înregistrare winmasters

Înregistrare Winmasters

Procesul de înregistrare Winmasters este unul dintre lucrurile importante prin care trece orice parior care intenționează să parieze la un operator de jocuri de noroc unde are parte de calitate, cote bune, bonusuri, experiențe plăcute, turnee și chiar surprize care apar săptămânal. Despre cel mai tare bonus de la Winmasters vom vorbi tot aici, dar până atunci, iată care sunt pașii și tot ce trebuie să știi atunci când trebuie să creezi un cont nou Winmasters:

Winmasters Înregistrare – Accesul pe platformă

Winmasters este unul dintre cei mai buni operatori de jocuri de noroc din România, iar platforma lor digitală este disponibilă pentru jucători atât pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele sau tabletele, dar și pe laptopuri sau Desktop. Accesul pe Winmasters Înregistrare se face direct pe website-ul operatorului sau pornind de la unul dintre link-urile noastre sugestive. 

În partea superioară a primei pagini se află un buton de culoare roșie, cu textul “Înregistrare”. Apăsarea acelui buton va porni formularul de înregistrare. Formularul este compus din trei segmente, iar aici începe ghidul tău de Înregistrare Winmasters. Iată ce va trebui să scrii în fiecare câmp din formular:

Formular Winmasters Înregistrare – Segmentul 1

Formularele de înregistrare Winmasters au nevoie de datele jucătorilor. Atât cele personale și bancare pentru a putea îndeplini cererile de retrageri sau depunere, dar și de datele contului pentru ca jucătorul să se poată conecta. Iată ce va trebui să completezi în primul segment al formularului cu informații personale:

 • Sex/Gen – Primul lucru ce va trebui ales de jucător este o confirmare a genului. Dacă ești bărbat trebuie să apeși butonul DL, dacă ești femeie, apasă butonul Dna.
 • Prenume – Prenumele trebuie să îndeplinească o condiție foarte importantă. Să aparțină obligatoriu celui care va folosi contul, dar să apară și pe actul de identitate + card bancar. Dacă prenumele este greșit, jucătorul nu va putea face tranzacții sau juca pe Winmasters.
 • Nume de familie – La fel ca și Prenumele, numele de familie trebuie să fie corect și să scris exact în forma în care se regăsește în buletin. 
 • Data nașterii – Data nașterii are mai multe întrebuințări. În primul rând, este pentru a atesta că jucătorul are vârsta de peste 18 ani, dar și pentru a oferi acestuia un mic cadou când este ziua lui. Nu garantăm pentru acest bonus de ziua jucătorului, dar sunt șanse mari ca Winmasters să ofere și așa ceva.
 • E-mail – Adresa de e-mail este folosită pentru validarea acestui cont nou Winmasters. Folosește o adresă pe care o verifici regulat și la care ai acces deoarece vei avea nevoie de ea destul de des.

Winmasters Înregistrare – Segmentul 2

Dacă ai terminat de completat toate câmpurile din formularul de Înregistrare Winmasters, acum trebuie să apeși butonul cu textul “Următorul” pentru a începe să completezi următoarele detalii.

 • Țara – Trebuie să ai mereu buletinul lângă tine când completezi acest formular de Înregistrare Winmasters pentru că toate datele care sunt cerute trebuie să fie conforme cu cele din buletin. Din fericire, formularul deja a selectat țara România pentru tine, deci treci destul de repede peste acest pas
 • Număr de telefon mobil – Numărul de telefon mobil trebuie să fie de România, iar Winmasters înregistrare a selectat deja pentru tine prefixul +40. Nu mai rămâne decât ca tu să scrii numărul de telefon mobil așa cum îl știi deja.
 • Naționalitate – Aici va trebui să îți treci naționalitatea indiferent care ar fi aceasta. Nu uita că totul trebuie să fie corect din punct de vedere legal.
 • CNP – Codul Numeric Personal este acel număr format din 13 cifre din partea superioară a buletinului. Mare atenția la completarea deoarece nu trebuie să greșești nici măcar o cifră.
 • Cod Poștal – Codul poștal trebuie să aparțină adresei din buletin. Chiar dacă acum locuiești în chirie sau ți-ai schimbat temporar domiciliul, folosește codul poștal al adresei din buletin. Acesta poate fi aflat și de pe internet la o căutare simplă a adresei.
 • Adresă – Adresa din buletin, scrisă corect.
 • Oraș – Aceeași regulă se aplică și în cazul orașului. Indiferent de locul în care te afli când completezi formularul sau de câte ori te-ai mutat în ultimul timp, va trebui să completezi cu numele orașului din buletin.

Cont nou Winmasters – Segmentul 3

Acum pentru partea cea mai interesantă din formularul Winmasters înregistrare, trebuie să alegi datele pe care le vei folosi pentru a te conecta.

 • Nume de utilizator – Numele de utilizator va fi folosit cu fiecare ocazie când vei fi nevoit să te conectezi la contul tău de jucător. Încearcă să folosești un nume care te reprezintă și care îți place, dar și care te va face să te simți mândru de tine.
 • Parolă – Parola trebuie să fie una puternică, greu de ghicit și suficient de complicată pentru ca nimeni să nu o poată sparge. Totuși nu trebuie să o uiți deoarece fără parolă nu te vei putea conecta la cont.
 • Confirmați parola – Pentru a confirma că ai scris corect parola, va trebui să o scrii din nou pentru ca formularul să o poată confirma. Acesta este ultimul câmp de completat din procesul de înregistrare Winmasters
 • Bifează modalitățile folosite pentru a primi materiale publicitare. Poți alege să le primești doar prin e-mail, SMS sau chiar și curier.
 • Bifează că ai împlinit vârsta de 18 ani și apasă butonul “Creează cont”

Înregistrare Winmasters – Bonus

Chiar de la înregistrare Winmasters, operatorul te va întâmpina cu un bonus de 100% cu limita la 500 RON. Așadar, după activarea contului vei primi direct un bonus la prima ta depunere. Dacă vei depune 500 RON, vei primi încă 500 RON cadou, adică 1000 RON pentru propria distracție. Mult noroc!

Concluzie

Pentru a încheia ghidul de creare a unui cont nou la Winmasters, nu uita că în pagina de promoții de la Winmasters se regăsesc alte câteva zeci promoții și bonusuri în fiecare săptămână. Verifică regulat atât website-ul nostru pentru noutăți, dar și pagina operatorului.