Dă lovitura la Pariuri cu Oferte Exclusive!

Cele mai bune oferte de la cazinouri recomandate

Pariuri Speciale!

100% Până la

1500 RON

  Pariu Fără Risc 100% până la 250 RON

100% până la 900 RON Bonus

Bonus 100% până la 300 RON + 10% la Cazinou + 40 RON Pariu Gratis

În prezent, Superbet nu are o oferta bună

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai bune oferte

De ce să joci cu noi

1. Gamă Variată de Jocuri

2. Bonusuri Constante de Fidelizare

3. Tranzacții Rapide și Securizate

4. Cele mai Mari Cote


1. Șanse mai Mari de Câștig

2. Bonusuri și Rotiri Gratis

3. Relații cu Clienții excelente

Câștigători care s-au bucurat de pariuri sportive la Casele de pariuri recomandate

48.172 RON

UNIBET

 96.725 RON 

NETBET

32.000  RON

42.938 RON

480.001 RON

WINMASTERS

474.957  RON

NETBET

UNIBET

WINMASTERS

5.766 RON

MAXBET

29.753 RON

MAXBET

Câștig

Cazino

Superbet pariuri sportive – Dezămăgire pe mai multe niveluri

Dacă ești pasionat de pariuri sportive așa cum suntem și noi, este imposibil să nu fi observant multitudinea de centre Superbet Pariuri Sportive în locațiile fizice. Din acest motiv, am fost extrem de încântați să îl testăm și online. În general, cazinourile și casele de pariuri din mediul online sunt mai generoase când vine vorba despre oferta de joc, bonusuri și cote, așa că ne așteptam să găsim pe Superbet oferta cea mai avantjoasă indeiferent de tipul de pariu sau parior. Dar acest lucru nu s-a întâmplat.


Înainite să discutăm despre Oferta Pariuri Superbet (sau mai bine zis, despre abența ei), să ne prezentăm. Noi suntem Cazinou România, un site dedicat cazinourilor și caselor de pariuri de top din România. Aducem pentru cititorii nostri cele mai mari oferte, mai mari decât dacă ți-ai deschide un cont de jucător direct de la cazinoul respectiv. Cu toate acestea, suntem extrem de selectivi atunci când vine vorba despre cazinourile pe care alegem să le prezentăm.


De aceea clienții nostri nu doar că primesc oferte exclusive la casele de pariuri, dar pot fi și siguri că au ales cazinouri de top, unde vor fi în permanență tratați cu respect și vor primi constant bonusuri de joc sau de pariu, precum și vor avea cele mai mari cote.


Oferta Pariuri Superbet


Așa cum vă spuneam, casele de pariuri online pot oferi pentru pariorii noi care își deschid un cont de jucător premii și bonusuri speciale. Astfel, așa cum puteți descoperi pe Cazinou România există numeroase case de pariuri unde primești diverse bonusuri, cote uriașe la meciuri speciale sau free beturi. Pe Superbet oferta nu este atât de atractivă, din contră. Prin comparație cu alte case de pariuri care se respectă pare o glumă și o insultă la adresa jucătorilor.


Oferta lor curentă este de Pariu Relaxat. Astfel, jucând la ei, dacă pierzi un pariu îți vor returna jumătate din banii pe care i-ai investit. Poate comparând cu casele de pariuril offline, această ofertă este bună, dar comparând cu ofertele din online și mai ales comparând cu promoțiile exclusive pe care le ai prin intermediul Cazinou România, această ofertă este o insultă.


Nici dacă ai obținut un câștig, Superbet oferta nu te ajtă foarte mult, întrucât acest așa-numit bonus al lor, trebuie rulat de 5 ori. Adică va trebui să pariezi 1250 RON dacă vrei să îți revendici câștiurile. Iar dacă vrei să joci pe secțiunea lor de cazinou, va trebui să rulezi bonusul de 20 de ori.


De aceea, noi considerăm că pe Superbet oferta este departe de a fi tentantă.


Alte aspecte


La capitolul diversitate stau extrem de slab, putând paria pe vreo 15 tipuri de jocuri. Există cazinouri online unde poți paria la peste 170 de tipuri de sporturi. Deci și aici, Superbet stau prost. Cotele în general nu sunt groazve.


În linii mari noi considerăm că Superbet nu este un site care să merite să te înregistrezi sau să te joci cu ei. Vă recomandăm în schimb alte case de pariuri, unde ofertele sunt mult mai atractive și unde veți fi întâmpinați cu mai mult profesionalism.


©2017 CazinouRomania, Toate drepturile rezervate