superbet ro

Reguli de bază pariuri pe Superbet ro

Pariurile sportive reprezintă o doză de adrenalină ce îţi captează atenţia şi te fac să aştepţi emoţionat rezultatele. Casele de pariuri s-au înmulţit simţitot în ultima perioada, asta şi pentru că sunt mulţi doritori ce pariază sporturile preferate. Superbet ro este casa de pariuri online ce te ajută să fii mereu la curent cu noutăţi şi mai mult de atât, îţi aduce câştiguri în buzunar.

Reguli de bază pariuri pe Superbet ro

Tu, cel care pariezi eşti jucătorul ce şi-a creat un cont valid pe platforma online Superbet ro, în felul acesta, poţi spune că ţi-ai încheiat un contract de joc cu organizatorul. Asta pentru că în momentul în care te-ai înregistrat pe site-ul Superbet ro, ai oferit date valide pentru autentificare. În continuare, contractul dintre tine şi organizator este biletul de pariere pe care tu îl depui, acesta este înregistrat şi pe platforma online a organizatorului.

Atunci când ne referim la pariu, vorbim despre jucătorul ce a indicat un pronostic asupra unui rezultat ce urmează să aibă loc după terminarea meciului. În funcţie de pariul ales.

Există şi un tip de pariu nul care, din motive obiective, în conformitatea cu regulamentul de joc, primeşte uletrior, cota de 1.00. Pentru pariurile ce au o singură sau mai multe selecţii pe bilet, câştigul final se calculează cu cota 1.00 pentru selecţia, selecţiile declarate nule.

Miza este suma de bani pe care tu, ca şi jucător îţi doreşti să o joci, indiferent că alegi să o joci pe un bilet sau un eveniment. Evenimentele sunt propuse în oferta zilnică de către organizator si pot fi pariate până în momentul în care încep meciurile pe care le poţi urmări online pe Superbet ro.

Lista cuprinde următoarele date- codul evenimentului, competitorii, cotele stabilite pentru posibilele rezultate, ziua şi ora de începere a evenimentului. Aceste informaţii din listă cu privire la ora de start a evenimentelor, are doar scop orientativ.

Cota ste valoarea numerică pe care organizatorul o poate acorda unui pronostic.

Câştigul unui bilet se calculează prin înmulţirea cotelor tuturor evenimentelor, cu miza şi anunarea eventualelor bonusuri. Câştigul unui bilet simplu se calculează prin adunarea tuturor variantelor câştigătoare de joc. Dacă ne gândim la acest calcul, de aici ne putem da seama că orice meci care primeşte cota 1 nu poate influenţa statutul biletului în câştigător sau necâştigător. În cazul în care un meci primşte cota 1, jucătorul nu pierde biletul, doar există şanse de a se micşora câştigul.

Este bine de ştiut faptul că anumite cote ale evenimentelor fixate pot fluctua în timp, până în momentul în care începe meciul. Dar, cota pe care tu ca şi jucător ai înscris-o pe biletul Superbet ro rămâne aceeaşi indiferent de orice alte modificări ulterioare.

În cazul în care apar diferite erori pe bilet ori ale datelor introduse în sistem, organizatorul are dreptul de a considera pariurile nule sau de a le valida folosind cotele corecte.

Jucătorul este cel care selectează din întreaga listă, pariurile dorite, îşi stabileşte pronosticurile şi suma pe bani pe care doreşte să o joace, miza şi tipul de pariu.

Acestea sunt câteva din regulile esenţiale pe care orice jucător Superbet ro trebuie să le cunoască înainte de a paria online.