Cum se efectuează plăţile şi retragerile de pe un cazinou online

Alegerea unui cazinou online nu este deloc o misiune uşoară, mai ales atunci când nu eşti familiarizat cu termeni precum rata de payout, depozit, linii de plată sau multiplicatori. Nu trebuie să stai însă cu dicţionarul după tine, întrucât, cu alocarea unei marje rezonabile de timp, te poţi informa direct de pe Internet ce presupun toate acestea. Mai mult, site-uri precum Unibet, spre exemplu, oferă ghiduri bine detaliate pentru fiecare secţiune în parte, astfel încât singura ta grijă să fie parierea responsabilă şi lipsită de orice emoţii. De cele mai multe ori însă, siguranţa nu ţine atât de intrarea pe un anumit joc şi cunoaşterea regulilor de pariere, ci şi în ceea ce priveşte condiţiile de plată şi de retragere. Fără cunoaşterea acestor reguli, riscăm să ne lovim de impedimente majore atunci când dorim să beneficiem instantaneu de banii noştri din contul de jucător.

Cum să creezi o depunere la cazinou

Atât Unibet online, cât şi restul cazinourilor online, pun la dispoziţia jucătorilor săi secţiuni speciale cu privire la modalităţile de plată şi de realizare a unei depuneri. Mai mult, Unibet şi restul site-urilor care se respectă oferă şi un bonus consistent pentru prima depunere de numerar efectuată pe site, care, de multe ori, ajunge la peste o mie de lei. Pentru aceasta va trebui să verifici însă dacă instrumentele tale de plată sunt acceptate pentru această operaţiune, astfel încât autentificarea ta pe site să nu fie făcută degeaba. De obicei, toate aceste amănunte le găseşti la secţiunile special dedicate pe Unibet cu privire la modalităţile de plată pentru cazinoul online. Mai mult, trebuie văzut dacă toate aceste instrumente puse la dispoziţie se potrivesc cu stilul tipul de joc. Dacă eşti genul care joacă pe mize mari sau ai nevoie de transferuri urgente de pe contul de jucător în contul tău personal, ar trebui să fii foarte atent dacă şi cazinoul pe care îl alegi pentru joc permite acest lucru.

De asemenea, jucătorii începători ar trebui să vadă dacă nu cumva suma minimă acceptată pentru o depunere nu depăşeşte bugetul lor alocat pentru această operaţiune.

Cele mai populare metode de plată

La nivel internaţional, există astăzi o multitudine de modalităţi de plată online, o parte dintre acestea fiind agreate şi de Unibet. Astfel, începând de la clasicele carduri de debit VISA ori MasterCard, se pot face plăţi şi cu carduri American Express ori Maestro. Alte cazinouri online acceptă şi metode de plată prin PayPal sau Neteller, mari operatori cunoscuţi peste hotare. Mai nou, cazinourile acceptă inclusiv plata în moneda virtuală BitCoin, care are creat propriul său serviciu de plăţi online. Pe Unibet, printre cele mai sigure metode de plată recomandate se numără cele prin carduri Maestro şi VISA, dar şi prin sistemele Skrill, PaySafe sau BankTransfer.

În ce monedă pot să plătesc?

La cazinourile online, se plăteşte de obicei în moneda locală, iar în cazul României şi al Unibet vorbim despre lei. Sunt acceptate însă şi plăţile în diverse valute de circulaţie internaţională, precum euro, dolari sau lire sterline. De asemenea, sunt cazinouri care acceptă şi plata prin moneda virtuală BitCoin. Prin urmare, la Unibet vedem că moneda nu constituie o problemă atunci când doreşti cu adevărat să joci. De asemenea, poţi face plăţi la Unibet prin card de credit, direct din contul bancar sau cu ajutorul cartelelor preplătite, accesibile în baza unui cod numeric.

Ce paşi trebuie să urmez pentru o depunere?

Unibet, ca şi restul cazinourilor online, îţi ghidează operaţiunile pas cu pas, pentru efectuarea oricărei depuneri de bani pe contul de jucător sau pentru pariere. Astfel, primul pas este înregistrarea pe site. Odată ce primeşti acces la cont, poţi efectua o depunere, în care puteţi vedea cu exactitate timpii de procesare şi taxele aferente pentru fiecare metodă de plată aleasă. Pe cazinoul online se pot face plăţi atât prin Internet Banking, însă acest lucru nu este acceptat în toate statele, dar şi direct de pe contul personal, caz în care va trebui să aveţi la dispoziţie toate datele aferente acestuia. În ceea ce priveşte durata pentru efectuarea tranzacţiilor, pe Unibet, de obicei, acestea se fac aproape instantaneu, în două-trei minute. Diferenţe sunt la transferul bancar, unde această operaţiune poate dura şi câteva zile.

Retrage bani simplu şi rapid la Unibet

Aşa cum alegi să joci şi să faci plăţi pe site, Unibet asigură şi modalităţi simple de retragere a banilor, indiferent că vorbim despre câştiguri sau despre disponibilul în cont. Şi, în acest caz, informarea prealabilă este necesară, pentru a alege metodele cele mai avantajoase de retragere pentru noi. Pe Unibet sunt afişate foarte clar limitele minime şi maxime de retragere şi, cel mai important, nu se percepe comision. Sumele pot fi virate de Unibet și Unibet Live prin aceleaşi instrumente pe care le-aţi folosit la plată, respectiv în conturile de card VISA ori Maestro, eventuale costuri adiacente fiind suportate de acestea din urmă.