Scurtă istorie a cazinourilor online

Dacă despre cazinourile în fizic putem spune că nu se cunoaşte cu exactitate data apariţiei, pierzându-se în negurile secolelor trecute, despre cazinourile online nu se poate apune acelaşi lucru. Dacă astăzi intrăm cu uşurinţă de pe mobil pe Casa Pariurilor sau orice cazinou online, putem spune că acestea au o istorie relativ recentă, prin prisma faptului că funcţionarea lor depinde de un lucru esenţial: conexiunea la internet.

Istoria cazinourilor online îşi are originile, potrivit anumitor surse, pe la mijlocul anilor 70 ai secolului trecut, odată ce creatorii primelor softuri pentru calculatoare au început să conceapă strategii şi algoritmi pentru intuirea cărţilor la jocul de Black Jack. Ulterior, au apărut jocurile de tip slot electronice, care au început apoi să fie legate în reţea. În toată această perioadă, creatorii de jocuri au exploatat la maximum o industrie în expansiune, precum cea a cunoscutelor păcănele. Adevăratul avânt al cazinourilor online a început însă abia pe la jumătatea anilor 90. Prin urmare, au trebuit aproape două decenii de la trecerea clasicelor sloturi pe sistem electronic şi, mai apoi, la distribuirea lor prin fir, pe calea Internetului.

Două decenii de aşteptare

Această explozie nu este însă întâmplătoare. Ea a coincis cu legalizarea primelor cazinouri online în anul 1994, în Caraibe şi Barbuda, devenite astfel poli mondiali pentru amatorii de jocuri de noroc. Profitând de această oportunitate, tot în acelaşi an a apărut şi Microgaming, prima companie specializată în jocuri de noroc online, care a deschis şi primul cazinou virtual. În portofoliul acestei companii se află astăzi nu mai puţin de 300 de jocuri, multe dintre ele puse la dispoziţie şi de cazinourile online existente în România. I-au urmat şi alte companii, care au făcut astfel ca, pe lângă industria propriu zisă a cazinourilor, să dezvolte exponenţial şi industria creatorilor de jocuri pentru acestea. Alţi jucători importanţi pe piaţa softurilor sunt Novomatic şi Net Ent, care au pus bazele unei industrii ce însumează astăzi peste 35 de miliarde de dolari la nivel mondial.

Cele mai noi titluri, la îndemâna ta 

Printre cele mai populare cazinouri şi case de pariuri din România, se numără astăzi şi Casa Pariurilor, care a preluat din plin jocurile celor mai respectaţi producători în materie. Astfel, pe Casa Pariurilor regăsim o mulţime de titluri atrăgătoare, categorisite foarte clar. Din seria jocurilor de masă, putem menţiona Black Jack Pro sau Roulette Master, în vreme ce la categoria sloturi avem parte de jocuri clasice, populare şi cele mai noi, pentru a căror accesare nu este nevoie decât de un singur click pe categoria dorită.

Astfel, la jocurile cele mai noi, la Casa Pariurilor ro regăsim titluri inspirate din filme, precum Batman sau King Kong, dar şi alte sloturi distractive, precum Monster Wins ori Lanterna Verde. De asemenea, din categoria jocurilor populare, ne putem încerca norocul căutând Bogăţiile regelui Ramses, ori intrând în atmosfera monştrilor sacri ai cinematografiei, precum „rebelul fără cauză” James Dean. Alte jocuri care putem spune că fac deliciul jucătorilor pa Casa Pariurilor sunt Milioanele lui Merlin sau Extra Cash, care, aşa cum le spun şi numele, te invită la câştiguri impresionante.

Nu în ultimul rând, jucătorii fideli, şi nu numai, înregistraţi pe site-ul Casa Pariurilor au parte de rotiri gratuite oferite săptămânal sau, după caz, la prima înregistrare sau depunere de bani în contul de jucător. Toate acestea pot fi accesibile stând confortabil în faţa calculatorului, dar şi atunci când te afli în deplasare. Aceasta prin prisma faptului că toate jocurile de pe Casa Pariurilor sunt actualizate şi pentru versiunile de telecomunicaţii mobile.

Siguranţă şi diversitate

Casa Pariurilor nu înseamnă însă numai sloturi. Amatorii de jocuri de noroc au aici ocazia să parieze practic pe orice, întrucât sunt disponibile mii de evenimente zilnic, din peste zece sporturi individuale şi de echipă. Astfel, pe Casa Pariurilor ai parte de cele mai tari campionate de fotbal din lume, de selecţia celor mai importante meciuri de Grand Şlem la tenis ori de adrenalina şi nervii întinşi la maximum din campionatul american de hochei pe gheaţă. Nu în ultimul rând, pe Casa Pariurilor online ai oportunitatea câştigării de premii la cele mai mari loterii din lume. Astfel, clasicul 6 din 49 oferit de loteria naţională îşi găseşte echivalent mult mai avantajos în loteriile din Belgia, Statele Unite sau Italia. De asemenea, pe Casa Pariurilor ai parte de loterii nu doar în zilele de duminică, ci în orice minut din zi sau din noapte.

În fond, acesta este avantajul cazinourilor online, unde nu depinzi de un program fix al sălilor de jocuri ori al ghişeului caselor de pariuri. Iar Casa Pariurilor a înţeles perfect acest lucru, oferind jucătorilor săi toate facilităţile de care au nevoie: o gamă diversificată de jocuri, interfaţă prietenoasă şi, mai important decât toate, tranzacţii sigure. Căci, în cele din urmă, nimic nu este mai important decât să ştii că banii tăi au ajuns acolo unde trebuie, iar datele tale personale nu vor fi transmise nimănui, totul fiind parte a înţelegerii încheiate odată cu autentificarea pe Casa Pariurilor.