inregistrare maxbet

Înregistrare Maxbet – Cum să îți deschizi un cont nou

Maxbet a reușit să ajungă în topurile cazinourilor românești atât în mediul online, cât și în cel offline așa că nu este de mirare faptul că tot mai multe persoane caută să își creeze un cont la acest cazino. În continuare îți vom prezenta pașii necesari înregistrării, și totodată ce bonusuri poți primi odată cu terminarea procesului de inregistrare Maxbet.

Inregistrare Maxbet – Pașii elementari de înregistrare

În primul rând, pentru a putea beneficia de cel mai mare bonus, intră pe pagina de înregistrare Maxbet prin intermediul link-urilor de pe pagina noastră (în secțiunea Acasă sau Top Casino, poziționate în partea de stânga sus a paginii) apăsând pe butonul Profită.

·       Informații personale

Prima pagină pe care o vei observa pe site este cea legată de informațiile personale. Pentru a evita orice fel de problemă, verifică de două ori că le-ai introdus în mod corect, altfel procesul de inregistrare Maxbet va fi compromis.

Prenume: ex: Mihai.

Nume de familie: ex: Ionescu.

Adresa de email: este foarte important să completezi corect adresa ta de email, deoarece vei primi un mesaj pe adresa ta referitor la verificarea mail-ului.

Data nașterii: este pe modelul “Alege”, adică trebuie doar să selectezi ziua, luna și anul în care te-ai născut.

CNP: introdu în mod corect CNP-ul tău de pe cartea de identitate, în cazul în care acesta este incorect, contul tău poate fi blocat.

·       Informații de adresă

Următoarea pagină, după ce treci de secțiunea în care a trebuit să introduci informațiile personale, este legată de adresa ta de domiciliu, cât și numărul tău de telefon:

Țară de rezidență: țara în care locuiești actualmente.

Regiune/Țară: în cazul în care trăiești în România, aici vei alege orașul.

Oraș: aidoma părții de mai sus

Cod Poștal: codul poștal alcătuit din 6 cifre, îl poți căuta aici.

Telefon mobil: numărul tău mobil începând prin a selecta prefixul zonei (pentru România este +40) urmată de restul de 9 cifre.

·       Informații cont

Ultima parte a formularului de inregistrare Maxbet constă în date legate de contul tău:

Nume de utilizator: alege un nume pentru contul tău

Creați-vă parola: aici vei introduce parola cu care vei putea accesa contul, aceasta trebuie să fie cât mai sigură, conținând minimum 7 caractere (să conțină atât litere, cât și cifre sau simboluri)

Repetați parola: aici vei repeta parola introdusă anterior

Moneda de schimb: moneda în care dorești să efectuezi tranzacțiile (RON sau EUR)

Limba: aici selectezi limba în care va fi afișat

Tot ce mai ai de făcut acum pentru a finaliza procesul de inregistrare Maxbet este să bifezi că ai citit Termenii și Condițiile cazinoului și să apeși pe butonul “Înregistrați-vă”. Felicitări, acum ai primul tău cont deschis la Maxbet, ultimul pas este să îți verifici adresa de email, apăsând pe link-ul atașat în mesajul de la Maxbet.

De ce merită procesul de inregistrare Maxbet?

În primul rând, Maxbet este unul dintre cele mai de încredere cazinouri din România, având o mulțime de sucursale fizice, dar și un site securizat, care nu îți va dezvălui datele personale. Cazinoul cuprinde o ofertă bogată de jocuri de la furnizori cunoscuți, precum NetEnt, Greentube sau EGT. Cele peste 200 de sloturi ce se află în portofoliul acestora te vor ține cu siguranță în priză la fiecare rotire, având o grafică excelentă și un meniu intuitiv, chiar și pentru cei care nu au mai jucat până acum la păcănele.

Un alt aspect important legat de Maxbet îl reprezintă bonusurile sau ofertele acordate utilizatorilor, acestea fiind în avantajul jucătorilor, totodată te poți juca pe Maxbet și de pe telefon, tabletă sau orice alt gadget, platforma lor fiind optimizată în mod constant pentru a oferi consumatorilor o experiență de calitate.

Echipa celor de la Maxbet îți stau la dispoziție 24/24, prin opțiunea lor de Live Chat. Aceștia pot fi contactați și email sau apelând la numărul lor de telefon, astfel că oricând apare o problemă sau ai vreo nelămurire, poți contacta suportul Maxbet oricând.

Bonus de înregistrare Maxbet – Exclusiv Cazinou România

Oferta de bun venit a Maxbet este una foarte generoasă, dar trebuie să știi că accesând oferta noastră vei primi un bonus mult mai mare decât utilizatorilor obișnuiți.

Tot ce trebuie să faci pentru a accesa acest bonus exclusiv Cazinou România este să accesezi oferta de pe site-ul nostru așa cum ți-am explicat mai sus în pașii de inregistrare Maxbet, astfel poți beneficia de un bonus imens de 250% (pentru jucătorii care nu folosesc oferta noastră, bonusul este doar de 200%) până la 1800 de RON (dacă depui 100 RON, vei primi defapt 350 RON), 30 de rotiri gratuite la sloturi, dar și 50 RON gratis, fără depunere.

  • 250% până la 1800 de RON: Ce înseamnă acest bonus? Orice sumă până în 1800 de RON pe care o depui, ți se vor vira defapt de 2.5x mai mulți bani! Cui nu-i place să primească atât de mulți bani? Banii primiți îi vei putea folosi la sloturile Maxbet pentru a crea din ce în ce mai mulți bani.
  • 30 de rotiri gratuite: Aceste rotiri gratuite le primești pentru a testa sloturile preferate, dar nu numai…miza este reală! Banii pe care îi faci de pe urma acestor rotiri vor putea fi retrași!
  • 50 RON gratis fără depunere: O altă metodă prin care poți începe să te joci, fără să depui nici măcar un leu! După ce ai accesat oferta noastră și ți-ai creat un cont poți începe direct să te joci pe bani reali!

Concluzii

În acest articol ai aflat cum îți poți creea un cont Maxbet și care sunt pașii necesari pentru inregistrare Maxbet. Cazinoul oferă un bonus foarte mare pentru noii jucători, însă accesând oferta noastră poți primii mai mult decât primesc utilizatorii normali! Deci? Ce mai aștepți? Nu mai sta pe gânduri și creează-ți acum un cont Maxbet, accesează oferta noastră și începe să te joci pe bani reali și bonusuri mari!