888

Bonus Depozit: 100%
Bonus Joc: 1000 RON

888

Rating: 9.4

  • Promoții atractive;
  • Gamă variată de jocuri;
  • Evenimente speiciale;

An înființare: 2016
Licenta ONJN: L1160654W000324

888 Romania, cazinoul tău online

Cu o prezenţă activă pe piaţa jocurilor de noroc din ţara noastră, 888 Romania vine în întâmpinarea ta cu unul dintre cele mai bine puse la punct cazinouri online. Caracterizat printr-o grafică incitantă şi nişte secţiuni extrem de bine structurate, cazinoul constituie interfaţa electronică dintre sălile în fizic şi nevoia de conectare online a jucătorilor aflaţi în permanentă mişcare. Dincolo de acest lucru, cazinoul pune la dispoziţia ta premii substanţiale pe carele poţi accesa la înregistrare, la prima depunere în contul de jucător sau ca o recompensă a fidelităţii şi continuităţii tale în activitatea pe site.

Dinamism şi corectitudine

Încă din primele secunde după ce ai început să navighezi pe site, îţi dai seama că 888 Romania este destinat cu precădere jucătorilor la cazinou. Luminile fosforescente care răzbat din grafica aleasă, învăluie fisele de cazinou aruncate peste jocul de ruletă sau pe masa de Poker şi Black Jack. Toate acestea te duc cu gândul la nopţile albe din marile cazinouri ale lumii, caracterizate prin strălucire şi opulenţă. Site-ul 888 Romania este unul atent construit, astfel încât utilizatorii să fie direcţionaţi cât mai prompt spre secţiunile de interes. Astfel, pe prima pagină de pe 888 Romania ai afişate din start secţiunile destinate Cazinoului şi modalităţilor de pariere live la acesta, cu bonusuri atractive puse la bătaie pe fiecare dintre ele. Totodată, ai explicate şi condiţiile de acordarea bonusurilor, ceea ce spune multe despre corectitudinea şi încrederea pe care site-ul încearcă să o confere propriilor jucători.

O selecţie atentă a jocurilor

Intrând pe secţiunea cazinou, beneficiezi de propria selecţie a jocurilor disponibile, împărţite pe categorii. Astfel, poţi opta pentru jocul de ruletă, Black Jack sau Poker, după cum poţi alege din jocurile de tip slot puse la dispoziţie. Pentru a putea să joci pe 888 Romania este să te înregistrezi pe site. Acest lucru îţi aduce numeroase avantaje, întrucât 888 Romania  oferă bonusuri consistente pentru jucătorii care fac prima depunere pe site. Nu uita că profitând de promoțiile oferite Cazinou România ai acces la bonusuri exclusive, mult mai mari decât dacă te-ai înregistra direct la cazinou.

Mai departe, lucrurile decurg și mai simplu. Astfel, pe fiecare secţiune destinată jocurilor, găseşti versiuni variate ale jocurilor tale favorite, precum şi instrucţiuni şi regulamente pentru acestea. Spre exemplu, pentru cei care preferă atmosfera clasică a jocului de ruletă, au la dispoziţie ruleta europeană, ruleta franceză sau chiar ruleta 3D, pentru un efect cât mai realist. De asemenea, ai posibilitatea de a paria live la ruletă sau Black Jack, intrând în streaming live cu unul dintre dealerii marilor cazinouri din Capitală.

Te simţi în largul tău

Concluzionând, putem spune că 888 online este un site în care amatorii jocurilor clasice de cazinou se simt în largul lor. Jocurile clasice de ruletă sau cele de masă sunt completate cu o gamă ofertantă de jocuri slot, capabile să satisfacă şi cele mai exclusiviste gusturi. Atracţia principală pe 888 Romania o constituie însă bonusurile substanţiale, astfel încât te poți bucur și mai mult de o experiență inedită de joc. Unde mai pui la socoteală faptul că 888 dispune de propriul software de jocuri, astfel încât pe site-ul lor te poți bucura de jocuri în exclusivitate, extrem de tentate.