pariaza cu casa pariurilor live

Pariază cu Casa pariurilor live și câștigă

Casa pariurilor live vine cu cele mai tari oferte și promoții pentru tine. Dacă ești fan pariuri sportive și îți place să te uiți la fotbal, tenis, handbal, baschet sau motorsport, atunci trebuie să profiți de bonusurile oferite de către Casa pariurilor live. Mai departe, noi îți vom prezenta care sunt cele mai profitabile promoții pentru tine, special selectate, și cum poți să intri în posesia lor. Nu uita că orice pariu sportiv poate fi câștigător cu Casa pariurilor live! Mai mult, pe Casa pariurilor poți vedea live rezultatele jocurilor tale preferate, actualizate constant și cu cotele aferente.

Ofertă de top de la Casa pariurilor live

Cu Casa parurilor ai cote maxime și câștiguri extra. Din luna aprilie, la Casa pariurilor beneficiezi de cote semnificat mărite pentru cele mai tari meciuri ale zilei. Cu Oferta de top vei putea să îți mărești considerabil câștigurile și să te bucuri de cele mai tari oferte. Casa pariurilor a introdus diverse tipuri de pariuri noi, mărind astfel oferta pentru pariuri sportive. În plus, suprizele nu se termină aici. Casa pariurilor live îți prezintă o serie de meciuri cu cote mult mai mari decât cele standard. Pentru a compara, poți vedea în oferta lor ambele tipuri de cote. Urmărește în fiecare zi oferta de pe Casa pariurilor live pentru a beneficia de cele mai bune cote la meciurile tale preferate.

Combină cotele speciale pentru câștiguri mai mari

Mai mult, cu Casa pariurilor live poți combina cotele speciale pentru meciurile din Oferta de top cu minim oricare alte 5 evenimente din oferta standard, chiar și cu cele din gama live. Oferta de top de la Casa pariurilor live este special construită pentru jucători. Aceștia beneficiază de cote mărite pentru diverse evenimente, fără a fi obligați să aleagă o cotă minimă la cele 5 evenimente sau a unei mize minime pentru bilet. Ce mai aștepți?

Casa pariurilor vine cu noi oferte pentru pariuri sportive

Încă de la începutul anului, Casa pariurilor live a scos pe piață diverse oferte la pariuri sportive pentru jucătorii pasionați de pariuri. Fiecare jucător își gândește pariul într-un mod unic, așa că cei de la Casa pariurilor au încercat să vină cu o soluție care să mulțumească toți pariorii. Aceștia au mai multe variante de a alege, noi tipuri de pariuri și șanse în plus de a câștiga pariul plasat la meciul preferat. Astfel, de acum încolo poți paria la Casa pariurilor după cum urmează: Rezultat final, Total goluri gazdă sau oaspeți, Ambele marchează peste 2,5 goluri, Sub 1,5 goluri în fiecare repriză, Peste 1,5 goluri în fiecare repriză, Câștigător fără egal (victorie), Marcator (Numele jucătorului) și Rezultat final plus Marcator (Numele jucătorului). Există câte o ofertă pentru fiecare pasionat de pariuri sportive.

Află care sunt cele mai mari câștiguri de pe Casa pariurilor

Ești curios dacă oamenii chiar câștigă? Noi avem răspunsul! Spre exemplu, la Balș a fost acordat Super Câștigul în valoare de 32 994 de lei pentru cursele de câini. Suma minimă de pariere la cursele de câini este de 1 leu, iar fericitul jucător a pariat 3 lei cu Casa pariurilor. Cu 3 lei pariați, a plecat acasă cu 32 994 de lei! Nu uita că și tu poți avea acest noroc. Casa pariurilor îți oferă 2 tipuri de câștig: Câștigul zilnic, care este cuprins între 50 și 500 de lei, și Super Câștigul, între 5 000 și 40 000 lei.