Cum să plasezi un pariu pe Fortuna?

Dacă nu eşti familiarizat cu lumea jocurilor de noroc, plasarea unui pariu online sau chiar la ghişeul în fizic al unei case de pariuri, ar putea să ți se pară dificil. În realitate însă, odată ce te-ai pus cât de cât la punct cu termenii de bază, dar şi cu termenii şi condiţiile de joc, poţi paria în voie, indiferent pe ce casă de pariuri sau cazinou online.

Spre exemplificare, am ales pentru dumneavoastră cazinoul Fortuna ro, unde aveţi posibilitatea de a paria atât pe gamă întreagă de evenimente. Pe Fortuna, poţi miza atât la pariuri sportive, cât şi pe secţiunea special dedicată cazinoului online. Cât priveşte sistemul de pariere, acesta este unul extrem de simplu, pe care ţi-l vom explica în câţiva paşi.

Ce este un pariu?

Pentru cei mai mulţi, termenul de pariu se referă în special la pariurile sportive, unde ai de indicat echipa sau jucătorul favorit. Pe Fortuna însă, parierea se poate face pe absolut orice eveniment şi pe orice joc. Fără a fi o definiţie oficială, numim pariu orice miză pe care un jucător Fortuna o plasează pe un eveniment sportiv sau un joc de cazinou. Astfel, poţi spune că pariezi şi atunci când mizezi pe echipa ta favorită de fotbal, dar şi atunci când pui o fisă valorică la jocul de ruletă ori alegi să tragi o rundă câştigătoare la un joc slot de pe cazinoul Fortuna. Prin urmare, putem spune că termenul de pariu are mai multe valenţe.

Plasarea unui pariu, în câţiva paşi simpli

Pe site-ul Fortuna, plasarea unui pariu se face mai mult decât uşor. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să te înregistrezi. Odată înregistrat pe Fortuna, vei folosi un nume de utilizator şi o parolă pe care le-ai menţionat în paşii pentru înregistrare. Ai grijă ca aceste date să fie strict confidenţiale, pentru că, de aici încolo, cu ele te vei autentifica de fiecare dată pe Fortuna şi vei avea acces la contul tău de jucător. Iar dacă Fortuna garantează pentru confidenţialitatea datelor transmise de tine, acelaşi lucru ar trebui să îl ai şi tu faţă de prieteni, cunoscuţi sau chiar membri ai familiei. Mai apoi, după ce te-ai logat pe Fortuna sau pe Unibet ro, următorul pas este căutarea rubricilor unde vrei să pariezi. Meniul Fortuna este unul foarte bine structurat, astfel încât nu va fi o problemă să îţi alegi meciurile sau restul evenimentelor pe care vrei să pariezi. De obicei, rubricile principale – pariuri sportive, cazinou sau promoţii – sunt plasate pe bara de sus, în vreme ce secţiunile detaliate îţi vor apărea pe laterala din stânga, în momentul accesării. Dacă alegeţi să mizaţi pe pariuri sportive, trebuie să analizaţi foarte bine cotele, care îţi vor fi afişate în dreptul fiecărui eveniment în parte. Pe Fortuna, ai parte de mii de evenimente zilnic, întrucât ai parte de o selecţie a meciurilor din cele mai importante campionate ale lumii. Prin urmare, în cazul în care doreşti neapărat să-ţi încerci norocul pe Fortuna, este imposibil să nu găseşti un meci în America Latină, în campionatul Chinei sau cel sud-coreean. După ce ai văzut cota, trebuie să selectezi sistemul de joc, adică simplu sau combinat, după care introduci miza pentru meciurile selectate, cu cotele aferente. După aceasta, nu vă rămâne decât să închideţi sesiunea prin plasarea pariului, care va fi indicată printr-un buton special. În mod normal, procesarea pariului va fi de asemenea notificată, astfel încât să fii sigur că banii din contul de jucător s-au dus acolo unde trebuie.

Pariază live, pentru senzaţii la extrem

La modul obişnuit, jucătorii pariază îndeosebi înaintea meciurilor, unde ştii dinainte evenimentele şi aştepţi finalul jocului pentru a vedea dacă ai câştigat sau nu. Pe Fortuna însă, ai posibilitatea de a paria live, aceasta însemnând că poţi plasa miza în orice moment al meciului, în condiţiile fixate de casa de pariuri. Astfel, trebuie să ai în vedere faptul că la pariurile live cotele sunt de obicei diferite faţă de cele de dinaintea meciurilor. Acest lucru este ceva normal, având în vedere că jucătorul îşi poate face deja o idee despre evoluţia jocului, care poate fi urmărit atât în direct, prin streaming live, cât şi prin prezentarea scriptică a principalelor evenimente.

Cât priveşte parierea live ,aceasta nu se deosebeşte cu mult de cea simplă. Pur şi simplu, dacă eşti deja autentificat, cauţi secţiunea pariază live, vizualizezi cotele meciurilor, după care vei accesa opţiunea „Pariu rapid”, cu fixarea mizei şi plasarea pariului.

Totul la vedere

Pe Fortuna, poţi vedea în orice moment care este situaţia contului tău, precum şi pariurile jucate. Astfel, e de-ajuns să selectezi căsuţa pentru conturi deschise sau contul meu şi ţi se vor afişa toate meciurile pe care ai mizat. De asemenea, vei avea bifate pariurile câştigate, precum şi pe cele pierdute, astfel încât să nu trebuiască să mai cauţi rezultatele meciurilor pe internet. Astfel, pe Fortuna ai parte de transparenţă totală, cu respectarea sută la sută a condiţiilor de siguranţă ale contului.