Circus

Nume

Circus

Rating

9.2

Bonus Depozit

100%

Bonus Joc

1000 RON

Avantaje

  • Premii substanțiale la înregistare;
  • Tranzacții sigure;
  • Gamă variată de jocuri.

Dezavantaje

  • Cromatica poate părea obositoare;
  • Metode reduse de efectuare a plăților.

Schimbă-ţi perspectiva asupra câştigurilor, cu Circus online

Circus online poate fi considerat cel mai nou site dedicat iubitorilor de pariuri sportive şi jocurilor de cazinou din România. Licenţiată de curând, compania vine în faţa utilizatorilor cu un site dinamic şi bine structurat, care încearcă să se impună pe o piaţă aflată în plină expansiune. Ca orice nouă companie, Circus online încearcă să îşi motiveze jucătorii cu premii substanţiale oferite atât la înregistrarea pe site, cât şi la prima depunere. Dincolo de acestea, site-ul oferă informaţii la zi din domeniul sportiv, oferind totodată şi o selecţie decentă de jocuri la secţiunea de cazinou online.

Navigare uşoară şi premii de bun venit

Site-ul Circus online este construit pe sistemul devenit deja clasic, cu icoane mari, ce fac trimitere la premii pe măsură. Interfaţa este una dinamică, în care jocul contrastelor oferă o imagine de ansamblu atent studiată, menită să te direcţioneze cât mai repede spre secţiunile de interes. Astfel, interfaţa grafică se bazează pe imagini strălucitoare şi în mişcare pe un fundal negru, pentru a ieşi cât mai bine în evidenţă. De asemenea, secţiunile principale sunt simplu de accesat, navigarea pe site desfăşurându-se destul de rapid, cu condiţia unei conexiuni bune la internet. Dincolo de secţiunile clasice destinate sportului şi cazinoului online, Circus online are grupate promoţiile puse la bătaie, în care premiile de bun venit în bani sau runde gratuite sunt completate de altele pentru recomandarea şi aducerea unui prieten pe site.

Selecţie proprie de jocuri la cazinoul online

Intrând pe secţiunea destinată cazinoului de pe Circus online, vei avea surpriza să constaţi că ai afişat doar un număr redus de jocuri pe pagina principală, aceasta reprezentând selecţia operatorului. Site-ul oferă însă şi un plus de diversitate odată ce alegi restul subsecţiunilor, unde ai grupate jocurile în funcţie de popularitate sau după denumirea producătorului. Secţiunea de cazinou vine cu o ofertă bogată, în care jocurile clasice de masă putem spune că sunt bine completate de cele de sloturi. Pe acestea vei avea parte de runde gratuite şi de jackpoturi uriaşe, site-ul venind în întâmpinarea utilizatorilor cu explicaţii detaliate pentru terminologia folosită. Nu în ultimul rând, Circus Romania oferă posibilitatea jucătorilor de a gusta din senzaţia cazinourilor adevărate prin secţiunea de cazinou live, unde poţi încerca o rundă la ruletă nu doar în format electronic, ci în compania unor crupieri adevăraţi, care fac jocurile la cazinourile în fizic. 

Siguranţă, cu respectarea termenilor legali

În ciuda noutăţii oferite în peisajul caselor de pariuri din România, Circus online este un site perfect legal, licenţiat conform normelor în vigoare din ţara noastră. Astfel, site-ul îşi face publică licenţa obţinută din partea Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc, garantând totodată pentru siguranţa tranzacţiilor efectuate pe site cât și pentru desfășurarea jocurilor conform normelor adecvate. Altfel spus, licența ONJN reprezintă garanția faptului că orice jucător are aceeași șansă de câștig, Mai mult, sunt prezentate sistemele de plată online, iar în secţiuni speciale pe site Circus online detaliază paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru fiecare operaţiune în parte.

An înființare: -
Licenta ONJN: L1162106W000656