Înregistrare Betano

Casa de pariuri Betano s-a impus pe piața românească de profil prin seriozitate, varietatea ofertelor și modul excelent în care poate fi utilizata aplicația Betano pe dispozitive mobile. În plus dacă nu ai încă un cont deschis, poți urma pașii de înregistrare betano și primești un bonus înregistrare betano care îți aduce șanse sporite de câștig .

Betano Bonus de bun venit – primul depozit îți aduce un bonus de 100% în limita a 500 RON, suma de utilizat atât la pariuri sportive, cât și la jocuri video slot sau jocuri de masa. Condițiile de rulaj sunt destul de bune, iar bonusul se poate obține simplu dacă îți place sa joci si alegi distracția Betano.

Cum te înregistrezi la Betano?

Sa parcurgem împreună etapele necesare pentru a deschide un cont nou și pentru a te înregistra la Betano. Nu e deloc complicat, e bine sa parcurgi atent pașii și sa ai la îndemână cartea de identitate pentru ca vei completa anumite detalii personale.

Pe www.betano.ro găsești in coltul din dreapta sus butonul de înregistrare:

După ce dai click pe butonul de înregistrare se va deschide o pagină unde alegi modul prin care dorești sa creezi contul: folosind Facebook sau  Google, Yahoo, LinkedIn sau utilizezi adresa personală de e-mail:

După ce ai ales metoda de înregistrare, vei completa un formular :

Acum poți trece la completarea datelor personale. Trebuie sa știi ca aceste date cu caracter personal sunt în siguranța la Betano, firma respectă cu strictețe prevederile legislației GDPR privind protecția datelor.

Începe prin completarea adresei de e-mail, alege o adresa valida, pe care o folosești, pentru ca vei primi acolo un cod de verificare pentru finalizarea înregistrării.

  • În câmpul Nume utilizator îți treci un nickname pe care-l vei folosi de fiecare dată când te loghezi în contul tău. Parola o alegi de minim 8 caractere și e bine sa o tii minte pentru ca o vei utiliza la intrarea în cont. Verificare parolă : aici rescrii parola.
  • Nume și prenume : aici scrii prenumele și numele  tău exact așa cum apare în actul tău de identitate. La Gen, alegi masculin sau feminin.
  • Data nașterii : completezi cu ziua, luna și anul nașterii. Atenție, dacă ești minor și nu ai împlinit 18 ani nu ai dreptul sa îți faci cont la Betano, iar aceasta informație va fi verificată.
  • Echipa favorită : aici alegi din listă echipa de fotbal favorită.
  • Număr telefon mobil : aici completezi cu  numărul de telefon pe care îl utilizezi, deoarece vei primi un SMS de confirmare și fără el nu vei putea să pariezi la Betano.
  • Țară : este deja aleasă România.  Oraș : aici treci fără diacritice orașul din actul de identitate. Adresa (fără diacritice):  scrii adresa exact așa cum este trecută în cartea de identitate, chiar dacă nu locuiești permanent acolo.
  • Cod poștal : completezi contul corespunzător străzii și orașului, dacă nu-l știi îl poți căuta pe internet. Sunteți rezident român? : aici confirmi ca ai rezidență în România.
  • La câmpul CNP: treci Codul Numeric Personal din cartea de identitate. Poți bifa dacă dorești să primești oferte și notificări de la Betano. În final dai click pe câmpul “Încheie înregistrarea” pentru a termina procesul de înregistrare. Vei primi un mesaj de confirmare ca ti-ai deschis cu succes contul la Betano și ai completat cu succes înregistrare betano.

De ce sa îți deschizi cont la Betano?

Dacă încă nu ai încercat Betano, merită sa îți faci cont dacă îți plac jocurile de tip slot. Oferta Betano este deosebit de bogata, ai la dispoziție cele mai noi jocuri create de dezvoltatori celebri: Novomatic, NetEnt. Pentru ca îți plac sloturile, acum poți sa te distrezi, inclusiv în versiune demo, cu minunatele jocuri: Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm și multe altele.

Bonus la înregistrare betano

În primul rând trebuie să deschizi un cont nou și să efectuezi un depozit. Bonusul Betano va fi creditat in contul tău imediat după ce ai făcut depunerea, fără a fi necesar să rulezi întâi suma depusă. Bonusul este de 100% din suma depusă, în limita sumei de 500 RON, cu condiția să efectuezi un depozit de minim 25 RON.

Înainte de a face o retragere este nevoie să rulezi suma totală (depozit + bonus) de 5 ori la pariuri sportive sau 12.5 ori la jocuri de cazino. Dacă alegi bonusul maxim de 500 RON, atunci trebuie sa rulezi 5000 RON la pariuri, sau 12500 RON la cazino. Ai la dispoziție 90 de zile( adică 3 luni) pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Dacă ceri o retragere înainte de a îndeplini condițiile de rulaj, atunci vei pierde bonusul și câștigurile aferente obținute din pariere.

Poți rula bonusul simultan atât la pariuri sportive, cât și la cazino. Jocurile de tip video slot contribuie cu 40% la rulaj, însă atenție căci jocul de blackjack și ruleta nu contribuie deloc. Încă un detaliu important – nu poți depune bani folosind portofelele electronice Skrill sau Neteller pentru această ofertă.

Concluzii

Dacă îți faci cont la Betano, ai șansa sa primești bonus de înregistrare betano, 100% din suma depusă, în limita a 500 RON. Oferta de jocuri de tip slot și jocuri de masă la Betano este una extrem de generoasă. Indiferent dacă ești pasionat de păcănele, jocuri de cazino sau live, vei avea la dispoziție noutăți și jocuri deja celebre.  Poți rula timp de maxim 3 luni suma corespunzătoare condițiilor de rulaj, distrându- te cu jocurile favorite. Câștigurile mari și distracția grozavă te așteaptă și în versiunea pentru dispozitive mobile, în așa fel ai mereu la îndemână oricând jocurile preferate.