inregistrare vlad cazino

Înregistrare Vlad Cazino

Pentru că un cazino online care îți garantează siguranță trebuie să aibă și certitudinea că tu ești un jucător de calitate și pentru a putea face tranzacții bancare regulate fără erori sau timpi de așteptare prea mari, va trebui să îți înregistrezi un cont personal. Acest lucru este valabil și pentru Vlad Cazino. Cu toate că este un detaliu minor din procesul de a paria la jocurile tale favorite, va trebui să îl tratezi cu seriozitate deoarece contul trebuie înregistrat folosind date corecte și urmând corect pașii de pe website-ul celor de la Vlad. În acest articol îți voi explica în detaliu tot ce trebuie să faci pentru a înregistra corect un cont nou Vlad Cazino.

Înregistrare Vlad Cazino – Pas cu Pas și foarte simplu

Procesul de înregistrare Vlad Cazino este împărțit în 3 etape, fiecare dintre acestea fiind la fel de importantă. Toate instrucțiunile le vei găsi în acest articol deci nu vei avea nevoie decât de o atenție sporită. Etapa 1 de la Vlad Cazino Înregistrare implică un formular unde va trebui să completezi toate câmpurile de informație cu toate datele care îți sunt cerute. Fiecare dată introdusă trebuie să fie corectă și să îți aparțină. Iată care sunt lucrurile care trebuie să apară în formular:

inregistrare vlad cazino pasul 1
  • Prenumele și Numele de Familie – Destul de sugestiv, primele două câmpuri din formularul pentru Înregistrare Vlad Cazino sunt reprezentate de Numele și Prenumele tale. Este foarte important să introduci datele personale exact așa cum se regăsesc și în cartea de identitate pentru a nu întâmpina dificultăți la activarea contului sau pentru a fi în regulă în cazul unei verificări sau confirmări al unei tranzacții bancare.
  • Adresa de E-mail – Adresa de E-mail este adresa pe care o folosești pentru a conversa digital și pentru a trimite emailuri în mod obișnuit. Dacă încă nu ai una, îți poți înregistra o căsuța de E-mail folosind serviciile oferite de Gmail sau Yahoo.
  • Parolă – Parola va fi folosită pentru a te loga pe website-ul de la Vlad Cazino sau pentru a-ți accesa contul ce tocmai a fost creat. Un proces de creare al unui cont nou Vlad Cazino nu poate exista fără alegerea unei parole. Sfatul meu ar fi ca aceasta să fie puțin mai dificilă decât în mod obișnuit, dar suficient de ușoară încât să o poți reține. Mai mult decât atât, această parolă trebuie știută numai de tine și nu trebuie împărtășită cu nimeni. Și nu trebuie să conțină numele tău sau data de naștere.
  • Data nașterii – Data nașterii trebuie introdusă începând cu Ziua, Luna și Anul. Formularul este suficient de sugestiv și te va ajuta să alegi foarte repede aceste informații fără a fi nevoie să le mai scrii folosind tastatura. Fiecare element pe care ți l-am descris până acum va apărea în formularul de înregistrare în aceeași ordine.
  • CNP – Codul Numeric Personal se găsește pe fața buletinului personal și este nevoie de el pentru a înregistra un cont valabil la Vlad Cazino înregistrare. Acesta va fi în siguranță și va fi respectat conform legilor care protejează datele personale, deci nu trebuie să îți face griji în această privință.
  • Genul – Trebuie să alegi și Genul care nu poate fi altul decât Masculin sau Feminin.

După ce ai completat toate datele menționate mai sus, poți apăsa butonul de culoare galbenă cu textul “Continuare”. Ai ajuns la Etapa 2 din procesul de înregistrare Vlad Cazino. Aici va trebui în continuare să completezi câteva câmpuri pentru a oferi și mai multe date ce vor fi folosite pentru înregistrarea noului tău cont, dar și pentru a-ți putea debloca toate facilitățile oferite de Vlad Cazino

Vlad Cazino Înregistrare – Etapa 2 din formularul obligatoriu

Așa cum îți spuneam și mai sus, etapa 2 este aici, iar informațiile sunt dintr-o altă categorie, cea care confirmă că ești un utilizator obișnuit și nu cineva care încearcă să facă rău platformei. Iată ce va trebui să completezi:

inregistrare vlad cazino pasul 2
  • Numele și Numărul Străzii – În acest câmp va trebui să scrii tot numele străzii unde locuiești și așa cum apare și în cartea de identitate. Tot în acest câmp trebuie să treci și Numărul străzii. Este obligatoriu, iar un cont nou Vlad Cazino nu va putea fi creat fără completarea acestui câmp.
  • Codul Poștal și Orașul – Codul Poștal poate fi foarte ușor identificat pe una dintre facturile care vin prin poștă sau pe internet dacă îți notezi strada și orașul. Lângă acel câmp al codului poștal, mai există unul care te obligă să îți treci și numele Orașului în care locuiești, tot din motive de securitate pentru Vlad Cazino înregistrare.
  • Numărul de telefon mobil – Numărul de telefon te va putea ajuta să adaugi măsuri de siguranță pentru momentele când faci plăți bancare sau când vor trebui efectuate anumite verificări. Dacă tot vorbeam de telefon mobil, să știi că o înregistrare Vlad Cazino te poate ajuta să joci și de pe aplicația mobilă.
  • Întrebarea de Securitate – Întrebarea de Securitate este ca o măsură de siguranță în caz că va trebui să dovedești că acest cont nou realizat la Vlad Cazino înregistrare îți aparține.

Finalizează și bucură-te de oferta deblocată cu ajutorul unui cont nou Vlad Cazino

În ultima etapă nu trebuie decât să fii de acord cu termenii și condițiile celor de la Vlad Cazino și să confirmi că ai vârsta de peste 18 ani. Acum că ai terminat procesul de la Vlad Cazino Înregistrare, te poți bucura de o mulțime de oferte pe care Vlad Cazino le organizează, te poți juca sloturi, poți intra la mesele de Cazino live, poți juca Jackpot Poker, Bingo și poți avea mereu parte de surprize.

Vlad Cazino organizează periodic și anumite turnee sau concursuri ce sunt valabile strict pentru jucătorii înregistrați. De acum înainte eșți privilegiat! Bucură-te de acest cont nou Vlad Cazino și începe să câștigi!