Înregistrare Stanleybet

Înregistrare Stanleybet

Accesul la cel mai bun operator de jocuri de noroc din România se poate face acum foarte ușor doar prin crearea unui cont nou Stanleybet. Acest operator de pariuri sportive are o reputație atât de puternică și o ofertă de cote și servicii atât de complete încât procesul de înregistrare Stanleybet va fi portalul tău către o experiență de pariere de milioane. Urmărește ghidul în continuare.

Stanleybet Înregistrare – Accesul la Stanleybet

Chiar dacă ești un fan al dispozitivelor de mici dimensiuni și îți place să plasezi pariuri de oriunde te-ai afla într-un mod rapid sau dacă ai un colțișor al tău la biroul tău cu un laptop unde îți place să te relaxezi calculând cote și pariuri, platforma de la Stanleybet este disponibilă atât pentru Android sau iOs dar și pentru desktop, calculatoare, laptopuri sau tablete. Iar aceleași condiții se aplică și pentru înregistrare Stanleybet. O poți face de oriunde. 

Dacă ai nevoie să creezi un cont nou Stanleybet, accesează platforma online a operatorului pentru a putea lansa formularul care te va face deținător al unui cont individual de jucător. Înregistrarea se poate face numai pe paginile principale Stanleybet, direct din website-ul operatorului. Printre valurile de culori roșii, butonul de culoare VERDE cu textul “Înregistrează-te” este cel care va porni formularul de înregistrare Stanleybet.

Cont nou Stanleybet – Prima parte

Formularul de înregistrare Stanleybet este compus din 3 categorii de informații ce vor fi completate de jucător. Iată care sunt instrucțiunile clare pentru toate câmpurile ce vor trebui completate:

 • Nume utilizator – Selectarea unui nume de utilizator este foarte simplă. Trebuie doar să alegi cum vei vrea să fii numit atunci când te conectezi pe Stanleybet și cum te vor vedea restul jucătorilor. Acest nume va fi folosit pentru conectare
 • Parola – Securizarea unui cont de parior se face printr-o parolă. Aceasta este cea mai importantă măsură de securitate pe care o poți lua. Asigură-te că parola este suficient de puternică.
 • Reintrodu parola – Aici va trebui să rescrii parola pentru a te asigura că ai completat corect câmpul. De obicei parolele nu sunt vizibile în timpul completării, iar acest câmp te va ajuta.
 • E-mail – Activarea bonusurilor, confirmarea promoțiilor, primirea noutăților sau chiar validarea contului de jucător. Toate acestea se fac prin intermediul unei adrese de e-mail. Folosește adresa personală și verific-o periodic.
 • Telefon mobil – Stanleybet Înregistrare este un formular simplu. Deja a selectat pentru tine prefixul de România. Completează câmpul folosind numărul tău de mobil.

Stanleybet înregistrare – Partea a doua

În partea a doua va trebui să te folosești de informațiile personale pentru a completa câmpurile, deci probabil vei găsi foarte multe informații în buletin.

 • Prenume – Așa cum se află și în buletin, va trebui să completez câmpul cu prenumele tău. Dacă ai mai multe prenume, asigură-te că toate vor fi scrise în acest câmp.
 • Nume – Numele este firesc să fie cerut de către acest formular Stanleybet Înregistrare. El face parte din identitatea ta și confirmă faptul că ești persoana care deține acel buletin și cont de parior.
 • Data nașterii – Data nașterii este foarte importantă. Dacă nu va fi introdusă corect, contul poate fi compromis. Trebuie să o introduci corect pentru a demonstra vârsta majoratului și autenticitatea datelor personale.
 • Sex/Gen – Genul Masculin și Feminin pot fi alese cu ajutorul unui click pe săgeată. 
 • CNP – CNP este abrevierea de la Cod Numeric Personal, adică acea înșiruire de 13 cifre de pe fața buletinului. Atenție deoarece CNP-ul și orice altă informație trebuiesc introduce corect.

Înregistrare Stanleybet – Partea a treia

Ultimul pas și ultima parte din formularul de câmpuri cu informații este reprezentat de datele aferente locației și confirmării adresei.

 • Adresa – Adresa trebuie să fie completată cu toate detaliile și să respecte chiar și cele mai mici detalii deoarece aceasta trebuie să corespundă atât buletinului cât și datelor bancare ce vor fi folosite la retrageri sau depuneri.
 • Oraș – Numele complet al orașului. Dar foarte mare atenție deoarece el trebuie să fie completat cu cel din buletin, indiferent de unde locuiești acum.
 • Țara – România
 • Cetățenie – Română
 • Bifează că ești de acord cu primirea mesajelor promoționale deoarece așa vei afla de promoțiile și concursurile Stanleybet. 
 • Bifează că ești de acord cu termenii și condițiile Stanleybet înregistrare.
 • Apasă butonul Înregistrează-te

Înregistrare Stanleybet – Cel mai tare bonus de primă depunere

Fii printre primii care profită de bonusurile excelente oferite de Stanleybet. Printre acestea se află și bonusul care vine la pachet cu primele depuneri efectuate pe cont. Dacă ai înregistrat contul cu succes, vei putea să profiți de un bonus incredibil de 2000 RON + 350 de rotiri gratuite pentru primele depuneri efectuate pe contul tău.

Este vorba despre 3 depuneri pe care le poți folosi pentru a acumula un bonus de 2000 RON. Prima depunere este de 100% cu maxim 100 RON și 100 de rotiri la Shining Crown, a doua depunere este de maxim 500 RON 100% + 150 de rotiri la Dice & Roll, iar a treia depunere este tot de 500 RON maxim + 100 de rotiri la 20 Super Hot. 

Dacă vei depune sumele maxime pentru cele 3 depuneri, adică 1000, 500 și 500 RON, vei avea la final 2000 RON depuși și încă 2000 RON bonus. Mai mult, vei avea și 350 de rotiri gratis împărțite la sloturi precum Shining Crown, Dice&Roll sau 20 Super Hot. Totul poate fi al tău numai dacă duci la bun sfârșit procesul de Stanleybet Înregistrare.

Concluzie

O înregistrare Stanleybet poate face foarte multe pentru un jucător. Poate oferi un statut de parior, acces la platforme performante, cote mari, concursuri, premii, turnee și bonusuri. Dar poate să îți ofere și distracție, ocazia de a folosi platforma unui operator de top și șansa de a câștiga foarte mulți bani.