înregistrare unibet

Înregistrare Unibet

Cele mai tari premii ╚Öi momente de bucurie vor avea mereu banii ├«n componen╚Ť─â. Unibet este unul dintre pu╚Ťinele locuri unde cei mai experimenta╚Ťi pariori ╚Öi juc─âtori de cazino online se adun─â cu scopul de a reu╚Öi s─â c├ó╚Ötige c├ót mai mul╚Ťi bani din pasiunea lor. ╚śi tu po╚Ťi face parte din aceea╚Öi comunitate, lucrurile de care ai nevoie fiind disponibile pentru tine oric├ónd. Ai nevoie de pasiune ╚Öi de o ├«nregistrare Unibet. Sigur flac─âra de juc─âtor zv├ócne╚Öte ├«n tine, iar pentru ├«nregistrare, urm─âre╚Öte ghidul de mai jos.

├Änregistrare Unibet – Direct pe platform─â

Procesul de Unibet înregistrare are loc direct pe platforma unde operatorul își desfășoară toată activitatea. Fiecare jucător are nevoie de un cont nou Unibet pentru a putea paria și câștiga bani reali. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să te folosești de conexiunea la internet de pe telefonul mobil sau PC pentru a accesa una din ofertele noastre Unibet. Acest lucru este posibil și din paginile noastre așa că profită de asta pentru a economisi timp.

Odat─â intrat ├«n lumea Unibet, trebuie s─â fii foarte atent pentru a g─âsi un buton de culoare galben─â. Pe acel buton este inscrip╚Ťionat un cuv├ónt foarte sugestiv: ├ÄNREGISTRARE. Odat─â ap─âsat butonul, vei putea trece direct la pasul urm─âtor.

Unibet înregistrare prin formular

Un cont de juc─âtor nu este altceva dec├ót o carte de vizit─â personal─â prin care tu po╚Ťi fi recunoscut ├«n platform─â sau ├«n momentele ├«n care realizezi c├ó╚Ötiguri ori depui bani. Pentru ca Unibet ├«nregistrare s─â mearg─â f─âr─â probleme, va trebui ca toate informa╚Ťiile introduse ├«n formular s─â fie corecte ╚Öi s─â coincid─â cu realitatea. Formularul de creare cont nou Unibet are 3 p─âr╚Ťi principale, iar pentru prima parte va trebui s─â completezi cu urm─âtoarele date:

 • Prenume – Dac─â juc─âtorul are unul sau mai multe prenume, acestea trebuie trecute exact ├«n forma ├«n care sunt reg─âsite ╚Öi ├«n buletin. Mai mult dec├ót at├ót, trebuie s─â apar╚Ťin─â posesorului de cont.
 • Nume de familie – Pentru numele de familie, exist─â o rubric─â separat─â. Acesta este un c├ómp ce trebuie completat obligatoriu.
 • E-mail – Adresa de e-mail este extrem de important─â at├ót pentru juc─âtor, c├ót ╚Öi pentru Unibet. Ea este folosit─â pentru comunicarea dintre cele dou─â p─âr╚Ťi ╚Öi ajut─â la informarea comunit─â╚Ťii cu privire la nout─â╚Ťi, dar este ╚Öi o metod─â prin care juc─âtorul va putea activa contul creat.
 • Parola – De fiecare dat─â c├ónd vei accesa acest cont nou Unibet, va trebui s─â introduci o parol─â. Securitatea datelor tale este imperios necesar─â, deci parola trebuie s─â fie suficient de dificil de ghicit.
 • Data na╚Öterii – Absolut toate datele cerute de formularul de ├«nregistrare au ca scop validarea identit─â╚Ťii juc─âtorului ╚Öi confirmarea c─â acesta are minim v├órsta de 18 ani. Data na╚Öterii este una dintre cele mai bune dovezi. 
 • CNP – Codul Numeric Personal trebuie s─â coincid─â cu cel trecut ├«n cartea de identitate(buletin). Orice neconcordan╚Ť─â ├«ntre datele personale va duce la restric╚Ťionarea facilit─â╚Ťilor contului.
 • Genul – Pe platform─â sunt acceptate toate genurile, fie c─â este vorba de femei sau b─ârba╚Ťi.

├Änc─â pu╚Ťin p├ón─â la un cont nou Unibet ├«nregistrare

Dup─â ce ai ap─âsat butonul care te va trece la urm─âtorul pas, vei avea pe ecran acela╚Öi formular, dar cu un set de informa╚Ťii diferit. ╚śi acestea trebuie completate, iar importan╚Ťa lor este egal─â cu precedentele.

 • Numele ╚Öi num─ârul str─âzii – Trebuie s─â fii atent la urm─âtoarele instruc╚Ťiuni. ├Än c├ómpul unde trebuie trecute strada ╚Öi num─ârul acesteia, va trebui s─â treci ceea ce se afl─â ╚Öi ├«n buletin. Chiar dac─â locuie╚Öti la o adres─â diferit─â, va trebui s─â treci datele din buletin.
 • Codul Po╚Ötal – Codul po╚Ötal este unic pentru fiecare strad─â. Dac─â nu ╚Ötii codul po╚Ötal, ├«ncearc─â s─â intri pe internet ╚Öi s─â faci o c─âutare dup─â: ÔÇťCod po╚Ötal numele str─âzii ora╚ÖÔÇŁ.
 • Ora╚Ö – Scrie ├«n aceast─â c─âsu╚Ť─â ora╚Öul aferent adresei completate mai sus.
 • Num─ârul de telefon – Datele completate ├«n acest formular apar╚Ťin ├«n totalitate titularului contului. Num─ârul de telefon trebuie s─â ├«ndeplineasc─â acelea╚Öi condi╚Ťii.
 • ├Äntrebare de securitate – ├Äntrebarea de securitate poate fi folosit─â ├«n condi╚Ťii speciale c├ónd va trebui s─â dovede╚Öti c─â tu e╚Öti cel care l-a creat. ╚Üine minte at├ót ├«ntrebarea pe care ai ales-o, dar ╚Öi r─âspunsul dat.
 • R─âspunsul dvs. – R─âspunsul ├«ntreb─ârii de securitate.

Finalizarea procesului de înregistrare Unibet

Aici nu vei fi nevoie s─â completezi cu nicio informa╚Ťie, dar ├«n schimb trebuie s─â fii de acord cu setul de termeni ╚Öi condi╚Ťii impus de regulile de ├«nregistrare Unibet ╚Öi cel mai important lucru, s─â bifezi c─âsu╚Ťa care confirm─â c─â ai ├«mplinit v├órsta de 18 ani.

La finalul formularului se afl─â un buton galben destul de mare cu textul ÔÇť├Änregistreaz─â-teÔÇŁ. Ap─âsarea lui va ├«ncheia oficial procesul de Unibet ├«nregistrare. 

Activarea contului

Ca orice cont nou Unibet, va trebui s─â fie ╚Öi activat. Activarea contului se poate face folosind mesajul primit de la Unibet care a intrat ├«n c─âsu╚Ťa de mesaje a adresei de e-mail. Instruc╚Ťiunile de activare se reg─âsesc ├«n interiorul mesajului. Activarea acestui cont nou este necesar─â, deoarece un cont care nu este activat, nu va putea avea acces la toate beneficiile Unibet, inclusiv promo╚Ťii sau bonusuri.

Bonus de înregistrare pentru un cont nou Unibet

Unibet nu te va lăsa să stai pe gânduri, bonusul de bun venit fiind disponibil pentru mai multe tipuri categorii de jocuri de noroc de pe platforma operatorului. Vei putea beneficia de un bonus la 100% primit la prima depunere până în 300 RON pentru pariurile sportive.

Pentru cei care sunt pasiona╚Ťi de c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute de la sloturi, Unibet ├«nregistrare ofer─â un bonus de 100% la prima depunere cu limit─â la 1000 RON la care se adaug─â ╚Öi 100 de rotiri gratuite la Burning Hot.

├Ä╚Ťi vine s─â crezi c─â bonusurile de bun venit nu se termin─â aici? Vei putea s─â prime╚Öti ╚Öi un bonus de 100% la prima depunere de cu limita la 1000 RON chiar ╚Öi pentru casino, dar ╚Öi 200 de euro pentru Poker.

Concluzii

├Änregistrarea la Unibet te va face mai bogat cu c├óteva sute de lei dac─â e╚Öti suficient de norocos ├«nc├ót s─â folose╚Öti bonusurile ├«n avantajul t─âu. Urmeaz─â instruc╚Ťiunile din ghidul nostru numai dac─â ai peste 18 ani ╚Öi intr─â ├«n comunitatea celor care pariaz─â inteligent! Succes!