fortuna ro

Învaţă pariuri sportive şi pariază pe Fortuna Ro

Pariurile sportive sunt cele mai cunoscute metode de pariere despre care toată lumea a auzit şi pe care mulţi dintre noi le-am încercat deja. Fie că vorbim de pariuri în fotbal, handbal, tenis sau orice alt sport preferat, Fortuna Ro îţi aduce mai aproape modul prin care îţi poţi susţine sportul favorit, dar te învaţă şi cum poţi să câştigi din asta.

Înainte să pariezi trebuie să te documentezi suficient de bine despre ce tipuri de pariuri se pot plasa, cum îţi poţi calcula cota şi câştigul, chiar şi de la cel mai simplu bilet.

Fortuna Ro te învaţă cum să pariezi

Înainte de a porni în jocul pariurilor, trebuie să cunoşti noţiunile de baza ale unui pariu. De exemplu, dacă vrei să pui un pariu pe Fortuna Ro, ca şi începător, trebuie să ştii că suma pe care o pariezi pe un meci sau pe un bilet pe care îl vrei câştigător, se numeşte miză. Fiecare potenţial rezultat al unui pariu pus de tine este reprezentat printr-un indice, iar acest indice poartă denumirea de cotă. Câştigul total este egal cu produsul dintre miză şi cotă, iar profitul este suma care îţi rămâne după ce ai scăzut miza din câştigul total.

Un exemplu concret este că, dacă pui un pariu de 100 RON pe Real Madrid la o cotă de 2,20, ai un câştig total de 220 RON şi un profit de 120 RON. Cota combinaţiei din mai mult emeciuri, o obţii înmulţiind cotele tuturor selecţiilor de pe acea combinaţie.

Ce tipuri de pariuri poţi găsi pe Fortuna Ro

În orice casă de pariuri sportive există mai multe tipuri de pariuri la fel şi în cazul Fortuna Ro. Vorbim aici despre următoarele tipuri de pariuri. Pariu single, atunci când întâlnim doar o singură selecţie pe bilet.

Pariu multiplu sau combo, atunci când este un bilet cu două sau chiar cu mai multe meciuri, acolo toate selecţiile trebuie să fie câştigătoare pentru a putea câştiga biletul.

Bilet sistem, atunci când este un bilet cu mai multe meciuri, sunt mai multe combinaţii între toate selecţiile de pe bilet. Cota, miza, dar şi câştigul se calculează separat pentru fiecare combinaţie.

Bilet cu baze, atunci când este un bilet unde o parte din meciuri trebuie să iasă în mod obligatoriu, iar cealaltă parte este jucată sub formă de sistem.

Cel mai cunoscut mod de pariere este acela unde alegem cine să câştige o partidă. Fortuna Ro îţi pune la dispoziţie o mulţime de tipuri de pariere pentru a putea beneficia de mai multe opţiuni câştigătoare. Atunci când vrei să pariezi pe câştigătorul unui meci de fotbal, spre exemplu, trebuie să iei în calcul toate rezultatele ce pot apărea în timpul meciului. Dacă pariezi pe câştigătorul meciului, dar iei în calcul şi posibilitatea că meciul se poate termina egalitate, atunci ai făcut un pariu cu două posibile rezultate. În urma acestui pariu, primeşti miza înapoi dacă partida se termină la egalitate.