Superbet ro jackpoturi

Super Jackpot –uri pe Superbet ro

Superbet ro este un site cunoscut în special pentru pariurile sportive. Într-adevăr, oferta lui pentru pariuri sportive este demnă de luat în considerare și își merită reputația. Cu toate acestea, fiind extrem de pasionați de jocurile de cazinou, n-am putut să trecem cu vederea secțiunea dedicată jocurilor de cazinou, fie ele sloturi sau jocuri de masă (ruletă, blackjack, keno etc.). Oferta de jocuri este extrem de serioasă și demnă de luat în considerare în special în categoria specială dedicată jackpoturilor. Trebuie să recunoaștem că aici Superbet ro ne-a surpins extrem de plăcut întrucât nu ne așteptam ca pe un site cunoscut mai mult pentru pariurile sportive să regăsim o gamă atât de largă de jocuri cu jackpoturi.

Jackpoturi pe Superbet ro

Secțiunea dedicată jocurilor cu jackpoturi de pe Superbet cuprinde în jur de 60 de jocuri. Să ne amintim că un cazinou real are în medie 40 de jocuri de sloturi în total (în cele mai fericite situații!) deci numărul mare de jocuri  ne surprinde în mod plăcut.

În altă ordine de idei, la categoria de jackpoturi veți regăsi jocuri cu tematici diverse și cu caracteristici tehnice diferite, ceea ce vă va permite să vă găsiți un joc preferat atât din punct de vedere al tematicii, cât și să aplicați mai bine strategiile de câștig pentru jackpot în funcție de specificațiile tehnice ale fiecăruia. Vom reveni la aceste strategii mai jos.

Am stabilit cât din punct de vedere al tematicii, Superbet ro aduce jocuri variate. Veți regăsi pe Superbet ro, de la jocuri clasice: Supreme Hot, 4 Dazzling Hot, Extremly Hot și altele, la jocuri tip  Vegas sau sloturi cu speciale, printre care noi vrem să amintim de 100 Cats și Secret of London, sloturi extrem de atractive, despre care sperăm că vom putea să povestim mai multe în viitor.

Acum, un lucru important când vine vorba despre jackpoturi este structura liniilor de plată. Pe Superbet ro, în această secțiune, lucrurile sunt extrem de variate, ceea ce vă permite să jucați conform stilului personal de joc: câștiguri mai dese și mai mici, dau mai rare și mai mari. Astfel, veți regăsi sloturi de la 5 linii de plată la un maxim de 243 de linii de plată la jocul Venezia D oro. Majoritatea jocurilor au linii cuprinse în acest interval, dar este bine totuși să știți de la ce pornim.

Despre Jackpoturi

Să facem rapid o recapitulare a ceea ce înseamnă jackpot, care sunt tipurile de jackpoturi și care sunt strategiile de câștig pe care le recomandăm în funcție de fiecare.

Există două tipuri de jackpoturi: Flat-top și progresive. Jackpoturile flat-top sunt jackpoturi statice care aduc câștiguri mai frecvent dar în general mai mici. Jackpoturile progresive își cresc valoarea în funcție de jocuri și sunt cele care aduc acele câștiguri colosale la jocurile de sloturi. Desigur, că ele sunt atinse mai rar.

Vă recomandăm ca atunci când jucați un joc de sloturi cu jackpot pe Superbet ro, să citiți înainte specificațiile fiecărui joc în parte. Astfel veți putea să vă optimizați strategia de joc și să vă măriți șansele de câștig!