Ce trebuie să ştii la jocul de bingo?

Probabil că v-aţi întrebat şi voi de ce anume ar sta cineva să joace bingo de acasă, din faţa calculatorului şi nu de la sălile clasice Superbet ro, unde să simţi animaţia şi adrenalina completării biletelor norocoase, pe măsură ce cad bilele din urnă. Acest lucru este disponibil astăzi pe o sumedenie de site-uri şi săli ale caselor de pariuri precum Superbet, NetBet sau Winmasters, unde panourile sunt pline cu bile care se rostogolesc o dată la două minute, provocând comentarii aprinse printre participanţi. De unde însă această amploare a jocului de bingo şi cum a ajuns el să fie atât de popular?

Scurtă istorie a jocului de bingo

Deşi în România a apărut abia după anii 1990, jocul de Bingo are o istorie veche de secole. Pentru prima oară, se spune că a apărut încă de acum 500 de ani, undeva în Italia, când era văzut ca o loterie. Era vorba însă de o loterie mai neobişnuită, în care completai numerele câştigătoare pe un carton, în ordinea ieşirii acestora din urnă. Au trebuit să treacă vreo trei sute de ani până ce francezii l-au perfecţionat şi au pus în joc bilete cu trei rânduri de numere, pentru ca, în anii primei crize economice mondiale, prin 1930, americanii să îl aducă la stadiul în care îl ştim astăzi, cu regulament clar şi modalităţi noi de bifare a numerelor. Deşi se ştia de el de câteva zeci de ani, acesta a fost practic momentul în care jocul de bingo a căpătat o amploare deosebită în sălile de cazinou de peste Ocean.

Bingo în România

În România, jocul de bingo a apărut abia după Revoluţie, când oamenii doreau şi altceva în afară de loteriile clasice oferite de stat. Astfel, pe la mijlocul anilor 1990, în România existau sute de săli de bingo, cu premii mari puse la bătaie, constând în maşini şi chiar apartamente. De asemenea, sălile de bingo erau o bună modalitate de socializare, cu sute de oameni care stăteau la mese până la ore târzii în noapte, în aşteptarea unei trageri speciale, cu premii substanţiale puse în joc.

Locul sălilor clasice de joc a fost luat astăzi de casele de pariuri şi de cazinourile online precum Superbet, unde ai acces la extrageri bingo frecvent, fără să aştepţi vreo tragere specială până la miezul nopţii. Astfel, pe Superbet, ca şi la alte cazinouri de acelaşi tip, ai parte de jocuri de bingo cu o frecvenţă fenomenală. Practic, dacă intri într-o sală de pariuri Superbet, este imposibil să nu găseşti pe perete un ecran pe care să nu ruleze bilele norocoase. Acest lucru se poate face astăzi confortabil din faţa calculatorului de acasă, ori din deplasare, de pe orice dispozitiv mobil de tip smartphone ori tabletă.

Diferenţe faţă de loto

În ciuda diferenţelor evidente, mulţi confundă încă jocul de bingo cu cel de loto. Pe Superbet ai o mulţime de loterii la care să joci şi vei observa că acestea sunt organizate săptămânal sau zilnic, după caz, iar sistemul este unul clasic, în care se extrage un set de bile, iar, dacă le-ai prins, eşti considerat câştigător. Sunt loterii Superbet unde premiul cel mare se reportează, în cazul în care nu este înregistrat nici un câştigător. La jocul de Bingo, însă, lucrurile stau total diferit. Jucătorul primeşte un cartonaş cu numere, iar bilele ies din urnă până când cineva bifează absolut toate numerele de pe acesta. Sistemul este unul distractiv şi plin de adrenalină, totodată, întrucât nu puţine sunt cazurile în care jucătorii Superbet stau cu un singur număr necompletat până la finalul jocului.

Ai garanţia câştigului

Dacă la loteriile de tip clasic nu ştii niciodată dacă premiul cel mare va fi câştigat sau după câte săptămâni de extrageri, la Superbet ai garanţia că oricând poţi prinde numerele norocoase de pe bilet. De asemenea, cel puţin pe cazinourile online, ai permanent puse la bătaie bonusuri şi jackpoturi consistente, pentru care te poţi califica oricând, cu uşurinţă. Nu în ultimul rând, la jocul de bingo virtual de pe Superbet ai posibilitatea de a paria pe orice. Pe culoarea bilelor, pe cele care se termină într-o anumită cifră ori alte combinaţii asupra cărora te simţi inspirat. Nu în ultimul rând, Superbet şi alte case de pariuri de renume oferă jocuri de bingo cu 90 de bile, 75 sau 60 de bile, maximizând în acest fel şansele de câştig şi de distracţie.

Printre alte avantaje ale jocului de bingo online se numără posibilitatea de a urmări mai uşor numerele. Astfel, clasicele cartoane pe care le primeai la sălile de bingo sunt înlocuite cu bilete virtuale, pe care calculatorul îţi poate bifa automat numerele câştigătoare.

Bonusuri şi promoţii la Superbet

Asemenea oricărui joc de noroc, la Superbet sau alte case de pariuri (de exemplu ai Netbet Bonus), la bingo online nu eşti ocolit de premiile surpriză oferite de organizatori. Astfel, la Superbet poţi beneficia de bonusuri de înregistrare, de bonusuri la prima depunere sau de fidelizare. Cu atâtea avantaje la dispoziţie, singurul lucru care ne mai rămâne de făcut este să strigăm „Bingo”!