Fortuna ro

Opţiuni de pariere online pe Fortuna ro

Pariurile sportive sunt împărţite în două categorii, pariuri ce sunt jucate de către jucători amatori ori deja experimentaţi într-un casino online sau într-o agenţie de stradă. Sunt o mulţime de case de pariuri ce te provoacă să încerci metodele de pariere, însă este important să ştii care este cea mai bună variantă de joc pentru tine. Fortuna ro este casa ta de pariuri online ce te ajută să îţi susţii jucătorii sau sportul preferat print-un sistem de pariere avantajos pentru tine care să îţi aducă şi câştiguri.

Ce opţiuni de pariere poţi întâlni pe Fortuna ro

Atunci când începe un meci de fotbal, obiectivul este acela de a câştiga, fiecare echipă porneşti în joc cu această idee. În cazul tău, ca şi jucător de pariuri online, premisa rămâne aceeaşi, îţi doreşti să câştige echipa ta favorită. De aceea, tipul cel mai întâlnit de pariere este tipul 1×2, acesta fiind tipul de pariu care se bazează pe echipa câştigătoare. Este evident că este preferat de către jucătorii de pariuri, dar şi de casa de pariuri Fortuna ro.  Vei vedea că atunci când accesezi casa de pariuri online Fortuna, vei întâlni meciuri de fotbal ce au ca şi cote de joc această metodă de pariere, respectiv 1×2.

Trebuie să iei în calcul şi varianta că un meci are trei rezultate, victorie gazde, victorie oaspeţi şi remiză, deci este posibil să ai o şansă din trei să poţi câştiga, să ghiceşti rezultatul corect. În funcţie de ceea ce vrei să pariezi, trebuie să te gândeşti înainte dacp este avantajos pentru tine să faci asta. Uneori trebuie să iei în calcul şi alte tipuri de pariere.

Pariuri şansă dublă şi draw no bet- o alternativă la pariurile 1×2

Pariul Draw No Bet este cunoscut şi sub denumirea de DNB şi este un pariu pe câştigătorul meciului, dar care scoate din ecuaţie posibilitatea unei remize. Dacă meciul pe care ai pariat se termină indecis, atunci primeşti înapoi suma de bani pe care ai mizat-o. Acest pariu este denimit diferit, în funcţiede agenţia de pariere pe care o alegi. Descoperă pe Fortuna ro care este cel mai apreciat mod de pariere şi ce denumire poartă.

Şansă dublă de câştig- pariu de 1×2, dar cu rezultate posibile

Este un tip de pariu mai sigur decât cel discutat anterior, DNB deoarece este pariul cu şansă dublă ce acoperă două din trei rezultate posibile. Ca şi jucător, ai următoarele opţiuni de pariere, 1x, x2, 12. Tu vei câştiga atunci când iese oricare dintre cele două rezultate alese, dar vei pierde atunci când partida de joc se termină cu varianta pe care ai evitat-o.

Nu uita faptul că o casă de pariuri online precum Fortuna te va ajuta întotdeauna să câştigi şi îţi oferă bonusuri şi promoţii încă din momentul în care te-ai înregistrat ca şi jucător. Nu este nimic complicat aici, trebuie doar să te înregistrezi în joc şi să îţi adaugi bani în contul tău de jucător pentru a putea începe parierea. De asemenea, te vei bucara primul de promoţiile puse în joc!