fost de preferat o secţiune asemănătoare şi pentru jocurile de masă în general. Aceasta lipseşte, în condiţiile în care mulţi jucători preferă încă jocurile clasice. Menţionăm totuşi că jocurile de pe site sunt disponibile inclusiv în varianta pentru mobil, astfel încât să te poţi bucura măcar de ele şi când nu te afli în faţa calculatorului.
Concluzionând, putem spune că Stanleybet online este un site care nu şi-a găsit încă un loc al său pe piaţa cazinourilor, în condiţiile în care oferta sa este una la început, insuficient de bine structurată.

An înființare: -
Licenta ONJN: -