Înregistrare Betano

Casa de pariuri Betano s-a impus pe pia╚Ťa rom├óneasc─â de profil prin seriozitate, varietatea ofertelor ╚Öi modul excelent ├«n care poate fi utilizata aplica╚Ťia Betano pe dispozitive mobile. ├Än plus dac─â nu ai ├«nc─â un cont deschis, po╚Ťi urma pa╚Öii de ├«nregistrare betano ╚Öi prime╚Öti un bonus ├«nregistrare betano care ├«╚Ťi aduce ╚Öanse sporite de c├ó╚Ötig .

Betano Bonus de bun venit – primul depozit ├«╚Ťi aduce un bonus de 100% ├«n limita a 500 RON, suma de utilizat at├ót la pariuri sportive, c├ót ╚Öi la jocuri video slot sau jocuri de masa. Condi╚Ťiile de rulaj sunt destul de bune, iar bonusul se poate ob╚Ťine simplu dac─â ├«╚Ťi place sa joci si alegi distrac╚Ťia Betano.

Cum te înregistrezi la Betano?

Sa parcurgem împreună etapele necesare pentru a deschide un cont nou și pentru a te înregistra la Betano. Nu e deloc complicat, e bine sa parcurgi atent pașii și sa ai la îndemână cartea de identitate pentru ca vei completa anumite detalii personale.

Pe www.betano.ro găsești in coltul din dreapta sus butonul de înregistrare:

Dup─â ce dai click pe butonul de ├«nregistrare se va deschide o pagin─â unde alegi modul prin care dore╚Öti sa creezi contul: folosind Facebook sau  Google, Yahoo, LinkedIn sau utilizezi adresa personal─â de e-mail:

După ce ai ales metoda de înregistrare, vei completa un formular :

Acum po╚Ťi trece la completarea datelor personale. Trebuie sa ╚Ötii ca aceste date cu caracter personal sunt ├«n siguran╚Ťa la Betano, firma respect─â cu stricte╚Ťe prevederile legisla╚Ťiei GDPR privind protec╚Ťia datelor.

Începe prin completarea adresei de e-mail, alege o adresa valida, pe care o folosești, pentru ca vei primi acolo un cod de verificare pentru finalizarea înregistrării.

  • ├Än c├ómpul Nume utilizator ├«╚Ťi treci un nickname pe care-l vei folosi de fiecare dat─â c├ónd te loghezi ├«n contul t─âu. Parola o alegi de minim 8 caractere ╚Öi e bine sa o tii minte pentru ca o vei utiliza la intrarea ├«n cont. Verificare parol─â : aici rescrii parola.
  • Nume ╚Öi prenume : aici scrii prenumele ╚Öi numele  t─âu exact a╚Öa cum apare ├«n actul t─âu de identitate. La Gen, alegi masculin sau feminin.
  • Data na╚Öterii : completezi cu ziua, luna ╚Öi anul na╚Öterii. Aten╚Ťie, dac─â e╚Öti minor ╚Öi nu ai ├«mplinit 18 ani nu ai dreptul sa ├«╚Ťi faci cont la Betano, iar aceasta informa╚Ťie va fi verificat─â.
  • Echipa favorit─â : aici alegi din list─â echipa de fotbal favorit─â.
  • Num─âr telefon mobil : aici completezi cu  num─ârul de telefon pe care ├«l utilizezi, deoarece vei primi un SMS de confirmare ╚Öi f─âr─â el nu vei putea s─â pariezi la Betano.
  • ╚Üar─â : este deja aleas─â Rom├ónia.  Ora╚Ö : aici treci f─âr─â diacritice ora╚Öul din actul de identitate. Adresa (f─âr─â diacritice):  scrii adresa exact a╚Öa cum este trecut─â ├«n cartea de identitate, chiar dac─â nu locuie╚Öti permanent acolo.
  • Cod po╚Ötal : completezi contul corespunz─âtor str─âzii ╚Öi ora╚Öului, dac─â nu-l ╚Ötii ├«l po╚Ťi c─âuta pe internet. Sunte╚Ťi rezident rom├ón? : aici confirmi ca ai reziden╚Ť─â ├«n Rom├ónia.
  • La c├ómpul CNP: treci Codul Numeric Personal din cartea de identitate. Po╚Ťi bifa dac─â dore╚Öti s─â prime╚Öti oferte ╚Öi notific─âri de la Betano. ├Än final dai click pe c├ómpul ÔÇť├Äncheie ├«nregistrareaÔÇŁ pentru a termina procesul de ├«nregistrare. Vei primi un mesaj de confirmare ca ti-ai deschis cu succes contul la Betano ╚Öi ai completat cu succes ├«nregistrare betano.

De ce sa ├«╚Ťi deschizi cont la Betano?

Dac─â ├«nc─â nu ai ├«ncercat Betano, merit─â sa ├«╚Ťi faci cont dac─â ├«╚Ťi plac jocurile de tip slot. Oferta Betano este deosebit de bogata, ai la dispozi╚Ťie cele mai noi jocuri create de dezvoltatori celebri: Novomatic, NetEnt. Pentru ca ├«╚Ťi plac sloturile, acum po╚Ťi sa te distrezi, inclusiv ├«n versiune demo, cu minunatele jocuri: Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky LadyÔÇÖs Charm ╚Öi multe altele.

Bonus la înregistrare betano

├Än primul r├ónd trebuie s─â deschizi un cont nou ╚Öi s─â efectuezi un depozit. Bonusul Betano va fi creditat in contul t─âu imediat dup─â ce ai f─âcut depunerea, f─âr─â a fi necesar s─â rulezi ├«nt├ói suma depus─â. Bonusul este de 100% din suma depus─â, ├«n limita sumei de 500 RON, cu condi╚Ťia s─â efectuezi un depozit de minim 25 RON.

├Änainte de a face o retragere este nevoie s─â rulezi suma total─â (depozit + bonus) de 5 ori la pariuri sportive sau 12.5 ori la jocuri de cazino. Dac─â alegi bonusul maxim de 500 RON, atunci trebuie sa rulezi 5000 RON la pariuri, sau 12500 RON la cazino. Ai la dispozi╚Ťie 90 de zile( adic─â 3 luni) pentru a ├«ndeplini condi╚Ťiile de rulaj. Dac─â ceri o retragere ├«nainte de a ├«ndeplini condi╚Ťiile de rulaj, atunci vei pierde bonusul ╚Öi c├ó╚Ötigurile aferente ob╚Ťinute din pariere.

Po╚Ťi rula bonusul simultan at├ót la pariuri sportive, c├ót ╚Öi la cazino. Jocurile de tip video slot contribuie cu 40% la rulaj, ├«ns─â aten╚Ťie c─âci jocul de blackjack ╚Öi ruleta nu contribuie deloc. ├Änc─â un detaliu important ÔÇô nu po╚Ťi depune bani folosind portofelele electronice Skrill sau Neteller pentru aceast─â ofert─â.

Concluzii

Dac─â ├«╚Ťi faci cont la Betano, ai ╚Öansa sa prime╚Öti bonus de ├«nregistrare betano, 100% din suma depus─â, ├«n limita a 500 RON. Oferta de jocuri de tip slot ╚Öi jocuri de mas─â la Betano este una extrem de generoas─â. Indiferent dac─â e╚Öti pasionat de p─âc─ânele, jocuri de cazino sau live, vei avea la dispozi╚Ťie nout─â╚Ťi ╚Öi jocuri deja celebre.  Po╚Ťi rula timp de maxim 3 luni suma corespunz─âtoare condi╚Ťiilor de rulaj, distr├óndu- te cu jocurile favorite. C├ó╚Ötigurile mari ╚Öi distrac╚Ťia grozav─â te a╚Öteapt─â ╚Öi ├«n versiunea pentru dispozitive mobile, ├«n a╚Öa fel ai mereu la ├«ndem├ón─â oric├ónd jocurile preferate.