depunere winbet

Ghid Depuneri și Retrageri Winbet

Platforma unde au loc cele mai mari turnee de sloturi și sunt oferite cele mai mari premii cash aparține celor de la Winbet. Pentru a lua parte la aceste promoții excelente și pentru a fi unul dintre cei care cuceresc topul gamblerilor, trebuie să pariezi. Iar pentru a paria, trebuie să faci o depunere Winbet în contul de jucător. Cum poți depune cel mai eficient? Vezi în ghidul de mai jos.

Cum faci o depunere Winbet

De cele mai multe ori, pentru a avansa în clasament trebuie să joci cât mai mult la sloturile sau la jocurile eligibile turneelor. Pentru a te înscrie la turnee, pentru a paria și pentru a te juca la toate jocurile de cazino disponibile la acest operator, trebuie să faci depuneri Winbet și pentru că toate pariurile sunt cu bani reali. Ți-am scris un scurt ghid pentru a face o depunere Winbet corectă.

 1. Fără un cont personal de jucător înregistrat la Winbet, nici nu te poți gândi la a te juca pe platforma acestui operator. Primul pas este să devii membru la Winbet. Înregistrează un cont folosind formularul de înregistrare de pe website
 2. După ce ai intrat în contul de jucător, mergi în partea dreaptă sus a ecranului și apasă pe meniul de jucător. Acolo vei găsi un buton de culoare verde cu textul “Depunere”. Vei fi redirecționat la secțiunea de depuneri Winbet.
 3. Vei avea de ales dintre mai multe metode de plată Winbet. Aici va trebui să o alegi pe cea care îți este cel mai confortabil să o folosești. Poate că este cardul bancar sau poate că este transferul bancar. Majoritatea jucătorilor primesc salariul în cont.
 4. După ce una dintre metode de plată Winbet a fost aleasă, este timpul să scrii suma, să completezi datele necesare depunerii și să confirmi tranzacția.

Prin ce metode poți face depuneri Winbet

Jucătorii care aleg să efectueze depuneri Winbet se folosesc de toate metodele posibile pentru a depune bani în balanța de jucător. În funcție de poziția geografică sau de situația fiecărui jucător, aceștia apelează la tot felul de metode de plată Winbet. Unii se folosesc de carduri bancare în timp ce alții nici nu au acces la o bancă. Uite o listă de metode de plată Winbet din care poți alege:

 • Card VISA/MasterCard – La deschiderea unui cont bancar vei primi un card pe care îl poți folosi pentru a scoate bani. Acest card este și una dintre principalele metode prin care jucătorii fac depuneri Winbet. Chiar și dacă nu dispui de foarte mulți bani, tot vei putea să te joci deoarece Depunerea minimă este 20 RON.
 • Paysafecard, Skrill, Neteller – Servicii de e-wallet. O tehnologie care oferă jucătorilor oportunitatea de a transfera bani într-un mod mai simplu și mai rapid. Toate cele trei metode pentru a face o depunere Winbet impun o Sumă minimă de 20 RON.
 • Plata CashPay Winbet – Această metodă de depunere Winbet este unică deoarece poate fi folosită numai pentru acest operator. CashPay este un serviciu de plată efectuată direct în agenție. Suma minimă 5 RON.
 • CashPay Delivery – Un alt serviciu exclusiv oferite de Winbet numai pentru Winbet. Este una dintre cele mai inovative metode de plată Winbet deoarece le permite jucătorilor să depună bani printr-un serviciu de curierat. Depunere minimă 300 RON.

Cum poți face o retragere Winbet?

Acesta este paragraful destinat câștigătorilor și celor care știu ce înseamnă să fii în profit la Winbet. Nu poți să te gândești la o retragere Winbet decât în momentul în care ai câștigat deja suma propusă sau după ce ai terminat de rulat bonusul de bun venit. Pentru un proces mult mai simplu de retragere Winbet, urmează pașii următori:

 1. Să faci o retragere este puțin mai diferit. Butonul de retrageri Winbet nu este la vedere ci va trebui să intri în meniul profilului de jucător. Acolo vei avea un meniu principal de tranzacții denumit depuneri și retrageri Winbet.
 2. Fă decizia corectă și alege una dintre acele metode de plată Winbet disponibile pentru a retrage profitul realizat în cazino.
 3. În câmpurile formularului va trebui să treci suma și datele necesare. Tranzacția va fi apoi confirmată în timp util.

Ce metode de retragere Winbet sunt disponibile

 • Card Bancar de la VISA sau MasterCard – Retragere Winbet minimă 60 RON
 • Retrageri Winbet prin CashPay – 20 RON
 • CashPay Delivery – Sumă minimă 400 RON
 • Retrageri Winbet prin Skrill – Minim 60 RON
 • Neteller – Minim 60 RON

Ce bonus de bun venit ai la Winbet

Poate cel mai mare bonus de bun venit pe care l-am văzut vreodată oferit de un operator de jocuri de noroc din România. Va trebui să alegi metode de plată Winbet care să te ajute deoarece vei avea de făcut 5 depuneri dacă vrei să revendici bonusul de 8000 RON și 1000 de Rotiri Gratuite.

Suntem sigur că pentru un asemenea bonus, vei avea de îndeplinit câteva condiții de revendicare, dar și câteva condiții de rulaj. Totul merită deoarece o retragere Winbet arată altfel după ce ai profitat de un bonus de 8000 RON.

Concluzie

Acum că ești pregătit din toate punctele de vedere pentru a face o depunere, dar și retrageri Winbet, este timpul să intri pe platformă și să arăți tuturor cine este cel mai bun parior din România.