Betfair

Nume

Betfair

Rating

9.2

Bonus Depozit

50%

Bonus Joc

450 RON

Avantaje

  • Tranzacții securizate cu tehnologii noi;
  • Interfață extrem de prietenoasă;
  • Oferte unice.

Dezavantaje

  • Nu au încă jocuri de cazinou

Betfair online, totul pentru sport

Relativ nou pe piaţa pariurilor din România, Betfair online reprezintă opţiunea ideală pentru amatorii de sport, care au astfel un site dedicat exclusiv pariurilor sportive. Acesta vine cu o serie de concepte des folosite în lumea pariurilor de peste hotare, cum ar fi bet exchange, un termen destinat în special jucătorilor profesionişti şi care îţi poate aduce numeroase avantaje. De asemenea, cazinoul ofertă o serie de premii de mai mică valoare decât alte site-uri de profil, dar pentru a căror ridicare trebuie să îndeplineşti nişte condiţii minimale. Site-ul nu prezintă secţiune alocată jocurilor de cazinou, însă acest lucru poate fi oarecum de apreciat de către jucătorii la pariuri sportive. Astfel, amatorii de sport se vor simţi răsfăţaţi, ştiind că au un colţ de internet numai al lor în care să îşi dezvolte pasiunile.

Simplu, fără ocolişuri

Pe Betfair online nu vei găsi bannere uriaşe care să îţi distragă atenţia de la obiectivul tău principal, acela de a identifica cele mai bune meciuri şi cele mai bune cote ale zilei. Site-ul are o grafică relativ simplă, în care predomină nuanţele de zgură, dând întregii pagini o tentă oarecum retro. În ciuda acestui aspect însă, site-ul este adaptat în totalitate tehnologiilor moderne, având actualizate variantele pentru comunicaţiile mobile, precum şi cele mai noi sisteme de siguranţă a datelor, pentru ca tranzacţiile tale să fie lipsite de orice riscuri. Totodată, pe Betfair online remarcăm pe prima pagină doar două secţiuni principale destinate pariurilor de tip exchange şi sporturilor, în general, pe care vom avea parte de cele prompte informaţii din domeniu şi o selecţie atentă a evenimentelor în desfăşurare.

Ce este un pariu exchange?

Betfair online aduce în România un concept mai puţin obişnuit, dar care a devenit extrem de popular în afară. Este vorba despre pariul exchange, prin care cotele meciurilor sunt stabilite direct între pariori şi nu de către casa de pariuri. Este un concept iniţiat la începutul anilor 2000 în Marea Britanie şi adoptat rapid de Betfair online, care devine astfel un fel de bursă virtuală a pariurilor şi a cotelor schimbate între jucători. Diferenţa de pariul obişnuit este că la pariul Exchange cotele sunt stabilite direct de către jucători, casa de pariuri păstrând un comision din profitul obţinut de aceştia. Pe sistemul clasic, casa de pariuri câştiga din sumele pierdute de toţi jucătorii. Betfair online putem spune că aduce astfel un oarecare grad de echilibru şi de onestitate în distribuirea câştigurilor între casa de pariuri şi jucător, pe un sistem de tip win-win, în care toată lumea are numai de câştigat. De asemenea, pe Betfair online vei găsi o serie de oferte unicat, precum dublarea profitului sau asigurarea biletului, astfel încât câştigurile tale pe site să fie maximizate.

Concluzionând, putem spune că Betfair online este un site destinat profesioniştilor în pariuri, care au aici şansa de a găsi cele mai bune cote şi de a-şi mări marja de profit. De asemenea, grafica simplă şi informaţiile detaliate fac din Betfair online o nişă de urmărit, pentru cei care doresc să se perfecţioneze în pariuri sportive.

An înființare: 2006
Licenta ONJN: LGA/CL2/294/2006