Sportingbet

Nume

Sportingbet

Rating

9.3

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

700 RON

Avantaje

  • Numeroase turnee de joc;
  • Tranzacții sigure;
  • Gamă variată de jocuri;

Dezavantaje

  • Focusați mai mult pe pariuri sportive

Pune câştigurile în mişcare, pe Sportingbet online

Cu o prezenţă de aproape 20 de ani în România, Sportingbet este cunoscut în branşa jucătorilor drept unul dintre cei mai serioşi competitori pe piaţa pariurilor din România. De curând, cazinoul vine în întâmpinarea ta cu un site complet, în care te poţi bucura din plin de pasiunile tale pentru pariuri sportive. Încă de la început trebuie spus însă că Sportingbet online nu este doar despre sporturi. E drept, acestea ocupă un loc important în economia site-ului, însă aici poţi avea parte de experienţe de neuitat la jocurile de cazinou sau poţi chiar paria în compania unui dealer adevărat, pe secţiunea de cazinou live. Pe Sportingbet online poţi beneficia de mii de evenimente pe care să pariezi, indiferent că te aşezi în faţa calculatorului ziua sau noaptea, beneficiind totodată de premii şi bonusuri puse la bătaie cu generozitate de administratorii site-ului.

Cele mai incitante promoţii, în fiecare zi

Pentru interfaţa sa cu utilizatori, cazinoul a optat pentru o cromatică odihnitoare, în care predomină nuanţele de bleu şi alb. Site-ul este structurat de o manieră destul de aerisită, în care meniul principal este bine plasat şi suficient de vizibil, în partea de sus, unde avem secţiunile principale, precum Sporturi, Pariuri Live, Casino sau varianta optimizată pentru dispozitivele mobile. Faţă de alte site-uri de profil, Sportingbet Romania a rămas oarecum pe formula clasică, în care prima pagină nu abundă de imagini landscape şi secţiuni extra-large aferente jocurilor de cazinou sau pariurilor sportive. Aceasta nu înseamnă că ele lipsesc, ci dimpotrivă, le regăsim pe prima pagină, însă fără a obtura în vreun fel trimiterile către principalele evenimente ale zilei. Odată ce te-ai autentificat pe site, Sportingbet online te întâmpină cu pariuri gratuite în cuantumul unei anumite sume zilnic sau cu turnee de pariere, în care sunt puse premii fixe la bătaie, în cazul prinderii unui anumit număr de meciuri de pe un bilet. Nu în ultimul rând, aici găseşti trimiteri către jocurile clasice de tip 777 sau la ruletă, unde încântătoare prezenţe feminine pe post de dealeri îţi fac cu ochiul spre marile câştiguri la roata norocului.

Zeci de sporturi pe care să pariezi

Dacă pe prima pagină avem trimiteri la principalele evenimente ale zilei, lucrurile capătă o altă dinamică odată ce ai intrat pe rubricile aferente ale Sportingbet online. Astfel, pe secţiunea Sporturi, spre exemplu, avem la dispoziţie zeci de ramuri sportive pe care să pariem, de la fotbal la box şi de la tenis la hochei pe gheaţă sau criket. Practic, pe Sportingbet online poţi paria 24 de ore din 24, pe oricâte evenimente doreşti, din orice colţ al lumii.

Distracţie la cazinou

Lucrurile se schimbă atunci când intri pe secţiunea de cazinou.

Sportingbet online vine cu pachete şi secţiuni unicat pentru jocurile de ruletă sau de tip slot, unde vei găsi cele mai noi titluri, inspirate din producţiile cinematografice americane, precum Dracula sau Drive – Multiplier Mayhem.

Concluzionând, putem spune că Sportingbet online este un site cât se poate de complet, cu o interfaţă prietenoasă, care se bucură de aprecierea jucătorilor, dar şi a organizaţiilor de profil.

An înființare: 2000
Licenta ONJN: L1160656W000327