De ce merită să alegem Fortuna pariuri sportive

De ce merită să alegem Fortuna pariuri sportive

Deși până la intrarea pe piața din țară, Fortuna pariuri sportive era un domeniu complet necunoscut pentru noi, această agenție de pariuri online se bucură de o istorie bogată și de o mare popularitate în țări precum Polonia, Cehia și Slovenia, fiind considerată una dintre cele mai bune case de pariuri sportive online din Europa Centrală.

A intrat pe piața din România în 2015 și se află, în prezent, în topul celor mai bune agenții de pariuri licențiate în țară, atât în mediul online, cât și în cel offline.

Ce bonusuri și promoții oferă Fortuna pariuri sportive?

Unul dintre lucrurile pe care le fac pariorii profesioniști este să se intereseze de valoarea bonusurilor pe care le pune la dispoziție o casă de pariuri sportive online. Dacă ești începător, înainte de alegerea agenției la care urmează să pariezi, primul pas pe care trebuie să îl faci este să compari bonusurile, premiile și promoțiile oferite. Alege casa de pariuri cu cele mai atractive bonusuri și profită de ele pentru a îți maximiza șansele de câștig pe termen lung.

La acest capitol, Fortuna pariuri sportive stă foarte bine. Pe lângă bonusul de bun venit de 100% până la 300 RON, vei avea parte de tot felul de promoții interesante care vor aduce un plus bugetului tău, cât timp profiți de ele corect.

Un exemplu de oferă interesantă este „Joacă asigurat”. Prin intermediul acesteia, poți primi miza înapoi la biletele pe care le-ai pierdut care conțin cel puțin 4 selecții în limita a 10 RON, condiția fiind să te scoată un singur meci.

Atât în cazul acestei oferte, cât și în cazul oricărui alt bonus, cel mai important este să citești cu atenție regulile pentru obținerea unui bonus.

Ofera sportivă și pariuri live la Fortuna pariuri sportive

Când vine vorba de oferta sportivă de la Fortuna ro, contează foarte mult preferințele fiecărui parior. Diversitatea tipurilor de pariuri nu este foarte mare, însă agenția acoperă destul de multe evenimente sportive.

Pentru pariorii începători, oferta de pariuri live este mai mult decât suficientă. Cât despre accesibilitatea de pe platformă, pariurile pot fi plasate în condiții optime. Pariurile sunt plasate în câteva secunde iar informațiile sunt actualizate rapid.

Avantaje numeroase la Fortuna pariuri sportive

Unul dintre principalele avantaje în a alege o casă de pariuri sportive online este posibilitatea de a paria de acasă, în orice moment al zilei, fără a fi nevoit să suporți cozile interminabile de la agențiile stradale. Acestui avantaj ii este adăugată posibilitatea de a paria atât în varianta desktop, cât și prin intermediul unui dispozitiv mobil, fie având sistem de operare iOS, fie Android.

În plus, modalitățile de plată sunt concepute astfel încât oricine să poată efectua plățile, fie prin card de credit sau debit, fie prin Paysafecard.

În concluzie, Fortuna vine cu o mulțime de avantaje și posibilități, indiferent dacă ne referim la bonusuri, premii și promoții, sau dacă este vorba de oferta de pariuri și accesibilitatea platformei. Nu degeaba se află în topul agențiilor din România, fiind perfectă în special pentru parioriii începători.