Ce sunt rotirile gratuite şi cum beneficiez de ele?

Cu siguranţă că ori ce persoană se bucură atunci când primeşte ceva cu titlu gratuit. Orice atenţie, orice cadou, cât de neînsemnat, se transformă într-o bucurie imensă pentru beneficiar, cu atât mai mult cu cât acestea pot lua uşor forma unor bani pentru tine, pe care poţi să-i cheltuieşti după propria voinţă. Este şi cazul rotirilor gratuite la jocurile de cazinou, pe care le găseşti aproape pe orice site respectabil. De la Unibet ro, până la Maxbet, Fortuna sau Winmasters, mai toate casele de pariuri care activează în România oferă acest tip de bonus.

Runde gratuite la prima înregistrare

Rotirile gratuite sunt practic parte integrantă astăzi a oricărui joc şi a oricărui cazinou online. Unibet ro pune la dispoziţie cu generozitate acest sistem de bonusare, însă el poate fi întâlnit aproape la orice casă de pariuri. Rotirile gratuite nu reprezintă neapărat o promoţie. De obicei, promoţiile sunt oferte periodice pe care o anumită societate comercială, în cazul de faţă un cazinou sau casă de pariuri autorizate, le lansează pentru atragerea potenţialilor clienţi. Iar explozia cazinourilor online a atras după sine şi o concurenţă acerbă între casele de pariuri, care se întrec în promoţii şi sisteme de bonusare. Pe Unibet ro, bonusurile pot consta în bani cash oferiţi în contul tău de jucător, însă cea mai răspândită formă de bonusare o reprezintă rotirile gratuite.

Bani cash şi rotiri gratuite, la pachet

Unibet Casino oferă premii în bani şi rotiri gratuite de bun venit, la prima înregistrare sau la primul depozit. De cele mai multe ori, pe Unibet ro rundele gratuite sunt oferite în special la jocurile de tip slot, unde chiar putem vorbi despre rotirea tamburilor, însă putem beneficia de aceste facilităţi inclusiv la ruletă, la un joc de cărţi, care poate lua forma unei mâini gratuite de pariere. Astfel, pe Unibet ro poţi avea parte de bonusuri care constau fie în bani, fie în rude gratuite, fie de oferte combinate, cu condiţia să te autentifici pe site. De asemenea, pe Unibet ro poţi avea parte de runde gratuite şi la prima depunere de bani în contul tău. Căci, sunt runde gratuite pe carele poţi accesa chiar fără nici un ban în cont, dar şi runde unde alimentarea contului este obligatorie.

Cum transform rundele în bani

La modul practic, pe Unibet ro, orice rundă gratuită poate fi considerată o sumă de bani de care beneficiezi în timpul jocului, dat fiind că orice mână pe care o joci, orice miză pe care o depui, nu e poate face decât pe bani. Prin urmare, putem spune fără greşeală că rundele gratuite înseamnă de fapt bani. Cum beneficiezi însă de aceştia? Ei bine, pentru a intra în posesia banilor proveniţi din runde gratuite, trebuie să ştii câteva lucruri. Practic, rundele gratuite nu sunt altceva decât o încercare a norocului pe banii altuia, în cazul de faţă, casa de pariuri Unibet ro, prin secţiunea sa dedicată cazinoului online. Astfel, odată de ai apăsat butonul de start, rolele se învârt în favoarea ta sau nu. Orice ban câştigat în acest mod se transferă automat în contul tău de jucător. Poţi juca în continuare sau îi poţi mai apoi retrage. În acest ultim caz, condiţiile sunt însă ceva mai stricte. Va fi nevoie fie să învârţi rola jocului de tip slot de un anumit număr de ori, fie va trebui să îndeplineşti nişte condiţii de rulare al banilor cash pe site. Altfel, ne putem da seama că oricine ar putea intra pe un site, s-ar înregistra, ar lua banii de bonus şi i-ar retrage fără niciun beneficiu pentru casa de pariuri. Din acest punct de vedere, Unibet ro consideră că sistemul de bonusare prin oferirea de bani cash şi runde gratuite, dar cu respectarea unor condiţii minimale, este o variantă echitabilă, prin care fiecare dintre cele două părţi – casa de pariuri, respectiv jucătorul – câştigă. Nu uita că poți profita de cele mai bune oferte prin intermediul Cazinou România: NetBet bonus, Efortuna oferta, Stanleybet oferta!

Fii atent la simbolurile de pe ecran

Am vorbit despre rundele gratuite oferite la înregistrare sau la depunere, însă, pe Unibet ro ai posibilitatea de a beneficia de acestea chiar în timpul jocului. Astfel, la jocurile de tip slot ai o grămadă de simboluri de tip Wild sau Scatter care se pot transforma oricând în multiplicatori pentru banii câştigaţi sau în runde gratuite pentru tine. Deja, în acest caz vorbim de cu totul altceva, rundele gratuite din timpul jocului nefiind supuse niciunui fel de condiţii de depunere ori rulaj. Ele se comportă la fel ca orice alt premiu oferit pe sloturile Unibet ro. Intră de curiozitate pe Cosmic Fortune sau  Mega Fortune Dreams, jocuri puse la dispoziţie de Unibet ro, şi vei avea parte de surprize mai mult decât plăcute. Bonusuri consistente în bani şi runde gratuite te aşteaptă la fiecare învârtire a rolei. Iar dacă ai emoţii, tot ce trebuie să faci este să apeşi cu încredere butonul „Spin”.