starburst

Starburst – un super joc ca la aparate

Ești pregătit să încerci cele mai noi slot-uri de pe piață înaintea tuturor? Atunci te vei bucura să știi că producătorii faimoaselor jocuri de tip slot nu au stat degeaba, ci au lucrat continuu pentru ca tu să te joci cele mai interactive și atractive jocuri ca la aparate. Astfel, a apărut Starbust, noul slot îmbunătățit pe care îl poți juca chiar pe JocAparat, accesând acest link: https://jocaparat.ro/sloturi-starburst.

Starburst – joc profitabil cu elemente speciale

Fiind cea mai noua creație marca NetEnd Software, jocul este o modalitate grozavă de a face bani din jocuri casino online, datorită interfeței moderne colorate și a graficii inedite. El se află în topul favoritelor cazinourilor online, și există sute de jucători mulțumiți care să ateste popularitatea acestui joc. Pe JocAparat îl vei putea juca absolut gratuit, fără să depui niciun ban în cont. Astfel, cu Starbust beneficiezi de avantajul de a îmbunătăți tacticile tale de joc, ceea ce îți va maximiza considerabil șansele de câștig în jocurile de tip slot pe bani reali. Din punct de vedere al stilului de joc, noua atracție nu se diferențiază cu mult de celelalte slot-uri, decât prin abordarea mai modernă implementată de cei de la NetEnd.

Acest joc online gratis are la bază zece linii de plată, 5 role de joc și patru butoane ce servesc drept consolă în joc. Un buton vizează nivelul dar care indică în același timp indică valoarea mizei pe parcursul jocului. Apoi există cel de Max Bet, cu care jucătorul poate plusa până la maximum valoarea mizei de joc, urmat de butonul de Autoplay ce este folosit pentru a învârti rolele –până când cel care joacă va stabili o altă miză. Scopul butonului de Spin este evident, așa cum sugerează și numele. El va fi apăsat atunci când se va seta o miză. Starbust are pentru tine o surpriză: urmărește simbolul Wild Starbust, ce are formă de stea, și care apare în mod frecvent pe rolele cu numărul 2,3 sau 4. Dacă joci și pe ecran îți apar mai multe simboluri în formă de stea, atunci funcția Wild este activată și va acapara toată rola pe care apare. În continuare, dacă la următoarea rotire ai norocul să-ți pice o altă stea Starbust, vei câștiga premii pe măsură.

Rotiri gratuite la Starburst – cu și fără depunere!

Mai mult de atât, fii cu ochii în patru! De ce? Deoarece cazinourile online care se respectă și care îți pun la dispoziție varianta certificată a acestui joc, pun la bătaie și pachete promoționale atractive, care conțin rotiri gratuite pentru jocurile tale de tip slot favorite. Doar cu o simplă înregistrare beneficiezi de cele mai avantajoase oferte de pe piață: bonusuri fără depunere cu 25 de rotiri gratuite la Starburst sau 50 de rotiri gratuite la depozit. Ambele bonusuri sunt disponibile la NetBet, cazinoul tău de încredere. Profită și tu de oferta cu sau fără depunere și joacă în avantaj!

Cazinou Romania și Joc Aparat te țin la curent cu cele mai generoase bonusuri din cazinourile online!