profita de functia de autoplay pe maxbet

Profită de funcția Autoplay pe Maxbet

Maxbet este unul dintre cazinourile cu renume de la noi din țară. Sunt în jur de 80 de locații fizice în România, prima fiind deschisă în anul 2003. Funcționează de ceva timp și în online, ceea ce nu poate decât să ne bucure, mai ales că serviciile lor nu sunt deloc demne de neglijat, din contră. Stau extrem de bine la categoria de jocuri de cazinou și aș vrea să ne aruncăm o privire mai atentă asupra sloturilor de pe Maxbet astăzi, și să vă povestim ceva despre butonul Autoplay.

La început poate părea un pic în afara controlului să joci pe bani reali folosind această funcție a sloturilor, însă am să vă explic în detaliu de ce nu trebuie să vă faceți griji și cum puteți să vă bucurați de spectacolul rotirilor controlând perfect jocul.

Random Number Generator

În primul rând, când vorbim despre tehnologia din spatele jocurilor de casino trebuie să știți că aceasta este riguros controlată. Nu vă așteptați ca un cazinou de top, așa cum este Maxbet să nu se supună condițiilor reglementate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc!

Modul în care RNG funcționează este extrem de simplu. Sloturile au la bază un software care asigură de fiecare dată o șansă de câștig complet aleatorie și necontrolabilă. Astfel puteți fi sigur că aveți aceeași șansă de câștig de fiecare dată când jucați pe Maxbet, șansă egală ca orice alt jucător.

Funcțiile butonului Autoplay pe Maxbet

Revenind la Maxbet și la subiectul nostru, probabil că ați văzut în majoritatea sloturilor de cazinou butonul Autoplay sau Rotire automatizată în meniul jocului. Acum, sloturile sigur că sunt diferite ceea ce înseamnă automat că nu toate vor avea această funcție, sau că aceasta poate fi optimizată în același fel.

Să luăm de exemplu jocul Top Trump Footbal Legends de pe Maxbet. Acesta oferă cea mai basic funcție de autoplay, putând seta orice număr de rotiri, pornind de la 1 până la 99 de rotiri inclusiv. Desigur că puteți opri șirul rotirilor automate în orice moment, inclusiv după prima rundă, dacă vă doriți acest lucru.

Există jocuri care nu vă permite setarea oricărui nume de runde succesive, mergând pe variantele de 10, 15, 25, 50 și așa mai departe. Unele jocuri pot ajunge până la 1000 de runde succesive folosind butonul Autoplay. Sigur, nu vă oprește nimeni să opriți șirul în orice moment vă doriți.

Alte jocuri, așa cum veți găsi pe Maxbet, sunt ceva mai complexe din acest punct de vedere.  Ele sunt prevăzute cu setări avansate care vă permit să configurați mai bine jocul și să profitați la maxim de această funcție a jocurilor. Astfel puteți să setați ca șirul rotilor automate să se oprească după atingerea unui singur câștig sau a unor bonusuri (acest lucru variază de la un joc la altul în funcție de specificații). În plus, puteți introduce sume limite pe care sunteți dispus să le jucați: Opriți jocul când câștigul dvs. atinge valoarea pe care o doriți sau când nu sunteți dispuși să pierdeți o anumită sumă.

Puteți încerca funcția autoplay bucurându-vă de gama variată de sloturi gratis de pe Cazinou România.