Netbet

Bonus Depozit: 100%
Bonus Joc: 1000 RON

Netbet

Rating: 9.5

  • Fidelizare proactivă a utilizatorilor;
  • Gamă variată de jocuri;
  • Securizarea plăților. 

An înființare: 2001
Licenta ONJN: L1160651W000195

Reţeaua marilor câştiguri te aşteaptă pe Netbet Romania

Netbet Romania reprezintă unul dintre cele mai cunoscute branduri în materie de pariuri sportive şi cazinouri din ţara noastră. În ciuda simplităţii care te întâmpină încă de pe pagina online principală, NetBet Romania vine cu o ofertă mai mult decât detaliată pe fiecare dintre secţiunile sale. Pe NetBet Romania ai parte de mii de evenimente zilnice pe care poţi paria, cu peste 30 de sporturi disponibile şi informaţii despre fiecare afişate în momentul accesării. De asemenea, poţi paria live, în timpul meciurilor, după cum poţi alege să petreci un timp de calitate în faţa unui joc de ruletă, la cazinoul online. De asemenea, poţi participa la incitante turnee de poker online, cu premii substanţiale puse periodic la bătaie. Practic, ai posibilitatea de a paria la orice oră din zi şi din noapte, pe evenimente la care nici nu te-ai fi gândit vreodată că există.

Cazinoul online îţi poartă paşii spre Las Vegas

NetBet Romania vine în întâmpinarea jucătorilor săi cu una dintre cele mai bine puse la punct secţiuni dedicate cazinoului online. Ca observaţie, dacă pe prima pagină avem un meniu extrem de simplu, cu secţiuni scrise clar, cu majuscule, lucrurile se schimbă odată ce ai intrat pe secţiunea cazinou. Aici, eşti întâmpinat din prima de o super-ofertă de dublare a primului depozit făcut pe site, cu o sumă consistentă. De asemenea, pe slider rulează permanent oferte dintre cele mai atractive, precum premii la sesiunile de live casino, milioane de runde gratuite oferite promoţional sau oferte reînnoite săptămânal. De altfel, promoţiile au şi o secţiune specială afişată în partea de sus a paginii, alături de care vom găsi secţiunea dedicată versiunilor pentru mobil. Nu în ultimul rând, pe NetBet Romania poţi face parte dintr-un club exclusivist, în care ai parte de premii garantate, bonusuri generoase şi pachete promoţionale surpriză. Astfel, putem spune că recompensele sunt pe măsura sumelor pariate, jucătorii intraţi în club fiind categorisiţi pe niveluri, începând de la bronz, mergând spre Gold, Stellar sau Elite.

Jocuri alese pe sprânceană

Accesând secţiunea dedicate jocurilor, vom avea surpriza să constatăm nu doar o înşiruire a acestora, de sus până jos, ci pe baza unor criterii foarte riguroase asumate. Astfel, dacă e să ne referim la jocurile de tip slot, avem posibilitatea de a alege între jocurile cele mai noi, cele mai populare, plus propria selecţie oferită de NetBet Romania. De asemenea, putem alege jocurile în funcţie de producător, după cum putem să le vedem afişate pe toate, din absolut orice categorie. Totodată, dacă avem un titlu preferat şi nu îl găsim pe una dintre secţiuni, avem motorul de căutare de pe fiecare pagină a NetBet online.

Intră în atmosfera autentică de cazinou

Pe NetBet Romania poţi avea parte de atmosfera autentică a sălilor clasice de cazinou, prin accesarea unor jocuri de masă precum poker sau ruletă, având totodată acces la un plus de adrenalină la jocul de Black Jack sau sloturi. Navigarea uşoară şi secţiunile complete îţi oferă satisfacţia identificării uşoare a jocurilor tale favorite.