Betfair

Bonus Depozit: 50%
Bonus Joc: 450 RON

Betfair

Rating: 9.2

  • Tranzacții securizate cu tehnologii noi;
  • Interfață extrem de prietenoasă;
  • Oferte unice.

An înființare: 2006
Licenta ONJN: LGA/CL2/294/2006

Atunci când ne gândim la casele de pariuri, de cele mai multe ori avem în vedere conceptul clasic de pariere, prin care alegem o cotă avantajoasă și plasăm o miză, în așteptarea rezultatului final. În mare parte, pe majoritatea caselor de pariuri din țara noastră, lucrurile chiar aşa stau. Avem o multitudine de meciuri, cu cotele afişate în dreptul lor, după care rămâne la latitudinea noastră dacă pariem sau nu. Ei bine, cum ai reacţiona însă dacă ai avea posibilitatea să stabilești tu care este cea mai avantajoasă cotă pentru tine? Cum ar fi să poţi face „schimb” de cote cu alţi jucători conectaţi la un moment dat în reţea, astfel încât fiecare dintre voi să se aleagă în final cu o marjă de câştig? Ei bine, acest lucru chiar este posibil astăzi cu Betfair Romania.

Pariul Exchange, locul în care toată lumea câştigă

Betfair Romania vine cu un concept relativ nou în peisajul caselor de pariuri din ţara noastră, prin introducerea în schemă a termenului de pariu exchange. Betfair Romania introduce un element inedit pentru jucători, deşi cei care au avut posibilitatea să parieze în afară ştiu exact despre ce este vorba. În esenţă, pariul nu diferă mult de cel clasic, întrucât coordonatele jocului rămân cam aceleaşi. Astfel, diferenţa este dată de marja de câştig care rămâne jucătorului şi cea care rămâne casei de pariuri. Pe sistemul clasic, casa de pariuri ia tot ce rămâne din sumele pierdute de jucători, iar în cazul pariului exchange, casa de pariuri opreşte un procent din profitul înregistrat de fiecare participanţii la joc. În acest din urmă caz, putem spune că jucătorul are parte de o mai mare flexibilitate, fiind totodată o metodă mai onestă de distribuire a profitului între jucător şi „bancă”, în cazul de faţă, casa de pariuri Betfair Romania.

Din acest punct de vedere, putem spune că Betfair Romania schimbă regulile jocului, în sensul că jucătorul este cel care stabileşte cotele, nu casa de pariuri. Totodată, poţi beneficia de unele sisteme de premiere inedite pentru casele de pariuri din ţara noastră. Poţi intra în posesia unui bonus la înregistrare, care poate ajunge până la jumătate din suma depusă în contul tău de jucător. De asemenea, poţi paria o anumită sumă, iar Betfair Romania să te recompenseze cu o sumă egală cu aceasta.

Design simplu, conceput special pentru pariori

Betfair Romania vine în întâmpinarea jucătorilor săi cu o interfaţă extrem de simplă şi de aerisită, în care amatorii de sport au la îndemână toate informaţiile de care au nevoie. Cromatica este una de asemenea clasică, în nuanţe de cărămiziu, care dau întregului site un aspect uşor retro, care te duce cu gândul la primele meciuri de fotbal jucate de englezi, la începutul secolului trecut. În fond, legătura cu sportul rege este amplificată de faptul că inclusiv conceptul de pariu exchange a fost inventat tot de nişte englezi, la începutul anilor 2000. Astfel, pe Betfair Romania ai acces la cele mai importante campionate de fotbal din Europa şi din lume, cu o selecţie atentă a celor mai importante meciuri ale zilei. In bara din dreapta, scrise cu caractere vizibile şi fără alte butoane speciale, vei avea recomandări pentru Bundesliga, Serie A sau Premier League, iar în zilele în care sunt competiţii intercluburi sau alte competiţii inter-ţări, vei avea acces la Chamapions League, Campionatul European sau Mondial.

De la fotbal, la baschet şi curse de cai pe Betfair Romania

Betfair Romania nu este însă dedicat doar amatorilor de fotbal. Aici vei găsi meciuri din cele mai importante campionate de baschet, handbal sau volei, în vreme ce amatorii de adrenalină pot paria la cursele de cai sau de câini. Pentru ca totul să fie în avantajul tău şi să nu pierzi niciun eveniment, în partea de sus a site-ului vei avea afişată inclusiv timpul rămas până la următoarea cursă de cai, cu cotele aferente numelor competitorilor.

Promoţii şi câştiguri surpriză

Pe Betfair Romania, promoţiile nu se opresc la prima pagină sau pentru jucătorii nou înregistraţi. Astfel, odată ce ai intrat în joc, poţi avea surpriza să te califici pentru un bonus pentru indicarea numărului de goluri marcate sau sa îţi stopezi pariul în orice moment, atunci când vezi că acesta este în avantajul sau în dezavantajul tău. Este vorba despre opţiunea Cash Out a celor de la Betfair Romania, prin care poţi alege să câştigi mai puţin şi să retragi toţi banii, dacă simţi că, la un moment dat, acest lucru este în favoarea ta. De asemenea, poţi alege să reduci substanţial pierderile, în cazul în care un anumit meci a luat o întorsătură puţin ghinionistă pentru tine. Opţiunea este valabilă atât în cazul meciurilor de fotbal, dar şi la alte sporturi, cu condiţia ca aceasta să fie afişată pe ecran.

Concluzionând, putem spune că Betfair Online surprinde prin simplitate şi noutate. Opţiunile noi de pariere şi beneficiile surpriză fac din acest site un element inedit în peisajul caselor de pariuri autohtone.