Ultimele noutăţi în materie de jocuri slot, pe Sportingbet

Dacă v-aţi săturat de jocuri clasice de ruletă şi Baccarat, dar şi de slouri precum Sizzling Hot sau restul jocurilor cu fructe, Sportingbet vine în întâmpinarea voastră cu o serie de jocuri de generaţie nouă, în care predomină câştigurile fabuloase, dar şi simbolurile şi personajele amuzante.

Astfel, pe Sportingbet ai parte de o serie de jocuri pe care cu siguranţă nu prea le-ai mai văzut pe alte site-uri din România, majoritatea dintre ele concepute cu jackpoturi speciale puse la bătaie. Din acest punct de vedere, Sportingbet putem spune că se diferenţiază de alte cazinouri online prin faptul că are deja jackpoturile împărţite pe categorii – The Big One, Gold Jackpots sau Mystery Cashcano.

Space Ventures îţi aduce comorile Cosmosului

La categoria jackpoturilor Big One, Sportingbet online defilează cu eroii interstelari din Space Venture, o bună combinaţie între premii instant şi rotiri gratuite.

La acest joc, scopul este să puneţi mâna pe unul din cele cinci mari premii jackpot puse la bătaie, prin potrivirea culorilor pe tamburii rotitori. Jocul abundă de simboluri Wild şi de tip Scatter, cu cinci role şi o sumedenie de combinaţii pe liniile de plată. Cu o rată de câştig afişată de 95 la sută, jocul oferă simboluri şi combinaţii care îţi pot multiplica sumele câştigate pe liniile de plată de până la 35 de ori. Ca idee, în momentul în care jackpoturile vor fi disponibile, acestea vor apărea animate pe ecran, în vreme ce simbolurile scater Alpha, Sigma sau Omega, luate după vechiul alfabet grecesc, indică scatter-ii cu runde gratuite.

Care e treaba cu Jackpotul Big One?

Acest tip de jackpot întâlnit pe Sportingbet vine cu o inovaţie, în sensul în care premiul pus la bătaie este structurat pe diferite niveluri. Acestea cresc progresiv, până se ajunge la jackpotul Colossal, pe măsură ce creşteţi miza de joc. Pe de altă parte, trebuie spus că fiecare dintre jackpoturile puse la bătaie poate fi câştigat indiferent de miza pariată pe sportingbet. Ca regulă a jocului, trebuie spus că jackpotul se declanşează absolut la întâmplare, pe orice sumă, în vreme ce acesta este inaccesibil în timpul rundelor gratuite.

Poftă de mişcare pe două roţi, cu Road Hogs

Un alt joc nou pus la dispoziţie de Sportingbet este Road Hogs, în care ai parte de distracţie pe două roţi. Şi în acest caz avem la dispoziţie acelaşi The Big One Jackpot, pe care îl putem accesa cu orice miză jucată, multiplicatorii de tip scatter fiind sub formă de bicicletă. Astfel, simbolul Road Hogs îţi oferă mai multe runde gratuite şi multiplicarea câştigurilor. Acesta are rol de jocker, putând înlocui celelalte simboluri din joc pentru a genera combinaţii câştigătoare. Jocul de pe Sportingbet oferă nu mai puţin de 50 de linii de plată, ceea ce îţi multiplică substanţial şansele de câştig. Simbolul cel mai râvnit este bicicleta, iar, atunci când vine sub forma unui scatter, întregul ecran va vibra, în aşteptarea următoarei manevre a jucătorului. Revenind la cele cinci jackpoturi de pe Sportingbet, acestea pot fi uşor identificate, întrucât ele vin în culori diferite. Cea mai mică valoare are culoarea roz, urmată, în ordine crescătoare, de roşu, albastru, verde şi mov, aferent jackpotului Collosal.

Loot’EnKhamun îţi dezvăluie secretele faraonilor

Inspirat din legendele Egiptului antic, Loot’EnKhamun este un alt joc cu Jackpot pus la dispoziţie de Sportingbet. Acesta are cinci role şi, deşi este conceput fără linii de plată, oferă peste 200 de posibilităţi de câştig. La acestea se adaugă rotirile gratuite, în timpul cărora posibilităţile de plată cresc de aproximativ cinci ori, ajungând la peste o mie. Totul se învârte în jurul hieroglifelor antice şi ale simbolurilor de tip scatter. Atunci când acestea vin multiplicate, în serii de câte trei, puteţi declanşa o serie de runde gratuite care poartă numele jocului. În cadrul slotului oferit de superbet, simbolul Loot’EnKhamun are rol de înlocuitor pentru toate celelalte de pe role, exceptându-le pe cele de tip scatter, marcate cu hieroglife. În cazul jackpotului, acesta funcţionează după aceleaşi reguli întâlnite şi la jocurile anterior prezentate pe niveluri crescătoare în funcţie de mizele pariate.

Înnebuneşti căutând ghinde pe Going Nuts

Ultimul joc din seria celor de tip jackpot selectate de Sportingbet sau Netbet Casino este Going Nuts. Inspirat din vechile serii animate, transpuse mai apoi în filme de lung metraj în variantă modernă, jocul prezintă goana simpaticelor veveriţe după nuci şi ghinde, în care principalele simboluri sunt cele cu logo-ul Going Nuts. Jackpoturile merg de la Gold Blitz până la nivelul maxim, Colossal, care se pot declanşa indiferent de miza jucată pe Sportingbet. Trei sau mai multe simboluri Going Nuts apărute pe orice poziţie de pe ecran îţi vor da de înţeles că trebuie să aduni cât mai multe ghinde la runda următoare. Astfel, vei avea parte de premii surpriză constând în runde gratuite şi puncte bonus. În privinţa jackpoturilor, vei avea acces la ele indiferent de miză. La fel ca şi la restul jocurilor de pe Sportingbet, premiul cel mare îl puteţi accesa pe miza maximă şi în nici un caz în timpul rundelor gratuite dobândite pe parcurs.