depunere netbet

Depuneri și Retrageri Netbet – Metode de Plată

Primul lucru pe care trebuie să îl faci după ce te-ai conectat pe noul tău cont creat la Netbet este să faci o depunere Netbet și să revendici bonusul care este acordat numai pentru cei noi veniți. Pentru a garanta siguranța acestui proces, ți-am scris mai jos un scurt ghid despre aceste tranzacții și despre ce trebuie să faci pentru a le duce la bun sfârșit.

Cum faci o depunere Netbet

Pentru că la înregistrarea unui cont nou vei primi și un bonus de bun venit, este importantă să treci cât mai repede prin procesul de depunere Netbet, să alegi rapid și eficient dintre toate acele metode de plată Netbet disponibile pe platformă și să faci totul fără greșeală. Pentru asta, trebuie să urmezi pașii de mai jos.

 1. După ce ai înregistrat și activat noul cont de jucător, va trebui să te conectezi pe platformă folosind datele de conectare. Poți face acest lucru atât pe desktop, dar și pe telefonul mobil sau tabletă.
 2. Selectează Pariuri sau Cazino deoarece va trebui să depui bani la una dintre ele. Apasă pe butonul Casierie și vei fi trimis la o secțiune separată de unde poți alege metode de plată Netbet. 
 3. Alege una dintre metodele de depunere Netbet disponibile. La acest operator vei putea alege dintre Card de credit, Skrill, Neteller, Paysafecard, Transfer bancar, Trustly, Smith&Smith și chiar Bitcoin.
 4. Completează formularul de depunere, scrie suma pe care îți dorești să o depui și urmează instrucțiunile aferente pentru fiecare metodă de plată. În funcție de metoda de plată aleasă,va trebui să confirmi tranzacția folosind internet banking, browserul sau portofelul electronic.

Depuneri Netbet – Ce metode sunt disponibile?

Netbet este unul dintre furnizorii de jocuri de noroc din România unde te poți bucura de o libertate totală din punct de vedere al depunerilor și tranzacțiilor financiare. Asta se datorează faptului că numărul de metode de depuneri Netbet este mare și poți depune repede folosind mai multe canale. Iată care sunt aceste metode și care sunt sumele minime pentru fiecare.

 • Card de credit – Pentru a efectua o depunere folosind un card de credit va trebui să îți pregătești metodele de securitate. Va fi nevoie să confirmi tranzacția. De obicei, în meniul de depuneri Netbet trebuie doar să completezi datele cardului și suma pe care dorești să o depui. Suma minimă este 20 RON.
 • Depunere Netbet prin Skrill și Paysafecard – Ambele reprezintă soluții de depunere cu ajutorul serviciilor de portofel electronic. Adică un reprezentant care îți poate depozita banii într-un sistem online sigur. Iar de acolo îi vei putea transfera în cazinoul preferat. Trebuie doar să confirmi tranzacție și din contul de portofel electronic. Suma minimă 20 RON.
 • Neteller – Aceasta este opțiunea pe care Netbet o face disponibilă și pentru o depunere Netbet cu Bitcoin. Nu doar că este un portofel electronic, dar va putea să facă și legătura dintre cazino și piața de criptomonede. Suma minimă 40 RON.
 • Smith&Smith – Dacă ai nevoie să faci depuneri Netbet care să fie procesate instant, vei putea folosi serviciul de la Smith&Smith. Suma minimă 50 RON.

Cum faci o retragere Netbet

Dacă ai trecut deja prin tot procesul de depozitare a banilor în cont și ai apucat deja să experimentezi câte puțin jocurile din cazino, sigur ai ajuns în profit, iar acum îți dorești să găsești cele mai bune soluții de retrageri Netbet pentru a-ți putea revendica banii. Iată ce pași trebuie să urmezi pentru o astfel de tranzacție:

 1. Intră în secțiunea de profil personal, selectează dacă vrei să faci o retragere Netbet din cazino sau platforma de pariuri și apasă pe Casierie. Aici va trebui să alegi dintre metode de plată Netbet categoria de retrageri.
 2. Alege una dintre aceste metode de plată Netbet. Ele sunt asemănătoare cu cele de la depuneri Netbet, dar este important să retragi folosind aceeași metodă folosită și la depunere.
 3. După ce ai ales metoda de retrageri Netbet urmează pașii pe care platforma te îndrumă să îi îndeplinești, iar după ce confirmi retragerea, cererea ta va fi trimisă la echipa de aprobare.

Retrageri Netbet- Metode Disponibile

Nu vom trece din nou prin detaliile procesului deoarece sunt foarte similare cu cele de la depuneri. Dacă folosești aceleași metode de plată Netbet, vei vedea că retragerile sunt la fel de simplu de executat.

 • Retrageri Netbet prin Card de credit – Suma minimă 80 RON
 • Skrill, Cash Card Netbet – Suma minimă 20 RON
 • Neteller – 80 RON
 • Retragere Netbet prin Smith&Smith – 50 RON
 • Trustly și Transfer bancar – 80 RON

Ce bonus de bun venit primești

O retragere Netbet nu poate veni decât în momentul în care ai dovedit că ești capabil să câștigi bani din jocurile de noroc de la Netbet. Operatorul susține că aceste este cel mai mare bonus oferit de un cazino online din România. Bonusul de bun venit de la Netbet este compus din 2 componente. Prima este un bonus în bani cash de 3000 RON care ar arăta foarte bine pe o retragere Netbet. A doua componentă este de 300 de rotiri gratuite.

Revendicarea acestui bonus se face respectând condițiile impuse de regulament, iar pentru a putea beneficia de toate ofertele Netbet vei avea nevoie de un cont înregistrat pe paltformă.

Concluzie

Dacă ai alte întrebări legate de aceste metode prin care poți efectua depuneri și retrageri Netbet, nu ezita să ne ceri ajutorul. Nu uita că siguranța contului tău este cea care contează și este important să îți gestionezi cum trebuie bugetul.