înregistrare casa pariurilor

Înregistrare Casa Pariurilor

Înregistrarea unui cont nou la Casa Pariurilor este gratuită pentru oricine își dorește să parieze cu profesionalism, în siguranță și la cele mai înalte standarde din România. Am pregătit pentru fiecare dintre voi acest ghid complex care explică în cele mai mici detalii fiecare pas al înregistrării, fiecare informație și tot ce trebuie să știi despre înregistrare Casa Pariurilor, dar și despre bonusul acestui operator.

Casa Pariurilor Înregistrare – Începutul

Ca orice alt operator de jocuri de noroc din România, un cont nou Casa Pariurilor va putea fi înregistrat, folosit și validat numai pe platforma oficială a agenției. Această platformă poate fi accesată atât de pe telefon, dar și cu ajutorul unui dispozitiv Desktop sau laptop. Dacă vrei să ajungi mai repede la formular, poți face asta prin două modalități. Fie alegi să accesezi singur platforma și să cauți butonul de “Înregistrare”, fie vei găsi în website-ul nostru un buton care te trimite direct la Casa Pariurilor.

Indiferent de modalitatea pe care o alegi, butonul de înregistrare se află pe toate paginile site-ului, iar câmpurile ce vor trebuie completate sunt la fel pentru toți gamblerii, indiferent de metoda sau dispozitivul folosite. Iată explicațiile în detalii pentru cum trebuie să completezi formularul:

Înregistrare Casa Pariurilor – Formularul

Accesarea paginii Casa Pariurilor înregistrare este organizată pe două coloane, unde fiecare coloană cuprinde anumite câmpuri ce vor trebui completat cu informațiile jucătorului. Aceste câmpuri sunt împărțite în 3 categorii. Iată ce va trebui să completezi în primele 5 câmpuri:

 • Adresa de email – La fel ca orice altă informație, adresa de email trebuie să fie corectă și să aparțină jucătorului care va folosi contul. Este important să o scrii corect deoarece aceasta va fi folosită pentru activarea contului, un proces fără de care nu vei putea să retragi câștigurile așa cum îți dorești.
 • Confirmare e-mail – În acest câmp nu trebuie să faci altceva decât să repeți adresa de email completată mai sus pentru a fi sigur că este cea corectă.
 • Nume de utilizator – Acest nume de utilizator va fi folosit pentru ca tu să te poți conecta pe acest cont nou Casa Pariurilor. De cele mai multe ori, acest nume este și cel care va apărea peste tot pe platformă acolo unde te vei juca. Deci dacă se organizează turnee cu clasamente, acest nume va apărea peste tot dacă ești câștigător.
 • Parola – parola folosită la înregistrare Casa Pariurilor este cea mai importantă informație din acest formular. Aici va trebuie să te gândești foarte bine deoarece parola trebuie să fie foarte puternică pentru a nu putea fi folosită, ghicită sau spartă de unii oameni care vor să îți fure contul, dar în același timp să te asiguri că o poți memora deoarece vei avea nevoie de ea.
 • Confirmare parolă – Repetă parola pentru a te asigura că este corectă. Nu uita că poți folosi litere mari sau mici, cifre sau chiar simboluri pentru a face parola mai dificilă.

Cont nou Casa Pariurilor – Informații personale

Categoria de informații de mai sus era valabilă pentru conectarea la cont și securitatea acestuia, dar acum va trebui să oferi câteva informații personale despre tine deoarece pe o astfel de platformă se procesează tranzacții financiare, iar totul trebuie să fie transparent la Casa Pariurilor înregistrare. Nu uita să ai aproape buletinul deoarece foarte multe informații cerute în aceste câmpuri se regăsesc în buletin.

 • Prenume – Prenumele jucătorului care va folosi contul trebuie scris în acest câmp exact în forma în care este regăsit în buletin. Adică dacă ai unu sau mai multe prenume, acestea trebuie trecute toate în ordinea din buletin.
 • Numele – Același set de reguli de aplică și numelui. Ai mare grijă să scrii corect deoarece mai pot apărea greșeli nedorite care pot duce la anularea formularului Casa Pariurilor înregistrare.
 • Adresă – Adresa este cea de domiciliu și indiferent de locul în care locuiești acum, trebuie să completezi acest câmp folosind adresa din buletin. Este posibil ca tu să locuiești în chirie și să ai încă domiciliul în apartamentul părinților. Completează cu datele exacte din buletin.
 • Orașul – Orașul de reședință care apare scris în cardul de identitate.
 • Cetățenie – În acest câmp, formularul de cont nou Casa Pariurilor va alege deja pentru tine România deci nu vei fi nevoit să completezi cu nimic.
 • CNP – Sau Codul Numeric Personal, este un cod de identificare personală care se regăsește în partea de sus a buletinului. Este singura înșiruire de de 13 cifre de pe cartea de identitate. Completează-l corect!

Ultimul pas – Înregistrare Casa Pariurilor

Pentru ultimele câmpuri din formularul Casa pariurilor Înregistrare, va trebui să oferi informații de bază despre tine și preferințele tale.

 • Sex – Genul Masculin sau Feminin pot fi selectate cu ajutorul unui simplu click
 • Data nașterii – Mare atenție la data nașterii. Minorii cu vârsta sub 18 ani nu au voie să participe la jocuri de noroc, deci chiar dacă ai peste 18 ani și greșești anul nașterii, tot vei avea contul blocat. 
 • Numărul de telefon – Numărul de telefon personal este o modalitate sigură prin care echipa de înregistrare Casa Pariurilor poate să confirme identitatea unui jucător sau chiar să îl ajute să își activeze contul. Folosește un număr la care poți fi apelat oricând.
 • Bonus – Aici îți vei putea alege unul dintre bonusurile disponibile în momentul în care ai completat formularul Casa Pariurilor înregistrare. Vei putea alege un bonus de bun venit pentru cazinou sau pentru pariuri sportive.
 • Cod promoțional – În cazul în care ai un cod promoțional, îl poți insera aici.
 • Detalii opționale – Recomandarea noastră ar fi să bifezi căsuțele de consimțământ cu privire la procesarea datelor, dar cel mai important este să confirmi că ai vârsta de peste 18 ani.

Apasă butonul galben de ÎNREGISTRARE iar contul tău tocmai a fost creat.

Bonusul de Bun Venit de la Casa Pariurilor

Dacă treci acum prin procesul de înregistrare Casa Pariurilor, vei putea profita de un bonus de Bun Venit de 100% cu limta la 1500 RON. Bonusul este activat pentru primele trei depuneri efectuate pe cont, iar tu vei putea să transformi 1500 RON în 3000 RON cu cea mai mare ușurință. 

În doar câțiva pași, poți crea contul, poți efectua depunerile și te poți juca în cazino pentru a câștiga sume exorbitante. Totul în maxim 5 minute!

Concluzie

Procesul de înregistrare Casa Pariurilor este finalizat cu succes în momentul în care tu ai creat contul, dar l-ai și validat. Verifică zilnic adresa de e-mail pentru a vedea noutăți legate de bonusuri și pariuri, dar și pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă la acest operator.