Atunci când vine vorba despre cazinouri, deja oferta în mediu online este din ce în ce mai atractivă și mai diversificată. Motiv pentru care suntem pe de o parte extrem de încântați dar am devenit și mai selectivi și mai pretențioși cu cazinourile. Unde mai pui la socoteală că trebuie întotdeauna să alegi cu grijă un cazinou, astfel încât să fii sigur că ești în siguranță și că te poți bucura de cea mai bună experiență de joc. Cazinourile recomandate de Cazinou România sunt atent selecționate și testate în prealabil iar despre acest proces de selecție o să vorbim în această secțiune a site-urilor. Ceea ce ne dorim este să alegeți un cazinou de încredere, să jucață la Unibet sloturi tematice, să vă bucurați de o super-experiență live pe Winmasters sau să vă distrați plasând pe NetBet pariuri la jocurile voastre preferate.

Siguranța la cazinou

Atunci când realizăm selecția cazinourilor primul lucru pe care îl verificăm este desigur dacă au licență din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Principiul este simplu: Nu au licență, atunci nu stam la discuții!

De  ce este importantă licența ONJN? Pentru ca jocurile de noroc să funcționeze echitabil și la fel pentru toți jucătorii, acestea trebuie să aibă la baza un software care să asigure o randomizare a câștigurilor, la fel de fiecare dată pentru toți utilizatorii. Altfel spus, atunci când plaseziz NetBet pariuri într-un joc de cazinou, datorită sistemului de Random Number Generator ai mereu aceeași șansă de câștig. Jocul nu poate fi manipulat astfel încât plasarea de NetBet pariuri sau Superbet pariuri sportive aduce fiecărui jucător aceeași șansă de câștig. Sigur, intervine și abilitatea fiecăruia da plasa NetBet pariuri cât mai eficient, dar aceasta este altă discuție.

În altă oridine de idei, licența ONJN este importantă deoarece reprezintă și o securitate a jucătorilor din punct de vedere al tranzacțiilor. Nu vrem să te aflii în situațiai neplăcută de câștiga bani din jocuri de cazinou sau de a depune bani într-un cont obscur și de a nu putea să îți retragi câștigurile sau banii pe care i-ai depus să nu fie transferați în contul tău de jucător. Alegând unul dintre cazinourile recomandate de Cazinou România puteți fi siguri că nu veți  întâmpina astfel de probleme și că sunteți în siguranță. În plus, alegem cazinouri unde puteți folosi mai multe sisteme de efectuare a plăților astfel încât să o alegeți pe cea mai convenabilă pentru voi.

Calitatea site-ului

Responsivitatea site-ului la jocurile de noroc este extrem de importantă. Știm cum este acel moment când ești total focusat și captivat de un joc și deci cât de neplăcut ar fi să existe un impediment sau orice factor extern care să întrerupă jocul.

Tot la categoria de responsivitate a jocurilor, întotdeauna ne asigurăm că puteți plasa pariuri, pe site-uri actualizate pentru telefonul mobil sau pe tabletă. De exemplu, puteți plasa pe NetBet pariuri oriunde v-ați afla, indiferent de tipul de dispozitiv mobil pe care îl aveți, Android sau IOS, precum și de pe tabletă sau desktop. Dacă vreți să vă distrați, doar luați-vă laptopul și puteți plasa pe NetBet pariuri în voie, fără să vă deplasați la un cazinou fizic sau să așteptați să se elibereze jocul preferat.

Foarte important este pentru noi atunci când jucăm la cazino și recomandăm unul diversitatea de jocuri. Avantajul de a juca online este că teoretic poți avea acces la o gamă extrem de variată de jocuri unde poți plasa NetBet pariuri. Dacă într-un cazinou fizic, pot exista maxim 40 de jocuri tip slot, online acest număr poate fi mult mai mare. Motiv pentru care ne dorim de la cazinourile partenere să vină în întâmpinarea jucătorilor cu o ofertă serioasă de jocuri, atât din punct de vedere al jocurilor de masă cât și al sloturilor. 

De aceea, recomandăm cazinouri care în general stau foarte bine la acest aspect. De exemplu, puteți plasa pe NetBet pariuri la o gamă variată de jocuri, sloturi clasice, sloturi tip Vegas sau sloturi populare tematice. În plus, pentru că jocul de ruletă este un joc extrem de popular, suntem atenți și la varietatea de jocuri de acest tip.

Și pentru că tot suntem la categoria de jocuri, veți observa că foarte multe dintre cazinourile recomandate de Cazinou România, oferă jucătorilor posibilitatea de a juca live. Astfel, te poți bucura de o experiență de joc cât mai aproape de ceva reală, din confortul propriei case.

Fidelizarea la NetBet Pariuri

Cazinourile de top au frumosul obiciei de a-și fideliza clienții activi cu premii atractive pe toată durata de viață a unui cont. Noi ținem foarte mult la acest aspect și credem că este important pentru o experiență de joc completă.

Astfel vei putea primi în contul tău de utilizator diverse bonusuri speciale sau rotiri gratuite, în funcție de cazinou sau de activitatea ta pe site. În plus, unele cazinouri au grupuri pentru utilizatorii VIP care vor să se bucure de o experiență la alt nivel atunci când joacă la NetBet pariuri sau pe Stanleybet ro.

Ar mai fi de menționat tipurile de tranzacții și calitatea relațiilor cu clienții. Și acestea sunt alte două aspecte extrem de importante pentru noi.