Winmasters

Bonus Depozit: 100%
Bonus Joc: 1500

Winmasters

Rating: 9.8

  • Bonusuri uriașe life-time;
  • Varietate mare de jocuri;
  • Securizare prin tehnologii de ultimă oră;

An înființare: 2014
Licenta ONJN: L1160650W000194

Winmasters Romania, un cazinou pentru maeştri

Pentru amatorii jocurilor de noroc, Winmasters Romania reprezintă un nume de referinţă atunci când aduci în discuţie posibilităţile de distracţie şi de câştig. Prin secţiunea sa de cazinou, Winmasters Romania vine în întâmpinarea ta cu premii incitante şi cu o gamă largă de posibilităţi de pariere, pe jocuri dintre cele mai atrăgătoare. În plus, eşti invitat să ridici bonusuri care sar de multe ori peste o mie de lei, la care se adaugă zeci de rotiri gratuite. Toate acestea sunt disponibile pe o secţiune care se detaşează clar prin simplitate şi accesibilitate la navigare.

Roşu şi negru, o combinaţie norocoasă

Interfaţa cazinoului online de pe Winmasters Romania surprinde încă din start prin gama cromatică aleasă. Aceasta este dominată de o combinaţie între roşu şi negru, aceeaşi pe care o găsim şi la jocurile de ruletă, dar şi la jocurile de cărţi. Începând de la numele casei de pariuri, până la fundalul paginilor, roşul şi negrul te însoţesc pe fiecare pagină a secţiunilor accesate. Site-ul Winmasters Romania păstrează oarecum o reţetă clasică, în sensul că în partea de sus avem afişată în permanenţă ora locală, dar şi butonul special pentru varianta site-ului pentru telecomunicaţii mobile. Tot aici vom găsi, la vedere, căsuţele pentru înregistrarea şi autentificarea jucătorilor, sub care vom găsi meniul propriu-zis. Odată ce ai intrat pe secţiunea Cazino, eşti întâmpinat de bonusul consistent pus la bătaie, plus o selecţie de alte câteva jocuri dintre cele mai populare la momentul actual, precum Black Sheep sau Grim Muerto. Astfel, de la simpatica oiţă neagră aducătoare de noroc, un joc clasic pe care îl întâlnim şi pe alte site-uri de profil, facem trecerea la un joc de ultimă generaţie, în care simbolurile norocoase sunt reprezentate de feţe distractive, inspirate din cultura mexicană. De asemenea, în pagina principală a cazinoului vom găsi trimitere către Jackpot Rango, un joc cu jackpot progresiv în care premiile fabuloase îşi dau întâlnire printre eroii Vestului Sălbatic.

De la 777,  la adrenalina filmelor de acţiune

Winmasters Romania oferă şi o selecţie proprie de jocuri tip 777, căreia îi rezervă o secţiune specială în partea de sus, în vreme ce pe laterala din stânga vom găsi selecţii pentru jocuri noi, jocuri preferate sau dintre cele mai populare. Tot aici, vom găsi secţiuni speciale destinate jackpoturilor, dar şi pentru clasicele jocuri de masă precum ruletă, Poker sau Black Jack. Nu în ultimul rând, pe Winmasters Romania găseşti jocuri de tip slot inspirate din filmele de acţiune sau din lumea divertismentului muzical, „24 de ore” fiind doar unul dintre titluri. 

Simte pulsul sălii, la cazinoul live

Nu în ultimul rând, pe Winmasters Romania ai posibilitatea de a te bucura de statutul de VIP, intrând pe secţiunea destinată mizelor mari, cu posibilitatea calificării la nişte câştiguri pe măsură. Pentru cei care vor să simtă mai aproape atmosfera reală de cazinou, Winmasters online pune la dispoziţia secţiunea de Live Cazino, în care ai posibilitatea de a paria la ruletă sau Evolution BlackJack, prin interacţiunea directă cu dealeri de la cazinouri în fizic.