888

Nume

888

Rating

9.4

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

1000 RON

Avantaje

  • Promoții atractive;
  • Gamă variată de jocuri;
  • Evenimente speiciale;

Dezavantaje

  • Nu avem nimic de reproșat!

Drumul spre marile recompense începe cu 888 online

888 online este unul dintre jucătorii de referinţă de pe piaţa pariurilor şi cazinourilor din ţara noastră. Pentru a veni mai uşor în întâmpinarea utilizatorilor, 888 a pregătit un site cu o grafică excelentă, în care secţiunile sunt bine delimitate, fără elemente care să le obtureze conţinutul de bază. Părând că este conceput iniţial pentru jocurile de tip cazinou, acesta acoperă şi nevoia crescândă a românilor de a participa la pariuri sportive, cu o secţiune destinată acestora bine documentată şi axată pe nevoile acestei categorii de jucători: informaţii actualizate în timp real şi cele mai bune cote de câştig. Pentru iubitorii de cazinou, 888 Romania vine cu bonusuri atractive și cu un software propriu, astfel încât experiența de joc în acest cazinou este cu totul și cu totul specială.

Grafică excelentă şi bonusuri pe măsură

Din dorinţa de a se diferenţia de restul site-urilor de profil din România, cazinoul vine în faţa jucătorilor săi cu o grafică excelentă, în care culorile fosforescente dau o senzaţie tridimensională icoanelor de prezentare ale secţiunilor. Mai mult, dacă pe majoritatea site-urilor dedicate jocurilor cu bani prima opţiune este rezervată pariurilor sportive, aceasta va aparţine secţiunii de cazinou online. Jetoanele de joc la ruletă sau la poker de un verde fosforescent îţi vor îndruma paşii spre un bonus de bun venit consistent, pe care îl vei putea accesa însă în nişte condiţii speciale, odată ce te-ai autentificat pe site şi ai făcut prima depunere. De asemenea, îţi poţi dubla suma depusă pentru prima oară pe site, dacă te încadrezi în promoţia oferită cu generozitate.

Îți reamintim că accesând ofertele puse la dispoziție de Cazinou România, vei avea șansa să joci cu o sumă mai mare de bani, întrucât am încheiat pentru tine un parteneriat cu 888 care îți va aduce avantaje suplimentare.

Intrând pe secţiunea destinată sloturilor, vei găsi o gamă variată de jocuri, cu bonusurile de rigoare. 888 online a pregătit pentru tine o selecţie atentă a unora dintre cele mai noi jocuri de tip slot, în care poţi salva lumea alături de Superman, dar şi să încerci senzaţiile terifiante inspirate din Coşmarul de pe Strada Elm. Dincolo de noutatea sloturilor, pe 888 online te poţi relaxa în compania unor jocuri clasice precum ruletă, poker sau Black Jack, la care poţi aduce atmosfera cazinourilor adevărate la tine acasă, chiar dacă te afli în faţa calculatorului.

Competiţii alese pe sprânceană

Deşi sunt primele care te întâmpină pe site, 888 online nu înseamnă însă numai sloturi şi jackpoturi la cazinou. Aici, jucătorii la pariuri se pot simţi ca la ei acasă, având de ales din secţiunile puse deja la dispoziţie de administratori. 888 online nu îţi înşiră toate sporturile, lăsându-te să cauţi în oceanul de meciuri şi de cote. Din acest motiv, a ales pentru tine cele mai tari competiţii, precum Liga Campionilor, Europa League, turneele de tenis ATP sau liga americană de baschet profesionist, NBA. Nu în ultimul rând, pe 888 online ai pregătite evenimente sportive speciale şi pariuri multiplicator, cu premii consistente puse la bătaie în fiecare zi. Şi, poate la fel de important, pe 888 online absolut toate tranzacţiile bancare sunt sigure, toate datele şi transferurile tale făcându-se prompt şi în condiţii de maximă securitate.

Cu un design inovativ, 888 online poate reprezenta o atracţie pentru jucătorii aflaţi în căutarea de premii speciale şi de senzaţia autentică de cazinou.  

An înființare: 2016
Licenta ONJN: L1160654W000324