efortuna oferta

Cu eFortuna Oferta noastră distracția e mai mare ca niciodată!

Așa cum deja v-ați obișnuit, pe Cazinou România găsiți în permanență oferte exclusive, mai mari decât dacă v-ați înregistra direct la cazinou. Cazinourile recomandate de noi sunt cazinouri de top, unde puteți fi siguri că veți fi tratați cu respect și veți primi în permanență bonusuri și recompense pentru fidelitate, lucru pe care nu toate cazinourile îl oferă. Unul dintre aceste cazinouri, recomandate cu căldură de noi și unde puteți juca cu un bonus de bun venit mult mai avantajos este Fortuna ro. Vom exlica în cursul acestui articol care este eFortuna Oferta și ce puteți să primiți dacă vă deschideți un cont de jucător prin intermediul site-ului nostru.

În cazinul eFortuna oferta este mai mare

Cei de la eFortuna sunt extrem de generoși când vine vorba despre înregistrare, oferind din start un pachet standard de bonusuri pentru mai multe depuneri, bonusul ajungând în final la 2000 RON. Astfel,  primul depozit va fi recompensat cu un bonus 100% până la 800 RON, cel de-al doilea cu un bonus de 150% până la 600 RON, iar al treilea este un bonus de 200% până la 600 RON. Așadar, cu eFortuna oferta de bun venit, bonusul ajunge până la 2000 RON. Cu cât ești mai activ, cu atât primești mai bun, eFortuna fiind unul dintre cazinourile extrem de cunoscute pentru politica de recompensare a clienților fideli.

Depozitul minim este de 25 de RON. Cum se calculează acest bonus dacă vreau să joc doar cu depozitul minim? Primul depozit (25 RON) va fi dublat, deci vei juca având la dispoziție 50 RON. Următorul depozit al tău, să presupunem că va fi de 30 RON, vei primi 150% deci un bonus suplimentar de 45  RON deci vei juca având la dispoziție 95 de RON. Cel de-al treilea bonus, îți va tripla depozitul inițial deci, dacă vei depune 25 RON, vei putea să joci cu 75 RON.

Practic, la finalul acestei serii, ai depus 80 RON și ai primit un bonus de 120, jucând cu un total de 200 RON. Sigur, cu cât depozitul este mai mare cu atât sumele oferite prin eFortuna oferta, vor fi și ele mai mari.

Pe lângă acest bonus, mai primești din partea noastră, în exclusivitate 30 de rotiri gratuite! Nu trebuie să faci nimic diferit pentru a putea beneficia de acestea. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont de jucător pe eFortuna, de pe site-ul nostru. Frumusețea acestor rotiri gratuite constă în faptul că pot fi folosite și la alte jocuri în afară de cele de sloturi, lucru care nu prea se aplică în toate cazinourile. Astfel, rotirile sunt valabile la sloturile White Kind, Plenty o Fortune, Gladiator Jackpot și Furios 4, precum și la jocurile de masă Perfect Black Jack sau Premier European Roulette.

Așadar, pe eFortuna oferta este extrem de atractivă, dar prin intermediul Cazinou România vă bucurați de o ofertă și mai mare, exclusivă, doar pe site-ul nostru! Profitați cât e caldă!