French-roulette-Microgaming

French roulette

Joaca gratis Joacă pe bani

French roulette

Există multe tipuri de jocuri de noroc şi puteţi alege să jucaţi cele de tip slot machine, să jucaţi jocurile de tip poker sau poate blackjack, însă cu siguranţă există şi un tip de joc ce vă ţine mult mai mult cu sufletul la gură. Pentru cei care sunt interesaţi de un astfel de joc există varianta în care pot juca French roulette iar asta cu ajutorul Betano bonus, dar mai ales cu ajutorul internetului şi a unor device-uri inteligente fie că este vorba de calculator, laptop sau tabletă.

Betano bonus

Faptul că aceste jocuri au devenit posibile pentru a fi jucate inclusiv pe device-urile portabile nu trebuie să sperie pe nimeni şi mai mult decât atât nu trebuie să vă îngrijoreze ci mai degrabă să vă încânte. Veţi avea posibilitatea de a vă relaxa cu un joc french roulette profitând de Betano bonus indiferent unde v-aţi afla, atâta timp cât aveţi acces la internet. Experienţa oferită însă de joc şi de Betano online bonus nu se opreşte aici, mai ales că veţi avea posibilitatea de a vă entuziasma şi de a trăi o experienţă cu totul interesantă şi mai mult o experienţă plină de adrenalină.

Chiar dacă este modern să jucaţi online modul în care se prezintă acest joc este puţin mai vechi iar asta datorită modului în care este realizat din punct de vedere al elementelor grafice. Forma pe care o are masă, pe care o are ruleta dar şi culorile, care sunt folosite, duc cu gândul la o masă din cadrul unui casino mai vechi, însă nu asta este cel mai important ci modul prin care puteţi să jucaţi şi să vă bucuraţi de joc şi de Betano bonus. Se poate observa ruleta propriu-zisă în partea stângă sus dar pentru a vedea mai bine numărul sau culoarea pe care bilă albă se opreşte mai aveţi o fereastră mai mică şi în partea stângă jos, iar până la oprire intervine suspansul. Tot în partea de jos Betano bonus şi jocul dispun de butoanele pentru stabilirea acţiunilor de joc, rămânând ca miza să fie stabilită de la butoanele dispuse în partea superioară.

 

X

X