Cum să câştigi la jocuri de cazinou

Mirajul cazinourilor atrage ca un magnet jucători din toată lumea, în goana după câştiguri rapide şi posibilităţi de a-ţi multiplica banii într-o singură noapte la ruletă sau Black Jack. Nu este un scenariu din filme, ci unul cât se poate de real, unde, aşa cum într-o noapte poţi câştiga sume colosale având o strategie şi un buget dinainte stabilite pentru acest lucru și un cazinou de încredere, cum este 888 online casino.

Aceasta este varianta în care mergi la tine cu bani cash, în sălile clasice de cazinou. Situaţia ar trebui să fie însă puţin diferită la cazinourile online, unde ai parte de adrenalină, dar şi de opţiuni care să te atenţioneze atunci când banii din contul tău de jucător au luat-o pe toboganul pierzaniei. Din acest motiv, cazinoul online 888 mizează întotdeauna pe parierea responsabilă, cu urmărirea celor mai bune oportunităţi de câştig pentru tine.

Caută jocul pe care îl stăpâneşti

Tentaţia pe un cazinou online este destul de mare în zilele noastre, dat fiind că pe 888 ai parte de o sumedenie de jocuri de noroc, începând de la cele de masă, precum ruletă clasică sau Black Jack, şi până la jocurile de tip slot în grafică dinamică şi modernă. Primul lucru pe care îl vei remarca însă la cazinoul 888 este interfaţa extrem de simplă şi de aerisită. Secțiunile nu sunt îngrămădite, ci dimpotrivă, sunt atent selectate şi simplificate, cu caractere mari, pentru ca alegerea ta să fie cât mai uşoară. Astfel la secţiunea Cazinou 888, ai parte de doar trei căsuţe mari şi late, care te invită la sloturi, ruletă şi Black Jack. Atunci când activezi jocurile de tip slot, vei avea în faţa ta o desfăşurare de forţe impresionantă cu creaţiile cele mai noi ale producătorilor în materie.

Joacă gratis, pentru antrenament

Ca regulă generală însă, este indicat să nu mizezi din prima la orice joc ce ţi se pare extrem de interesant, dacă nu îi stăpâneşti bine regulile. S-ar putea ca un anumit slot de pe 888 să ţi se pară atrăgător, însă necunoaşterea regulilor îţi poate aduce mari neplăceri. Dacă vrei totuşi să te familiarizezi cu un anumit joc 888, ai posibilitatea să cauţi pe internet o variantă demonstrativă, unde să îţi dai mâna, cum se spune, exersându-ţi abilităţile de parior. Astfel, jocul gratis poate constitui o bună sesiune de antrenament pentru jocurile pe bani reali.

Fixează-ţi un buget

Pentru a nu cădea în extrema cealaltă, a jocului nechibzuit, este bine ca la începerea unei sesiuni de joc pe 888 să îţi stabileşti din start un buget alocat pentru acest lucru. De asemenea, dacă ai mai mult disponibil în cont, îţi poţi seta un anumit interval pentru joc. Stabilirea bugetului este primul pas în stabilirea unei strategii de joc clare şi coerente, cu ajutorul căreia poţi ajunge să pui mâna pe premiile puse la bătaie de 888.

Ce să urmăreşti pentru a câştiga

Ca pe orice site de pariuri sau cazinou online, este bine să urmăreşti cu atenţie promoţiile şi bonusurile oferite de acestea. Pe 888, eşti întâmpinat încă de pe prima pagină cu un bonus consistent de bun venit, dar şi cu alte premii de sezon, ce pot ajunge la zeci de mii de lei. Acestea fac, în cele din urmă, deliciul unui joc la cazinou, astfel încât promoţiile şi bonusurile pot fi ele însele câştiguri garantate. Nu în ultimul rând, urmăreşte jackpoturile puse la bătaie, pentru carete poţi califica urmărind cu atenţie termenii şi condiţiile de joc. Pe 888 a parte de jocuri cu jackpoturi fixe, dar şi de jackpoturi progresive, a căror valoare se schimbă în funcţie de numărul de jucători care accesează site-ul sau jocul respectiv.

Vânează multiplicatorii pe 888

De asemenea, pe 888 ai parte de jocuri care, odată accesate, îţi pot aduce câştiguri şi fără să prinzi neapărat marele jackpot sau cine ştie ce bonus. Astfel, dacă te interesezi puţin despre un anumit joc, vei vedea că el îţi poate aduce premii surpriză prin simpla apariţie a simbolurilor pe ecran. Astfel, indiferent că urmăreşti lingourile de aur din jocurile inspirate de mitologia egipteană, fie alegi clasicii clopoţei de pe jocurile de tip 77777, poţi avea parte de premii la care nici nu te-ai gândit. Este vorba despre urmărirea simbolurilor de tip multiplicator, care îţi pot aduce multiplicarea sumelor de plată de două, trei sau chiar zece ori. Alte simboluri de pe 888 îţi vor aduce runde gratuite, care, în cele din urmă, tot bani înseamnă.

Alege o rată mare de câştig

Nu în ultimul rând, pentru a ne maximiza variantele de succes, ar fi bine să fim atenţi la rata de câştig a cazinoului online. Pe 888, aceasta este aproape dublă faţă de cazinourile în fizic, ajungând la peste 90 la sută. Chiar şi aşa însă, trebuie să şti că rata câştigului diferă de la un joc la altul şi de la un site la altul. Prin urmare, informaţia este la îndemâna ta.