maxbet

Liniile de plată din cazinoul Maxbet

Maxbet este unul dintre cazinourile cu renume iar o parte din acest renume se datorează și faptului că pe site găsești o varietate de jocuri, în special jocuri de tip slot. Această varietate curpinde atât sloturi clasice, cu fructe și tip 777 sau sloturi tip Vegas precum și o gamă serioasă de sloturi cu tematică specială, fie că vorbim despre filme, muzică, haioase și așa mai departe. De asemenea Maxbet este unul dintre cazinourile care pun la bătaie premii serioase sub forma de jackpoturi, atât flat top cât și jackpoturi progresive. Astfel pe Maxbet ai șansa de a câștiga premii serioase, motiv pentru care o să mai intrăm puțin în strategia de jocuri la sloturi și vom vorbi astăzi despre liniile de plată și cum te ajută o abordare corectă a jocului din punct de vedere al alegerii sumei pariate potrivit numărului corespunzător a liniilor de plată, să obții un câștig important. 

Ce sunt liniile de plată?

Să începem cu începutul.  Liniile de plată stau la baza posibilului dumneavoastră câștig. Pentru a câștiga o rundă de joc la sloturi trebuie să obții o combinație câștigătoare pe cel puțin una dintre liniile de plată pe care le-ai selectat la jocul respectiv. Așadar poți alege să joci fie cu o singură linie de plată, fie cu mai multe linii, iar acest număr poate ajunge până la peste 200 de linii de plată. Cel mai simplu mod prin care puteți înțelege ce sunt liniile de plată ar fi să vorbim despre împărțirea jocurilor de tip sloturi în funcție de acestea. 

Tipuri de sloturi pe Maxbet

Pe Maxbet veți găsi două tipuri principale de jocuri sloturi în funcție de liniile de plată: ajustabile și stabile. În funcție de experiența fiecăruia la jocuri, de buget, sau de prefereință puteți să alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine. Liniile ajustabile sunt cel mai simplu de înțeles iar majoritatea jocurilor de pe Maxbet prezintă această caracteristică. Practic, înainte de fiecare rundă poți să alegei numărul de linii de pe care plasezi pariul. Este ușor de înțeles totuși că pe măsură ce alegi un număr mai mare de linii de plată, cu atât câștigul pe una dintre ele va fi mai mic. Acest lucru se explică simplu, prin faptul că deși câștigi pe o linie (având șansa mai mare ca acest lucru să se întâmple), pierzi pariurile plasate pe alte linii, iar câștigul final va rezulta din suma pariurilor câștigate și pierdute. 

Există pe Maxbet și jocuri sloturi cu linii de plată stabile. Acest lucru presupune că în jocul respectiv nu ai posibilitatea de a schimba pe câte linii îți ajustezi pariul, dar așa cum vă spuneam, un câștig obținut printr-un joc cu un număr mai mic de linii de plată va fi mai mare. În plus, nu este  obligatoriu ca jocurile cu linii de plată stabile să aibă neapărat un număr de linii de plată mai redus.

Pe Cazinou România aveți posibilitatea de a testa gratuit jocuri sloturi cu un număr de linii de plată diferit și puteți face acest lucru și pe Maxbet, fie jucând în varianta demo, fie profitând de ofertele noastre de rotiri gratuite.