Cum să beneficiez de bonusurile puse la dispoziţie de cazinourile online?

Cu siguranţă că, atunci când ai intrat pe site-ul unei case de pariuri ori a unui cazinou online, ţi-a atras atenţia multitudinea de bonusuri şi de premii de tip Jackpot puse la bătaie. Indiferent că te afli pe Netbet online ori pe orice altă casă de pariuri, bonusurile te întâmpină la tot pasul. Dacă ești nou s-ar putea să nu știi încă ce înseamnă fiecare, sau care sunt condițiile care trebuiesc îndeplinite toate pentru a intra în posesia lor. Acesta este motivul pentru care ţi-am pregătit mai jos o scurtă prezentare a principalelor bonusuri de care poţi beneficia pe Maxbet şi pe restul cazinourilor online, pentru ca tu să îţi maximizezi şansele de a le accesa.

Bonusuri de înregistrare şi pentru jocuri gratuite

Cele mai întâlnite bonusuri de pe piaţa cazinourilor online sunt cele de înregistrare, considerate şi bonusuri de bun venit. Acestea iau de obicei forma banilor cash depuşi în contul tău de jucător, sumele putând sări uneori de o mie de lei. Practic, odată ce ai terminat de completat toate formularele necesare înscrierii pe Maxbet, banii vor fi depuşi în contul tău, urmând a fi folosiţi conform instrucţiunilor special afişate la secţiunea bonus. Bonusurile de bun venit pot consta şi în runde gratuite, de obicei combinate cu premiile în bani. Astfel, odată autentificat pe Maxbet, poţi spune că ai câştigat de două ori: distracţie şi bani. Ai la dispoziţie o sumă disponibilă în cont, dar poţi juca şi fără să rişti niciun leu din aceasta, prin rundele gratuite puse la dispoziţia ta. De asemenea, pe Maxbet, ca şi pe alte site-uri, poţi beneficia de bonus pentru joc gratuit. Acest tip de bonusuri se diferenţiază de celelalte prin faptul că sunt setate pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, în cazul în care nu eşti hotărât în privinţa unui site de cazinou sau chiar a unui joc, în particular, ai posibilitatea de a le testa prin bonusul de joc gratuit pus la dispoziţie fie de Maxbet, fie de alte cazinouri. În ceea ce priveşte câştigurile obţinute în tot acest timp, ai posibilitatea de a le păstra, cu condiţia autentificării pe site şi a efectuării unei depuneri.

Pot primi bonus fără să depun vreun ban?

Există şi bonusuri care pot fi accesate fără să fii nevoit să faci nicio depunere pe site. Astfel, îţi poţi încerca norocul la cazinou absolut fără niciun risc din partea ta. Pentru unele din aceste bonusuri s-ar putea să introduci un cod dinainte primit, fie pur şi simplu, accesând opţiunea „Joacă acum”.

Cashback şi bonusurile de reîncărcare

Am auzit destul de des de cazuri în care jucătorii s-au lăsat duşi de val şi au cheltuim mai mult decât și-ar fi programat. Maxbet, dar şi alte site-uri de pe piaţa cazinourilor, îţi dau posibilitatea de a recupera o parte din bani, înapoindu-ţi-i sub formă de cash, direct în contul tău de jucător. Dincolo de bani reali la dispoziţia ta, poţi primi şi bani pe care să-i foloseşti exclusiv pentru jocurile viitoare. Acest lucru presupune că nu îi vei putea retrage. Trebuie să ştii însă că nu vei primi niciodată întreaga sumă cheltuită, ci doar un anumit procent. De obicei, acesta ajunge la o zecime, iar acest lucru depinde şi de suma totală jucată. Este tot un fel de bonus pe care Maxbet îl pune la dispoziţia ta, pentru a nu crea dezamăgiri prea mari în rândul jucătorilor pasionaţi. În cazul în care ai rămas cu contul pe zero, Maxbet îţi poate oferi, periodic, un bonus de reîncărcare. Prin urmare, aşa cum ai beneficiat de un bonus la prima înregistrare sau la prima depunere, tot aşa poţi avea parte de un bonus la realimentarea contului tău de jucător, care funcţionează la fel ca primele. Acest lucru te ajută şi la rulaj, întrucât nu este exclus ca, pentru a beneficia de anumite bonusuri ori Jackpoturi, să trebuiască să îndeplineşti nişte condiţii în ce priveşte sumele rulate prin cont.

Pachete speciale şi bonusuri de tip VIP la Maxbet

Maxbet, dar şi alte site-uri, vin în întâmpinarea jucătorilor şi cu pachete personalizate de premiere. Astfel, în cazul în care eşti un jucător fidel, cu depuneri şi retrageri frecvente de pe site, Maxbet îţi poate oferi un pachet de bonusuri pentru depuneri multiple. Astfel, de fiecare dată când depui o sumă mai consistentă de bani, Maxbet te poate premia cu ceva în plus, fie cu bani, fie cu runde gratuite de joc. De asemenea, pe Maxbet poţi beneficia de statutul de VIP, dacă ţi-ai făcut un obicei de a paria sume mari, cu rulaje consistente în contul tău de jucător. Astfel, pe Maxbet te poţi bucura de un statut special, având mereu acces la cele mai mari premii şi jackpoturi, fiind înştiinţat din timp pentru aceasta. De asemenea, poţi participa la turnee în care sunt puse la bătaie premii impresionante.