Dă lovitura cu Winmasters!

Vezi lista noastră completă de cazinouri

Sport - Exclusiv

Bonus 100% până la 300 RON + 10% la Cazinou + 40 RON Pariu Gratis

Cazino - Exclusiv

Bonus 100% până 

la 1500 RON + 50

Rotiri Gratuite

Cazino live

100% Bonus până la 1500 Ron

Pariază cu Winmasters!

Joacă Online

1. Șanse mai Mari de Câștig

2. Bonusuri și Rotiri Gratis

3. Relații cu Clienții excelente

4. Cele mai Mari Cote


3. Tranzacții Rapide și Securizate

2. Bonusuri Constante de Fidelizare

1. Gamă Variată de Jocuri

Câștigători recenți la Winmasters

Jackpot                                             23.375 RON


Jackpot                                             48.172 RON


Cazino                                             120.000 RON


Jackpot                                           120.000 RON


Pariuri sportive                                 32.000 RON


Alege Winmasters Pariuri Sportive

Winmasters Pariuri Sportive îți oferă posibilitatea de a plasa pe o gamă extrem de largă de sporturi. De la fotbal, baschet și tenis, până la surf, snooker și billiard, ai avantajul că poți paria pe ce vrei tu, în funcție de sportul tău preferat sau pur si simplu simți că îți aduce cel mai mare noroc. În plus, te bucuri de cele mai mari cote. Nu degeaba, pe Winmasters, câștigurile sunt frecvente și impresionante.


Winmasters Pariuri Live


Casa de pariuri Winmasters, are o platform extreme de ușor de utilizat, fiind extrem de intuitivă și în același timp extreme de utilă. Winmasters pariuri live are o întreagă secțiune dedicate pe site acestui tip de pariuri, unde poți vedea în timp real, ce se întâmplă cu mecurile tale preferate și evident, poți plasa pariuri. Tot aici veți putea vedea și transmisiuni live.


În plus, site-ul pune la dispoziția celor care ajung pe Winmasters Pariuri Sportive și statistici, care să îi ajute să parieze documentat. Programul live TV este și el ușor de utilizat și poți vedea meciurile live, precum și programarea lor în ziua respectivă, sau în zilele următoare.


Bonus Winmasters Pariuri Sportive


Winmasters este cazinoul cu cel mai mare bonus activ, la momentul actual. Valoarea bonusului este de 100% până la 300 RON + 10% la cazinou + 40 RON pariu gratis. Evident, bonusul de 100% până la 300 RON și pariul gratuit este valabil doar la secțiunea Winmasters Pariuri Sportive. 


Bonusul de 100% până la 300 de RON presupune practic dublarea primului tău depozit în limita a 300 de RON. Cu alte cuvinte, dacă primul tău depozit va fi de 50 RON, cazinoul îți va dubla depozitul și vei avea în cont 100 RON.


Această promoție este extrem de profitabilă pentru iubitorii de pariuri sportive care vor să încerce secțiunea de cazinou. Cei 10% din depozitul inițial, sunt perfecți pentru a face un mic test al cazinoului, fără a pierde din vedere ceea ce interesează.


Cazinoul Winmasters este unul dintre cele mai variate cazinouri din România. Așa cum la secțiunea de pariuri sportive, diversitatea este extrem de mare, putând să jucați la pariuri la peste 170 de sporturi și secțiunea de cazinou este la fel de bine pusă la punct, totalizând peste 100 de sloturi video.


Profită și tu de cea mai bună ofertă, fie la pariuri sportive, fie la cazinou! Alege să joci așa cum vrei!


Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai bune oferte

©2017 CazinouRomania, Toate drepturile rezervate