maxbet

Bonus de 200% pe Maxbet

În acest articol vom discuta despre bonusurile de cazinou, principalele tipuri și ce presupun acestea, precum și despre bonusul oferit de Maxbet, pentru a înțelege de ce oferta oferită de Cazinou România este atât de tentantă!

Bonusurile de bun venit

Cazinourile online și în special cele de top știu cum să își atragă și să își răsfețe clienților. Așa cum știți ele oferă în permanență promoții la înregistrare iar ținând cont de faptul că deja competiția începe să fie din ce în ce mai serioasă în cazinourile online de la noi, acestea trebuie să țină pasul și să își surprindă mereu utilizatorii cu cele mai bune oferte atât din punctul de vedere al jocurilor cât și din punct de vedere financiar. De aceea, Maxbet este unul dintre cazinourile de top, venind pe piată cu o super ofertă.

Întâi de toate să stabilim ce este un bonus, pentru a putea înțelege de ce oferta Maxbet este atât de avantajoasă. Există două categorii principale de bonusuri de cazinou: cele oferite la înregistrare și cele oferite ulterior, de cazinourile de top (pentră că nu toate cazinourile practică această politică de fidelizare a utilizatorilor, ceea ce noi credem că nu este deloc frumos din partea lor!). Acum, bonusurile de înregistrare pot fi fie legate de primul depozit, fie fără nicun depozit.

Ce trebuie să știți înainte de a merge mai departe este faptul că fiecare cazinou are o politică diferită despre cerințele de rulare a bonusurilor și chiar în cadrul aceluiași cazinou de la un bonus la altul. Trebuie să citești aceste condiții de rulare pentru a știi cum poți cheltui suma de bani bonus și mai ales în ce condiții poți să îți revendici câștigurile! Deci nu omite acest pas pentru că este extrem de important.

Noutatea Maxbet

Revenind la Maxbet și la motivul pentru care oferta lor este atât de bună să vă explicăm cum funcționează majoritatea bonusurilor de înregistare. Majoritatea cazinourilor oferă bonusuri de 100% la primul depozit, ceea ce înseamnă dublarea sumei pe care o depui prima dată în contul tău de jucător. Diferența dintre cazinouri constă în principal în maximul sumei pe care cazinoul ți-o poate dubla. Astfel există cazinouri care îți dublează suma inițială în limita a 500 RON sau chiar 1500 RON. În fine, aceste lucruri se schimbă destul de frecvent însă vreau doar să vă faceți o idee despre cum funcționează.

În prezent Maxbet, prin intermediul Cazinou România oferă un bonus de 200% până la un maxim 1800 RON. Practic depozitul tău ți se va tripla. Altfel spus, suma maximă pe care o poți avea cu un depozit inițial de 1800 RON va fi de 5400 RON! Asta da avantaj de joc! Toată acestă diferența de bani te poate ajuta să joci mai mult și astfel să câștigi mai mult!

Probabil că vă întrebați cum pot cazinourile online să ofere promoții atât de atractive. Răspunsul este destul de logic dacă stăm să ne gândim la faptul că în online, cazinourile nu au cheltuieli atât de mari ca cele fizice, deci își permit să își răsfețe utilizatorii!